Обявиха 5 юли за ден без Бойко Борисов

Група във "Фейсбук" пое инициативата, расте с часове
27 юни 2011 18:24, Красимир Ангелов
555
Обявиха 5 юли за ден без Бойко Борисов
Снимка: БТА

5 юли да бъде обявен за „Ден без Бойко Борисов“, поискаха инициатори на едноименна група в социалната мрежа "Фейсбук".

Буквално за 2 дни инициативата събра близо 4500 последователи сред българите.

"Нека в деня на последните парламентарни избори – 5 юли – да не бъде споменавано името на премиера поне за 24 часа. Без значение дали той е постигнал нещо значимо, или е направил някой гаф, нека в този летен ден да си седим/лежим на сянка, да отпиваме от бирата/коктейла си и да не дискутираме поне за ден правителството и в частност премиера“, призовават създателите на радващата се на голяма популярност група.

"Нека българските медии изоставят поне за ден стария албански модел "Добър вечер, Енвер Ходжа!" и се съсредоточат върху по-важни теми от сорта на: цената на бирата и цацата, пияните британци из морските курорти, трансферните саги из А група, новите хитове на Лейди Гага и Милко Калайджиев и не на последно място гръдната обиколка на Преслава", се чете още в шеговитото послание на инициаторите.

Самият премиер обаче, изглежда, съвсем не е доволен от готвената инициатива.

Попитан дали ще подкрепи инициативата в интернет "Един ден без Бойко Борисов", премиерът, видимо подразнен, заяви, че не е чувал за подобна инициатива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


555
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
10
 
5
 
! Отговори
джина преди 12 години
Народ без мозък с крадка памет забравихте какво беше при Станишев .БОЙКО И ПАК БОЙКО И САМО БОЙКО.
519
3
 
11
 
! Отговори
emil преди 12 години
Taq li muta ple6iva toq *** tova e nai mrasniq i gaden lajec kradec nai golemiq *** deto nqkoga e upravlqvall darjavata taq mutra mrasna zatvora 6e mue malko na toq ***
518
5
 
13
 
! Отговори
не съм от никоя пар преди 12 години
НАРОДЕ ПОМИСЛЕТЕ СИ КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ *** ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ.. ПО-ДОБРЕ ОБЛЕ4ЕНИ ЛИ СТЕ.. ПО-ДОБРЕ НАХРАНЕНИ ЛИ СТЕ ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕИСТВА.. С ПОВЕЧЕ ПАРИ В ДЖОБА ЛИ СТЕ.. ПО-ЗДРАВИ ЛИ СТЕ ИЛИ ПО-ДОБРЕ ЖИВЕЕТЕ ОТ ПРЕДИ БОИКО ДА НИ ГО НАЧУКА 2 И 3 КАТА И ДА НИ СВАЛИ ПОРЕДНИЯ КАТ РИЗИ ОТ РАМЕНЕТЕ..МАКАР ЧЕ ВЕЧЕ Е ДО МЕСО ЗАЩОТО РИЗИТЕ СВЪРШИХА.. ПРИЯТЕЛИ ДАИТЕ ДА МУ ДОКАЖЕМ НА ТОЗИ ЧЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ДОЛЕН МАТЕРИАЛ ЗА КОЛКОТО НИ ИМА И ДА ГО ЗАПРАТИМ ДАЛЕЧ В ИСТОРИЯТА КАТО БОИКО МАГИСТРАЛАТА...
517
5
 
16
 
! Отговори
петко преди 12 години
И още малко: които от Вас твърди, че сега се живее по добре отпреди 2 години, явно не живее в реално време или никога не се е занимавал с бизнес, никога сам не е плащал сметки за издръжка на семейство, никога не е носел отговорност за семейство, за бизнес, за хора, които са зависими от него. А някои от Вас "приятели" на Б.Б. знае ли каква е в момента лихвата по кредит в САЩ, Франция, Англия и кога са излезнали от кризата?
516
6
 
7
 
! Отговори
петко преди 12 години
И пак до всички "приятели" на Б.Б.-защо все споменавате, че има и по-лошо, Доган бил виновен, Станишев бил доволен, Кобурга бил виновен-ами виновни сте всички Вие, защото и с Вашите гласове са избрани. А защо, вместо да оплюваме, не се погледнем самите ние и ако сме по-достойни българи и по-кадърни от изброените горе се кандидатираме за някакъв пост в държавата? Явно защото тези от Вас, които само повтарят какво е било преди Б.Б не стават за ръководни постове ! Нямат други аргументи !
515
4
 
9
 
! Отговори
петко преди 12 години
Като чета коментарите на тези от Вас, които подкрепят Б.Б. ми става ясно защо сме все още в криза- а тя е криза на "качествен материал". С такъв 'материал' няма как да сме добре и се оправим скоро. И .... за да не влизам в потробности предлагам всеки, които подкрепя Б.Б да сподели с какво образование е и дали поне веднъж е бил извън пределите на Р. България, за да види по какъв начин се присмиват западните политици на простотията на Б.Б. и респективно на целия български народ, избрал си такива.
514
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 528. Вие ако сте 11 773 срещу Борисов в бука, за него сме 177 198.Нямате никакъв шанс.
513
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много са малко за такава инициатива!
512
6
 
7
 
! Отговори
Попинс преди 12 години
Това е смехотворна инициатива!!
511
7
 
11
 
! Отговори
Харпун преди 12 години
Ден без Бойко Борисов, Парламент без БСП и ДПС викам аз.
510
11
 
9
 
! Отговори
зоро преди 12 години
това е много *** инициатива, видно е кой е дал идеята - червените непрокопсаници, опитват се да засегнат ББ, но не би....народа помни къде-къде по некадърни и крадливи примиери и политици от сегашното правителство, така че агитката е напълно безсмислена. Червените се опитват да ритат, ама излиза, като оная приказка: да ме ритне кон с копито, но кокошка без хич....смешно,смешно, та чак жалко.....
509
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прекратете този предизборен фарс!Социалисти,държите се,като ощипани госпожици!Видяхме какво и колко можете...Достатъчно!!!
508
6
 
10
 
! Отговори
gaz преди 12 години
следващите 100 години без БКП БСП ДС и техните уродливи отрочета
507
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БААХТИ, ШУМКАРО-КОМСОМОЛСКИТЕ ..ИЗТРЕЩЕНЯЦИ ! НЕМА ПО-ЗАЛУХАВИ ОТ ВАС , ШЪ ЗНАЙТИ !))))
506
6
 
4
 
! Отговори
до 528 преди 12 години
...ако дойдат 100 ще е добре.....много шум за нищо както обикновенно!
505
11
 
5
 
! Отговори
Фейсбук преди 12 години
ДЕН БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ11 773 ще присъстват
504
3
 
8
 
! Отговори
до 473 преди 12 години
много жалко за теб приятел...аз не искам Доган (или някой друг от тоя сорт) да ме управлява!
503
5
 
11
 
! Отговори
АЙДЕ БЕ ! преди 12 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВНУШАВАТЕ, ЧЕ НЕСЪГЛАСНИТЕ С ПРОВАЛЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕДИН КОМУНИСТ СА ЧЛЕНОВЕ НА БСП !!!НИЕ СМЕ СВОБОДНИ ХОРА СЪС СВОБОДНА ВОЛЯ !!!
502
14
 
10
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Поредната платена циркаджийска акция на младите социалисти. Видя се, че Кадиев и Станишев освен гейпаради и циркове нищо друго не могат да направят. Лошото е, че медиите веднага поеха на сериозно този фарс и дори си позволиха наглостта да занимават Министър-председателя на България с тази тема.
501
10
 
8
 
! Отговори
кама преди 12 години
Ама вие дето сте направиили тая група във фейса,какво искате да кажете,че Бойко Борисов умира да го дават по телевизията ли? Аз не смятам така.Но добре платени журналисти го гонят да го снимат и след това се жалват,че бил медийна звезда.Ако никой не го снима как ще го виждаме всеки ден или сигурно той е факир сам си прави репортажите.Ееее бате Бойко не знаех,че си толкова напреднал с материала,Явно си харесан мъж щом толкова внимание ти отделят.БРАВО НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМАТ ВКУС КЪМ КРАСИВОТО.