Яне: Какво му се плашите толко на Бойко? Той е мутра

Цветан Цветанов бил воденичен камък на врата на премиера
Обновена: 18 юли 2011 11:06 | 18 юли 2011 10:49,
266
Яне: Какво му се плашите толко на Бойко? Той е мутра
Лидерът на РЗС Яне Янев и кандидат-президентът на партията Атанас Семов. Снимка: Булфото

След като вчера стана ясно, че зад „уволнението“ на премиера Борисов стой партия РЗС, днес лидерът на партията Яне Янев обясни пред Нова телевизия, че това не е негативна кандидатпрезидентска кампания, а точно обратното, защото на „народа му е причерняло от това правителство, от тази бедност, корупция, безалтернативност“.

Според него слоганът „Ще уволня Борисов!“ няма нищо общо с този на „Нова зора“ от миналите избори – „Гласуваш за Борисов, получаваш Костов!“, защото ако кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов спечели изборите,“първият указ, който ще издаде, е да внесе поправки в сега действащата конституция, за да проведе референдум за нова българска конституция", обясни Янев.

„На премиера най му изнася с ножицата да реже ленти, но той не разбира, че с всяка отрязана лента си отрязва поне една седмица от мандата. И ако започнем да правим калкулации, ще видим, че в края на годината той сам ще си отреже мандата“, продължи лидерът на РЗС.

„Нито вие, нито Атанас Семов може реално да уволни Борисов. Може да го уволни българският избирател“, реагира водещият и разпали Яне Янев.

„Ама що за глупости, цитирате Бойко Борисов като че ли е Конфуций. Какъв премиер е този случайно попаднал човек и кукла на конци. Какво му се плашите толко на Бойко? Какъв е този Бойко?“, развихри се лидерът на РЗС.

"Досега нито един президент не се е възползвал от възможността да бъде законодател по отношение на промени в конституцията”, а Семов ще го направи, обясни той.

На въпроса защо е подкрепил кабинета „Борисов“ в началото, Янев отговори, че той винаги е говорил открито за премиера още „от момента, в който го спуснаха кукловодите в Министерството на вътрешните работи като главен секретар“ преди 10 години.

Яне не пожали и журналистите, които според него са „подтичвали тогава по него със силно навлажнени езици и ослюнчени, и натеменужени и Бойко, Бойко – великият Бойко!“

Още по темата

"Бойко е една най-обикновена мутра, която е удобна за така наречения генералски кръг, който в момента е спуснат с една определена цел, която в момента се вижда“, заяви лидерът на РЗС и допълни, такива хора не трябва да притежават официална власт.

Янев обясни, че е подкрепил кабинета „Борисов“ заради голямото доверие, което е получил премиера от хората.

“Настроението сред хората отдавна вече е анти Бойко Борисов и той няма как да спре този процес. Още повече че си има един хубав воденичен камък на врата, който се нарича Цветан Цветанов и усилено го тласка към дъното", каза още Яне Янев.

Няма вариант, при който РЗС да изгуби изборите, обяви Янев.

Според него кандидатът за президент на партията Атанас Семов ще отиде на балотаж, защото „той е най-достойният, образован и ерудиран човек с ясна европейска визия. Друга категория политик – такава каквато не е имало през последните 20 години в България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Трябва да се направи тест на Галя,жената на Яне,за да се разбере дали вече са консумирали брака си:))))"Дълбоко" се съмнявам че са "запалили огъня", ако ме разбирате:)))
171
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Янето му е ясно,че след две години на изборите няма да влезне в парламента и затова сега не му спира балалаиката,че после няма кои да му обръща внимание,нещо като Емил Кошлуков и той се правеше на остроумен ама сега него знаеш жив ли е умрял ли е?
170
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки ще бъде затруднен да определи -- кои е най-големият *** в РЗС.В момента съревнованието е жестоко между тези двама тапигьоза на снимката.Боже добре, че го има РЗС -- там се събират *** като мухи на ***
169
0
 
3
 
! Отговори
До 171 преди 12 години
За твое добро е. Лесно се забременява от невнимание отколкото от знание. Бъди внимателен!
168
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да не допуснем еднополови бракове в нашата държава! Далеч РЗС от властта!
167
5
 
16
 
! Отговори
коментар стенограма преди 12 години
Боже,мили,БКП изобщо не си е отивала:(:(:( С нас е свършено!!! А Плевнелиев какъв угодник е само,егати,внимателен,възпитаничък и ги вмъква едни такива,предварително уговорени,голям нагаждач.Отвратих се ОКОНАЧАТЕЛНО! Боже,ПАЗИ НИ!!
166
3
 
8
 
! Отговори
Луцифер До 167 преди 12 години
Дори не можете да измислите нещо ново,а преиначавате думите на 163.*** на управляващите сте.Кой от тях е измислил нещо добро за хората.Станишев ви плаши с Костов,ББ ви плаши със Станишев и вие им ръкопляскайте като ***.Да не пазарувате от други магазини и бензиност.Нямате ли грам ум и очи,за да видите,че нямаме бъдеще с тия хора.
165
3
 
15
 
! Отговори
бай Тишан преди 12 години
Докога ще се занимаваме с този *** - Яне?!!!..... Просто го пуснете да пасе.....
164
7
 
4
 
! Отговори
До 168 преди 12 години
Много сте силни герберистите да се хващате за правописните грешки, които са допуснати не от знание, а от невнимание. Но какво да обяснявам на хора с ограничен умствен багаж.
163
0
 
6
 
! Отговори
До 167 преди 12 години
Преброяваш ни кой от кои е? Много тъпо, ама при вас в РЗС няма умни.
162
1
 
16
 
! Отговори
0.5% е много! преди 12 години
''....Няма вариант, при който РЗС да изгуби изборите, обяви Янев.....'========================================================този не е в ред ...казвам ви !:)
161
4
 
3
 
! Отговори
До 164 преди 12 години
Ти не помниш правописа та камо ли с какво или с кой си играл
160
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** бесепарски червени писачи,какви шадьоври редите,че и плюсове си пишете.Срамувам се,че има толкова *** в БГ.Напишете нещо свястно,опровергайте опонента си,а то,само смрад.
159
2
 
8
 
! Отговори
за 163 преди 12 години
Че янка отдавна е посмешище, не опонент.....*** толкова си можете, другари....време еза следващият клонинг
158
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЕГА държавата ни се управлява от Групировката ГЕРБ - групировка на мутри, мафиоти, трафиканти, ДС ченгета, прости милиционери и безгръбначни слуги. Начело е човек ИПОНец, който освен за престъпното си минало, можеше да бъде осъден поне за прикриването на Мишо Бирата.
157
5
 
8
 
! Отговори
До 155 преди 12 години
И от де изкопа тази информация, че Семов до 10-тата си годишнина е играл с кукли? Бяхме съседи и не опмня да е играел с кукли. Беше си съвсем нормално дете. Айде плюйте и продължавайте да величаете мутрата с двете гънки в мозъка.
156
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** герберски писачи,какви шадьоври редите,че и плюсове си пишете.Срамувам се,че има толкова *** в БГ.Напишете нещо свястно,опровергайте опонента си,а то,само смрад.
155
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки ще бъде затруднен да определи -- кои е най-големият *** в РЗС.В момента съревнованието е жестоко между тези двама тапигьоза на снимката.Боже добре, че го има РЗС -- там се събират *** като мухи на ***
154
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кукуригуту петликаедна *** се изчайка на Серсемов на перчемалуд съм мамо ,ям асФФалт
153
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А каде го тракторът?