Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"ГЕРБ работят за нас – бедните хорица", пише тя
22 авг 2011 13:40,
390
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов
Борисов редовно се снима с народа. Снимка: Булфото

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".

Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.

За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.

Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.

Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.

"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.

Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.

Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.

"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
4
 
! Отговори
NADEJDA NQMA преди 12 години
NE ZNAM KOLKO TRQBVA DA SI SE SAMOZABRAVIL ZA DA DOPUSNE6 TAKAVA GLUPOST V PE4ATA !PO VREMETO NA T,JIVKOV IMA6E TAKIVA PROSTOTII NO BORISOV ZA 2 GODINI IZLETQ V NEBESAT POVE4E OT NEGO.DA SE SMEE6 NA GURBA NA TOZI GRABEN I MA4KAN NAROD KATO SU6TEVREMENNO GO KRADE6 PO NAI-DOLNIQ NA4IN E HAGLOST, TAKAVA I T.JIVKOV NE PROQVQVA6E. TOZI 4OVEK RAZBI ZDRAVEOPAZVANETO, MALKIQ I SREDEN BIZNES, OBEDNQHME MNOGO, HORATA IZGUBIHA NADEJDA.PRI DRUGITE PONE IMA6E NADEJDA NO PRI TEZI NQMA.6TE GI OSTAVIM LI?
224
1
 
19
 
! Отговори
Марти преди 12 години
Като прочетох написаното,чак ми стана страшно.Но след като прочетох коментарите ми стана трагично.Ами поразровете архивите и вижте колко благодарствени писма има написани до ръководителите на NSDAP(Адолф Хителр),КПСС(Йосиф Сталин),БКП (Георги Димитров),до Садам Хюсеин,до актуалния сега Кадафи и ще разберете колко е страшно всичко това...Опре ли народа до благодарствени писма до диктатори,нещата наистина са трагични и беднотията е нелечима..
223
1
 
14
 
! Отговори
до 252 преди 12 години
КАКЪВТО Е ИНТЕЛЕКТА НА БЪЛГАРИНА ТАКЪВ Е И ИНТЕЛЕКТА НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДЯТЕЛЯ МУ.ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СЪДБАТА.
222
2
 
14
 
! Отговори
Призракът на Т.Ж. преди 12 години
СоциализЪмът се завръща, "напред другари смело със ГЕРБ начело"! Прераждането на бай Тошо в мутро-политика Борисов е факт.
221
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов очевидно не спортува много напоследък. Коремната му преса е много зле. Фракът му стои като на български индустриалец от началото на миналия век. Няма лошо бившият пожарникар е почти достолепен. Той ли не знае на какво театро присъства, докато Николай Младенов ползва услугите на двореца в Сандрово, за да удовлетвори амбициите на булка-Гергана да се впише в една комунистическа династия? Абсолютен кич първо Чарли Паркър, а сетне чалга, разбира се, когато фраковете падат... Обича си ги комунистите Борисов. Обича и наследниците на номенклатурните комунисти...Княз Александър Батенберг няма как да не е избрал мястото, наречено заради него Сандрово, за да могат сега отрочетата на БКП и ДС да се правят на елитни. Симеон Радев като е писал Строители на съвременна България, няма как да не е привиждал такива като Николай Младенов за достойни ползватели на построеното, пардон. Всичко може вече в България, всичко минава. Синче на отявлен десар да ползва двореца Евксиноград за лични нужди и медийно преекспонирани театрални постановки.Но защо ли Надежда Михайлова не беше на първа линия - нали тя направи Н.М. член на ръководството на СДС, без да е бил легитимен член на организацията? Такива като нея и Синчето ликвидираха СДС. Такива като тези самозабравили се елитни ще превърнат България в територия. Тежки интелектуалци като Мирослав Найденов са истинско украшение за сбирките на елитните осанка, фейс, целият каяфет говори за аристократизъм на духа, придобит вероятно, докато гепаните салами са били крити по едни други фракове. Кой да помни онази с фалшивата диплома, щерката на пожарникаря-началник? Тези елитни са с дипломи и фракове кой инженер-пожарникар, кой завършил ВИИ Карл Маркс. Елит отвсякъде и векерейци наоколо...Няма как синче на колега от ДС се жени.Край онези с фраковете липсваше само калпакът на Цветан Цветанов. (Калпаци и фракове елитните емблеми на поругана България...) Какво ли прави изобщо този човек от народа край новоизлюпените EС-парвенюта? Нима не знае колко му се подиграват никенцата за разколебания синтаксис, пак пардон?! О, да сватбата е министерска. Не е колегиално да не се присъства. Тези наистина ли мислят, че ще векуват? Не знаят ли наистина, че присъствието във властта е временно поемане на отговорност? Или диктатура на елитните ще обявяват? Дали е чул Цветан Цветанов как млади полицаи коментираха сватбата, докато обезпечаваха периметъра? Дали Борисов си дава сметка как уби и последната надежда на местни герберни началници за изборите? Герберите ще бъдат наказани за тази демонстрация на нагъл кич. Кирил Йорданов има шанс да бъде преизбран за кмет на Варна заради липсата на истинска персонална алтернатива и усета си да бяга от първите редове на фраковете в такива моменти, но герберите ще бъдат размазани.Никой никога не е унижавал толкова безпардонно варненци Сандрово, Евксиноград е историческа обител. Партията на фраковете го стори. Борисов може да очаква ресто. bgsniper
220
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИЗКРАДОХА БЪЛГАРИЯ,А ГЕРБа Я ДОВЪРШВА!НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО ...БСП И ГЕРБ!А'Е У ЛЕВО!
219
0
 
21
 
! Отговори
444 преди 12 години
Боже това е жива подигравка с народа.Дотам ли изпростяхме като нация. Ами и аз подарих дрешки на едно бедно детенце и сега чакам благодарствено писмо разгласено чрез медиите.Бабо от две години не ти е увеличена пенсийката,сигурно на децата дават соц помощи колкото да не умрат от глад и ти брагодариш на цялата партия за това - за какво,че ви е обрекла на мизерия ли?
218
1
 
11
 
! Отговори
митко до 252 преди 12 години
голям интелект.не стига че е селянин а и е пожарникар
217
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това бие на плащането на сметките на ток за ромите, но в български вариант ...
216
1
 
22
 
! Отговори
миро преди 12 години
От 2 години все едно нямаме правителство, аз така се чувствам, никой за нищо не мисли и нищо не се случва, времето е спряло от 2 години пълна пародия ни е живота в България. Незнаеш дали като се събудиш ще си на работа или не, направо незнам как се движи тая спряла държава -- а вие хора
215
2
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ/бкп = БСП/бкп преди 12 години
Не го ли разбрахте бе герберчета, Боко не е алтернатива на Серго, а неговото продължение???! А е генерал, щото агент Гоце го направи такъв за един ден... Преди това беше обикновен пикльо-лейтенант...
214
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако имах 45 мил.колкото са в касата на гроб,щях да купя на цялото село по един ролс ройс та да ме споменават во веки:))
213
3
 
16
 
! Отговори
Илия преди 12 години
България не заслужава министър без интелект като Бойко Бориов !!!Първо мислете и след това гласувайте... !!!
212
11
 
0
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Почти всички сте пълни *** , как да се сдържи човек да не ви манипулира .
211
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Як като бик и почти толкова умен: :)))))))
210
1
 
13
 
! Отговори
българин преди 12 години
Братя българи,разгеле вече и Кадафи не е на власт!!!!!Или с две думи малко страни останаха с ГЛУПАВ народ позволяваш да ги тъпчат ***!!!!МНОГО ВИ МОЛЯ,НЕКА ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ,НА СЛЕДВАШИТЕ,ПО-СЛЕДВАШИТЕ И Т.Н. ИЗБОРИ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СМА КАЛПАВ МАТРЯЛ!!!!Много ви моля НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МУТРИ,ЧЕНГЕТА,ПАРТИЙНИ ДРУГИ И ПОЖАРНИКАРИ!!!!!!М О Л Я В И !!!!!!
209
1
 
20
 
! Отговори
МУТРА преди 12 години
Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата").
208
2
 
21
 
! Отговори
Аха преди 12 години
Отвратително,долно и жалко,тъжно и смешно е това-на гърба на бедните да си правиш ПР! Няма никаква социална политика,да не говорим за здравеопзването и т.н.Една държава няма ли социална политика всичко друго няма смисъл...Тоя гибон Бойко и разните му там милионерчета колко често се сещат,*** за наистина бедните хора,стари и деца и т.н.Кажете ми какъв *** трябва да си да се кефиш на парите си след като гледаш как хора ровят по кофите? Що за комплекси трябва да имаш?Гнусно и противно
207
2
 
15
 
! Отговори
миро преди 12 години
Алтернатива бол, само ГЕРБ не са алтернатива тва е пародия и на организация-защото няма организация... ха ха
206
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лидерството на баш-шебек с космато лоено туловище , бичи врат и празен поглед...си е просто стадна йерархия...