Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов

"ГЕРБ работят за нас – бедните хорица", пише тя
22 авг 2011 13:40,
390
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисов
Борисов редовно се снима с народа. Снимка: Булфото

"Искам да изкажа своята голяма благодарност към хората от Вашата партия ГЕРБ".

Това пише в благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов баба Мария Дразова от с. Веселие, Община Приморско.

Повод за писмото са добрините, които направили за възрастната жена и внукът й, общинският ръководител на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева и областният координатор на ГЕРБ – Бургас Димитър Бойчев.

За благодарственото писмо на баба Мария изрично се похвали пресцентъра на управляващата партия, която го разпространи до медиите.

Възрастната жена благодари на Бойко Борисов, защото след като двете й дъщери починали, тя останала само с внука си, който е ученик, и живеели трудно.

Баба Мария разказва как общинската председателка на ГЕРБ в Приморско Захарина Неделчева им помагала, като им организирала дърва за огрев през зимата, купувала дрехи, обувки и учебници на момчето и никога не ги забравяла за Коледа.

"И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде", споделя в писмото до Борисов баба Мария.

Най-милият жест за жената и внукът й било купуването на костюм и обувки за абитуриентския бал на момчето.

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев купил костюма и обувките за момчето, а общинската председателка му подарила ризата.

Освен това Бойчев и Неделчева осигурили костюм и обувки и за друго момче от селото, което било сирак. Захарина Неделчева направила и всичко възможно двете момчета да бъдат закарани с автомобил до Приморско на бала им и "беше през цялото време на тържеството там до тях, да не са сами и им даде по 100 лева за вечерта", пише още баба Мария в писмото.

"Затова Ви пиша това писмо, да Ви благодаря за хората на ГЕРБ, които работят за нас, бедните хорица", завършва писмото си възрастната жена от с. Веселие, хвалят се от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Злобен, по-злобен, най-злобен, комунист.Завистлив, по-завистлив, най-завистлив, комунист.Комплексиран, по-комплексиран, най-комплексиран, комунист.ИДАТ ИЗБОРИ А *** СА В ПАНИКА, ЗАЩО ЛИ? ХЕ-ХЕ
244
3
 
9
 
! Отговори
Ne e werno! преди 12 години
Тези са случайно издигнати *** до власт. При *** поне има партийна йерархия и показват що годе интелект. Дори те! При гробарите са се насабрали неконтролируема тълпа от гладни за власт/пари неорганизирани ОРДИ. От *** нагоре! Само като им видя физиономиите на повечето и Цвъцко ми заприличва на манекен. Празни бутилки и стуклясъли погледи, вперени в бъдещето. Тяхното, не нашето! Бг политик = Уродлива форма на живот!
243
2
 
8
 
! Отговори
Герберче преди 12 години
Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо.Защото всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Те ще гласуват за нас отново.
242
4
 
8
 
! Отговори
Spote преди 12 години
Браво на бате Бойко скапвай целия бизнес и прави кефа на бабичките ! Сигурно следващият премиер ще бъде катаджия.
241
11
 
7
 
! Отговори
1944 преди 12 години
Червената и озлобена пасмина се е строила като пред мумията на олигофренът Ленин,но днес вместо да реве за загубата на еди кой си ***,реве от злоба и омраза по предстоящото отиване в забвението.Защо бе червени ескимоси комунизмът е вродил във вас само пороци,толкова ли е опасен този червен цвят че е изсмукал червивите ви мозъци ? А сега започвайте да натискате палчето надоло,че само това ви е останало като за контролирани мозъци,хайде че работа ви чака сериозна.
240
2
 
4
 
! Отговори
13 преди 12 години
И така е не само с нас, а с всички нуждаещи се. Не само в с. Веселие е така, а навсякъде-докъде я докарахме...
239
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ало, гербавите, да ви питам аз, преди Краля Слънце да направи партията си, какви бяхте по призвание ? Или със силните на деня пак бяхте - ***, царчето, соколи-сополи ? Мишки и политически хамелеончета сте, нищо повече.
238
2
 
10
 
! Отговори
UK преди 12 години
Е пък чак до там ли се стигна? Герб дрогират възрастни хора и ги карат да говорят глупости. Друг начин на обяснение няма. Едно време Тошо (онзи дето Боко му разтриваше ушите) вършеше същите циркове. Но тогава ръкоплясканията бяха задължителни. Но сега да се вържеш на подобни трикове е малоумие.
237
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е 278, 22 години филма цикли на един и същ епизод, всеки път с идването на власт на "новите", ни се обещава, че ще има нови серии, но не би. Цикъл му е майката. Пък на който не му харесва, да не гледа.
236
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баба Мария реди в писмо благодарности до Борисовблагодаря ти , че ни докара до това положение , че да ми даряват дърва за огрев през зимата, дрехи, обувки и учебници на момчето защото с тази голяма пенсия от 65еВра не мога да си го позволя
235
7
 
5
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
И да не ви се иска Борисов наистина работи за бедните хора. Най-вече за духовно бедните...
234
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо бабата не е имала пари да му купи костюм и обувки? Да не би заради кадърното управление 22 години? Пък герберите не са по-различни, даже са по-гнусни. Не пропускат възможност за евтин PR и малко предизборно облъчване. Проблема е, че има плиткоумници да вярват, че с асфалт и големи приказки, положението се управяло.
233
1
 
11
 
! Отговори
? преди 12 години
Във всички сайтове тази статия е една и съща... да не би да се разпространява срещу заплащане от PR-те на ГЕРБ?
232
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз, царя и владетел и пожарникар на Блестящата порта, син на ЦК на БКП, брат на Слънцето, Луната и червената звезда, внук и наместник на Бога на земята, властелин на Българското, Тракийското и Шопското царство, на Велики и Малка Банкянска тиква, тиква над тиквите, властител над властителите, несравним рицар, непобедим от никого воин, владетел на дървото на живота, неотстъпен пазител на парите на ЦвБориславова, попечител на самия Бог, надежда и утешител за тиквите, страшилище и велик защитник за мутрите, ви заповядвам, български люде, да ми се предадете доброволно, без всякаква съпротива и да не ме безпокоите с вашите нападения по пресата и ел.медия. Български цар Бойко велики
231
3
 
12
 
! Отговори
митко преди 12 години
бойко бавно по бавно прави диктатура
230
1
 
21
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Човещината е хубаво нещо.Да дариш на сирак е хубаво, човещина е.Но когато това се превръща в политика и пропаганда-е грозно, пошло е, лошо е.нещо като снимките на Хитлер с деца.Или другите диктатори-с деца.непременно с деца.Гадно е !
229
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И както завършва статията :"..хвалят се от Герб", те там е разковничето на гнусната и пошла пиар акцийка с писмо на някаква нуждаеща се жена. Ми що не направихте така, че да има средства да си купи сама костюма на внука си за бала, да има пари да си купи дърва за зимата ? Ми щото сте Гербави ***, и умните хора няма да ви се вържат на пост-комунистическите ви похвати със хвалбите на онеправданите и бедните. Що ги използвате тези бедни да си правите реклама колко сте загрижени за хората ?Гнус.
228
1
 
21
 
! Отговори
E werno! преди 12 години
Ако не беше тъжно щеше да е смешно! По-евтин ПР не съм виждал :Х
227
0
 
18
 
! Отговори
Гери преди 12 години
Къде е знака "поръчкова статия"???
226
1
 
6
 
! Отговори
митко преди 12 години
това е срам.вижте на кой народа е изпращалоисма на диктатори сталин садам и кадафи