Скок на полицейските заплати с 5%? Малко е!

Синдикатът: Парите ще да стигнат до служителите твърде късно
Обновена: 15 сеп 2011 19:01 | 15 сеп 2011 19:00,
209
Скок на полицейските заплати с 5%? Малко е!
Снимка: архив, Булфото

Най-голямата полицейска синдикална организация в страната определи като недостатъчно предстоящото увеличение на заплатите.

По време на международна конференция заместник-министърът на вътрешните работи Димитър Георгиев обяви, че възнагражденията на служителите в МВР ще се вдигнат с 5% от 2013 г. и със 7% от 2014 г.

„Адмирираме желанието на министерството да се ангажира с увеличение на заплатите, но оценяваме това, което чуваме като твърде малко, а и увеличението ще стигне до полицейските служители твърде късно“, коментира председателят на Синдикалната федерация на служителите в МВР Валентин Попов. 

Още по темата

От синдиката заявяват, че биха искали темата за повишаване на заплатите на полицейските служите да е предмет на преговори и част от социалния диалог между федерацията и МВР.

Синдикалната федерация е готова да участва активно в конструктивен диалог за постигане на справедливо решение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: заплатиполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
13
 
! Отговори
Freedom_People преди 12 години
Цецо Крадецо и *** Петкоф -Запалката се оплашиха от народната любов и затова като численост на най-бедната държава имаме най-много полицайТурско робство заптиетата на Цецо охраняват търтейте -пашибозуците-дерибейте и налага геноцид и двойни закони за редовите граждани
12
2
 
16
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
Цецо Крадецо и *** Петкоф -Запалката се оплашиха от народната любов и затова като численост на най-бедната държава имаме най-много полицайТурско робство заптиетата на Цецо охраняват търтейте -пашибозуците-дерибейте и налагаг геноциз и двойни закони за редовите граждани
11
3
 
22
 
! Отговори
KALIGULA преди 12 години
КАКВИ ПАРИ НА ТЕЗИ МЪРЗЕЛИВЦИ-И ТЕЗИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ СА МНОГО
10
1
 
35
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ДА НАПУСКМЕ СТРАНАТА ,И ДА ОСТАНАТ САМО ПОЛИЦАИТЕ И ***!!!!
9
2
 
1
 
! Отговори
бивш преди 12 години
има ли още такива?
8
0
 
15
 
! Отговори
Hans Rus преди 12 години
Принципно по-високите доходи са инструмент за намаляване на корупцията. Но, в България нито полиците са полицаи, нито това повишение е реално такова (5 % и то от по-другата година?!), нито манталитета на българина може да се промени. Така че не виждам какво да коментираме повече...
7
14
 
7
 
! Отговори
redi roho преди 12 години
Ана военните ще вдигнат ли заплатите?
6
5
 
18
 
! Отговори
бай Ганьо преди 12 години
БАНичаре я дай на ГЕРБ 500 000 а да видим дали ще ви закрият!? Ти не виждаш ли , че ГЕРБ толерира фуражките под , които има дунапрен!?
5
8
 
24
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Прав е Яне,особенно тези негови думи че ГРОБ дойде на власт благодарение на полицаите и техните семейства. България е на 1-во място по брой полицаи на човек от населението./ А какво правят тези търтеи- имат заповед от тиквата да съставят масово актове на всеки автомобил който спрат за да пълнят бюджета. 63 000 полицаи средна заплата 1 460 лв. са 94 милиона лв. на месец а за увеличение на мин.раб. заплата и пенсиите трябват 25 мил. на месец.....Оставка тикво оставка. прав е Яне.
4
3
 
31
 
! Отговори
Речта на Яне на вота преди 12 години
Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.
3
4
 
44
 
! Отговори
БАНичар преди 12 години
Аз предлагам нас да ни закрият и да дадът нашите пари на полицаите за да могат да си купуват всеки ден чесало за мъдурите! Да живее безделието!
2
11
 
48
 
! Отговори
стига вече преди 12 години
Много е.....не плащат осигуровки,чиста заплата,никакво увеличение
1
2
 
34
 
! Отговори
1111 преди 12 години
След статията за това,че нашите полицай взимали еди колко си по-малко от тези в ЕС ви казах,че ще ги вдигнат...И после медиите не били манипулирани ха ха