Бенатова отговори за Катуница

Не съм корумпиран и пристрастен журналист, твърди репортерката
Обновена: 27 сеп 2011 11:33 | 27 сеп 2011 09:50,
1207
Бенатова отговори за Катуница
Миролюба Бенатова. Снимка: Булфото

Журналистката от bTV Миролюба Бенатова отговори на общественото недоволство срещу нея по повод отразяването на събитията в Катуница чрез Facebook.

Криминалната репортерка беше обвинена в необективно отразяване на ситуацията, което отприщи вълнà от недоволство срещу нея и медията. Бенатова получи упреци, че заела страната на Кирил Рашков след смъртния случай, при който загина 19-годишният Ангел Петров.

"Аз направих репортаж от това, което се случваше, за което съм обвинена в пристрастност. Не съм корумпиран и пристрастен журналист, само защото не приемам да нарека геройство вид саморазправа, която е не по-добра от другите лоши неща, които се случват в Катуница.

Момчето е сгазено, вероятно нарочно, конфликтът е дългогодишен, жалбите от и срещу циганския клан са много, прокуратурата и полицията лавира между двата интереса, което води до последните събития. Не е нормално да се газят хора, както не е нормално да се палят къщи и коли. Показахме близки на убитото момче (първи), изтърпяхме псувни и удари, без да сме цигани или близки на Кирил Рашков. Бяхме нежелан свидетел на погрома и трябваше да се страхуваме и да не снимаме.

Ние не се изплашихме и разказахме това, което се случи – агитки на пловдивски футболни отбори унищожиха две къщи пред очите на "Жандармерията". Няма отговор на въпроса защо полицията не реагира срещу 200 души, които хвърляха запалителни вещества и камъни, режеха кабелите на телевизии (БНТ), заплашваха...

Показахме непокътнатата истинска къща на цар Киро, която полицията бе успяла да охранява добре, а феновете "случайно" не бяха открили, за да сринат. В двора имаше и 5-6 скъпи и здрави возила, също добре опазени от полицията.

Още по темата
  "И вълкът сит, и агнето цяло" – и къщите изгорени (нищо че не са обитаеми, достатъчно е за отпушване на напрежението), и Цар  Киро  доволен и добре опазен, защото е нужен за избори.

Хората с маските не бяха от Катуница, но жителите на Катуница ги подкрепиха. В наш материал хората разказаха защо одобряват саморазправата. Казват, че се чувстват дълго време тормозени от циганския клан, без да има адекватна реакция на властите.

Сега се очаква властите да реагират адекватно. Дано", завършва Миролюба Бенатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
 
12
 
! Отговори
Рупърт Мърдок преди 12 години
Миролюба Бенатова си свърши работата отлично.ТОЧКА.
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=7352
3
 
27
 
! Отговори
Лавро преди 12 години
"В цивилизованите общества не се отговаря на агресията с агресия."Какви *** пишат тук. Значи, ако някой поиска да те опъне отзад, трябва да му направиш и *** после (за мъжете от десния бряг говоря)? В цивилизованите общества на агресията се отговаря с възмездие. У нас за подобно нещо не може и да се мисли, понеже държавата е прогнила от корупция. Анадънму? А не всеки иска да прави *** като теб.
2
 
10
 
! Отговори
хаха преди 12 години
А "документалния" филм преди няколко дни по същата телевизия, незабележимо и ненатрапчиво внушение, че гласове се купуват от една партия?
6
 
10
 
! Отговори
За крушата и дървото преди 12 години
Вижте само кой е бащата на Бенатова и всичко ще ви стане ясно - novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw
1
 
27
 
! Отговори
... преди 12 години
Аз като ви разправях да не гледате турски сериали...Целта на БТВ е да потурчи ***, за да останем българско малцинство ;) и после още повече СЕХХХХХХХХХХХХХ....
3
 
21
 
! Отговори
пиер преди 12 години
Кризисен пиар,другарко, плосък по учебник. НЕ ви гледам вече!
2
 
5
 
! Отговори
еврейка преди 12 години
youtube/watch?v=swj3bf8PGOE Това са думите на бенатова.
3
 
25
 
! Отговори
Лавро преди 12 години
Жената не е виновна - иска слава и пари, а с талант не може да ги има. А другият начин е на ония от околовръстното...Бойкот на Хамериканското БТВ, което признава за хора в България само ***!
5
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
Няма да гласувам за никой. И да гласуваме и да не гласуваме, все тая. *** и не само те и всякакви мутри, *** и некадърници ни управляват. Няма и една свястна партия, всичките са едно, а ми говорят че по бай Тато-во време било тоталитаризъм. То тогава е имало повече смисъл...Нищо не се е променило все същото си е.., и все по зле за нас...
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo varti i su4i tolkova li e trudno da se izvini na naroda :(
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Манголюба Бенатова отново манипулира. НЕ КАЗВА ЦЯЛАТА ИСТИНА. А тя е че искаше да снима лицата на младежите, които не са с маски. За всеки е ясно, че публично показани, те ще са на разположение на полицията, която ни газ... , извинете ПАЗИ. Манголюба беше предупреждавана, да не си криви душата, а да признае. Но това същество е супер нахално. НАМЕРИ ТОВА, КОЕТО ТЪРСЕШЕ.
2
 
38
 
! Отговори
НЕ НА БТВ преди 12 години
БТВ е продажна телевизия. Зачената в грях като собственика и. Слугува винаги на властта и в момента обслужва ББ най-безпардонно . Да не мислите, че тая кифла Бенатова сама е решила какво да говори в репортажа??? ИЗТРИЙТЕ ТАЗИ ПОМИЯ ОТ ПРОГРАМИТЕ НА ТЕЛЕВИЗОРА СИ.
1
 
3
 
! Отговори
Бащата на Бенатова преди 12 години
novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw
2
 
36
 
! Отговори
полудевам полечка преди 12 години
Зле сме и ще си останем зле защото:Отглеждаме 2,000,000 крадци с нашите данъци.Смятайте че щяхме да сме като Швейцария ако и тия 2,000,000 бяха нормални хюманоиди,или въобще ги нямаше.Призовавам всички към масово неплащане на ток,вода и здравни осигуровки.А и още нещо къде мога да кандидатствам за *** та и мене белият и честен човек да ме храни, да не плащам за нищо и да си се разхождам с секирата ако нещо имат проблем с моето нежелание да плащам каквото и да е.
1
 
40
 
! Отговори
Данаил Иванов преди 12 години
Много тенденциозно отразяваше събитията,много защитаваше ***.Защо Бенатова не заживееш в Катуница,тогава друга песен ще запееш.
0
 
0
 
! Отговори
kjlkj преди 12 години
1234
0
 
11
 
! Отговори
da be da:) преди 12 години
мда.... герб както и всички останали политически ... сдружения с абсолютно материална цел ич не ги интересува нищо друго освен собственото им благополучие, а Кирето си е обичан от всички тях... защото потребяват една каца с мед
2
 
28
 
! Отговори
пешо преди 12 години
Вие майтапите ли се?!Каква журналистка е тази еврейка бе?!Само ходи и се гаври с мъката на хората и се подлага на силните на деня-сега мутрите и ченгетата!!Постоянно си навира глупавата гага точно където не трябва и по такъв дебелашки начин,че на човек му иде да и тегли една майна, а когато я види на екрана да загаси телевизора си!Пълна извратеначка!
13
 
4
 
! Отговори
antimangal преди 12 години
KAKVO TI E VINOVEN GERB ZA *** VE...A PAK I BTV NA4ELO S ONQ DALGIQ *** CQL DEN PLIUQT PO GERB,TAKA 4E MAI TARSISH POD VOLA TELE A? DA NE SI NQKOQ KOMUNISTI4ESKA IZDANKA NA KOQTO BATE BOIKO I E SPRQL KRAN4ETO A?