Кокаинът на Боевски бил за пазара в България?

Според МВР щангистът е трябвало да вземе 250 - 300 000 евро
Обновена: 29 дек 2011 14:50 | 29 дек 2011 13:01,
271
Кокаинът на Боевски бил за пазара в България?
Снимка: архив, Булфото

Кокаинът, който е носил Гълъбин Боевски, е трябвало да бъде разпространен в България, каза в интервю за БНР директорът на ГДБОП главен комисар Станимир Флоров.

По оперативни данни на МВР щангистът е трябвало да получи между 250 000 и 300 000 евро. Боевски е проверен от бразилските власти, тъй като всички българи са поставени в графа "рискови пътници" в латиноамериканската държава.

Директорът на ГДБОП уточни, че службите работят, за да установят по какъв начин са се развили събитията.

Боевски обаче не е бил следен от българското МВР, допълни още Флоров.

"От обменената информация и от това, което ние имаме като информация и като факти, заключението е, че този кокаин е трябвало да стигне в България и да бъде разпространяван в България", посочи Флоров.

Още по темата

"Според нас господин Боевски е трябвало да реши финансовите си проблеми с този внос на 9 кг. кокаин. Aко наркотикът се продаде на едро, е трябвало да се вземат някъде около 250-300 000 еврo", допълни шефът на ГДБОП.

Олимпийският ни шампион по щанги беше задържан в Бразилия преди два месеца с кокаин в куфарите си.

Гълъбин Боевски твърди, че е невинен и няма представа как дрогата е попаднала в багажа му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още по темата: кокаинГълъбин Боевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
27
 
! Отговори
Студио Бояна преди 12 години
службите работят, за да установят по какъв начин са се развивали събитията....
16
5
 
47
 
! Отговори
До Апис преди 12 години
"Кокаина не е от наркотиците дето се умира"Въх! Ама много ли си сигурен?Я тогава изшмъркай 10 гр за 10 часа! Ама от по-чистичкия, не от разредения с талк ***, който ти продават за истински!
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въх:) Бяха му изписали вежди,пък други му извадиха очите:):)
14
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има си приказка за твърдението на Боевски..."Кой ми такова в гащите?"Имиджът на България по света падна още,ако някой вярва на Боевски е *** или наивник
13
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинявайте, ама МВР кога се сдоби с тези данни? Преди Николай Младенов да подхване темата или след? Изобщо работа ли е на МВР да дава гласност на разработките си или това е някаква кампания да се изчисти ГЕРБ от петното Боевски? Я оставете бразилския съд да си каже думата, пък после разказвайте небивалици.
12
6
 
44
 
! Отговори
Гълъбин Боевски преди 12 години
Братя и сестри българи здравейте.Успях да се уредя отново с таблет от един слабоват усмихнат секс маниак бразилец срещу *** от 35 минути.Моля ВИ да повярвате на жена ми защото тя казва истината.Заклевам се че този път не съм я пребивал защото в затвора няма как.Иначе тук съм добре.Не ме малтретират физически.Сутрин ставам-закуска-*** после тренирам с едни желяза които пригодих за мен.Следва обед-***-сън.После има следобедна *** която правя честно казано с погнуса на един възрастен черен бразилец след което той ме пощипва по бузите и каза че чрез мен се запознал с красотите на България.Следва вечерна пороверка *** на колегата в койката под мен и сън.Моля ви СПАСЕТЕ МЕ като се организирате пред посолството на Бразилия с ТРАНСПЕРАНТ-ОСВОБОДЕТЕ НЕВИННИЯ БОЕВСКИ-ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН.Кажете на Бойко Борисов той да води шествието защото знам че ме обича като спортист и човек.Вярвам в вас.
11
2
 
38
 
! Отговори
VASILIS QNIS GERMAN преди 12 години
BRAZILCITE RAZBIHA EDINSTVENIQT...RAZVIT PAZAR V BG.....
10
2
 
28
 
! Отговори
KKK преди 12 години
Boevski, sega shte te chukat brazilski pishki za da razberesh kak se *** diavola!! ;)
9
2
 
48
 
! Отговори
kk преди 12 години
в едно летище човек как няма да знае колко му тежи багажа ? Понеже съм пътувал в чужбина със самолет и всеки пътник си следи стриктно колко му тежи багажа.
8
35
 
28
 
! Отговори
Апис преди 12 години
Какви майки ще разплаче бе? Кокаина не е от наркотиците дето се умира стига да имаш парите да си го набавяш и да не търсиш заместители. Обаче всякакви философи тук чули на село, че е лошо и айде. Иначе Боевски да полежи малко :) прав е по-долу този, който каза, че е добре, че не го съди наш съд иначе вече щеше да е на свобода.
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
язък имаше да пудрим носовете.
6
0
 
72
 
! Отговори
tuzarya преди 12 години
Ха ха ха !! "Гълъбин Боевски твърди, че е невинен и няма представа как дрогата е попаднала в багажа му." Ха Ха Ха !! А вярва ли му някой?!
5
15
 
68
 
! Отговори
Красимира-Съпруга преди 12 години
Вие сте простаци щом невярвате на човека с чиста душа, морал, олимпийски шампион за които Бойко Борисов не веднъж е казвал ,че се гордее с него.На Бойко дъщеря му е в САЩ и затова му вярва, а вашите деца в БГ и папат от сладката кока.Първите три пакетчета са безплатни защото сме хора с големи сърца.Мъжат ми се запозна с мен като бях още ученичка.В една дискотека ме свали и от тогава често усещам юмруците му по тялото си което е знак за обич и доверие между нас.Гълъбин е зодия Стрелец и ми е казвал, че само негова ще бъда иначе ме чакат Малешевските гробища.Иначе той много пъти е запивал с приятели ,правил е оргии с жени нон стоп.Не смея да гъкна защото има едно дебело желязо- щанга зад вратата в нас с което ако само и малко се усъмни, че флиртувам по интернет започва да троши наред като аз съм първа.Пребиваше сина ми също от любов и го изгони от къщи като аз с тайни партизански явки му нося храна като хляб, сирене и кромид лук.Ние сме нормално усмихнато семейство БГ без психо проблеми и мисля вие като *** народ сте ДЛЪЖНИ ДА НИ ПОВЯРВАТЕ!!!!МОЛЯ ВИ-ИНАЧЕ МЕ ЧАКА ПАК БОИ!
4
0
 
70
 
! Отговори
stiga be преди 12 години
стига бе, вярно ли? аз мислех че само ще го пренесе дотука и после ще го върне в Бразилия, малко да види БЕЛ свят кокаинчето и да си полети в куфарите
3
1
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От цялата работа излиза, че само жена му вярва, че е невинен!Ако наистина е виновен да си понесе справедливо наказанието, защото много майки щеше да разплаче!
2
2
 
119
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спрете да пишете за този наркотрафикант!! Да си носи последствията и точка!! Добре, че не го съди български съд, та ще си получи заслуженото.
1
3
 
117
 
! Отговори
аз преди 12 години
Изобщо не ме изумява това, че Бразилските власти знаят по добре кой какви ги върши даже в Чалгария. Даже в бразилия българите са в рисковата група пътници.