Без вина в затвора - убийствено е!

Задържаният с кокаин Гълъбин Боевски проговори от Бразилия
Обновена: 11 дек 2011 18:18 | 11 дек 2011 18:02,
237
Без вина в затвора - убийствено е!
Гълъбин Боевски Снимка: архив, Булфото

Никога не съм правил престъпление през живота си. Аз нямам нужда да правя престъпление. Това каза в ексклузивно интервю за БНТ Гълъбин Боевски.

Вече 48 дни олимпийският ни шампион по щанги лежи в бразилски затвор.Той беше задържан с кокаин в куфарите си, но до момента няма повдигнато обвинение. Боевски твърди, че е невинен и няма представа как дрогата е попаднала в багажа му.

"Аз не съм имал нищо в чантата, аз купих три празни куфара. Взимаш чисто нови сакове, вътре няма нищо. Вътре нали има пластмаса. Никога не съм виждал такова нещо в живота си", казва Боевски.

Боевски  беше преместен в специалния затвор за чужденци "Итаи", който се намира на около 300 километра от едноименната столица на щата Сао Пауло. В килията Боевски спи на земята. При него има още четирима европейски граждани и 6 латиноамерикански. Не е имал проблеми с никого. 

Олимпийският ни шампион се оплаква, че бездейства по цял ден. Няма право да посещава курсовете в затвора, както и да работи, защото не е осъден. Адвокатът му е в постоянна връзка както със семейството му, така и с българския си колега.

Още по темата
"Всичко останало, колкото и да е лошо е преодолимо, обаче да седиш без вина в затвора, това е убийствено. Всичко се случва много бавно, докато те направят това разследване аз ще стоя на това място", обяснява той. 

"За мен най-големият проблем е това, че  ми развалиха доброто име, което съм го градил години наред. И най-малкото съм достатъчно популярен навсякъде. Аз съм олимпийски шампион и трябва да съм малоумен да направя такова нещо. Дано да ме пуснат по-скоро, за да мога да съм полезен да се  разбере цялата случка. Аз имам добър живот и добър бизнес, не ми е нужно да правя такива неща. Точните сметки адвокатите ще ги дадат на съда, сега аз не мога да ги кажа точните сметки", казва още Боевски.

Той допълни, че ако излезе на свобода, ще започне да тренира и ще стане олимпийски шампион на игрите в Лондон.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
1
 
2
 
! Отговори
А,"ЗЛАТНАТА МЛА преди 12 години
...НА Т. ЖИВКОВ И БКП---БЕШЕ "ЗЛАТНА"...ЗАЩОТО НОСЕШЕ ЗНАЧИТЕЛНИ ПРИХОДИ ОТ СПОРТНИТЕ ИЗЯВИ , ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНИЯ БЮДЖЕТ НА ДЪРЖАВАТА И ЦК НА БКП!ЕЛЕМЕНТАРНО....!!!!!!!!!!!
234
1
 
2
 
! Отговори
ФИНАНСИРАНЕТО В... преди 12 години
...СПОРТА ----Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИОТСКА СТРУКТУРА ,КАКТО У НАС ...ТАКА И В СВЕТА!ПРИМЕР:..БИВШИТЕ "БОРЧЕТА" .....НЕ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ *** МАХАЛА----А , ОТ БИВШИТЕ "СПОРТНИ ШКОЛИ"....НА "ЗЛАТНАТА СОЦ-МЛАДЕЖ"- НА ТОДОР ЖИВКОВ И БКП!!!НЕ, НАМ......НЕ, НАМ............ХА,ХА,ХАААА.....
233
1
 
2
 
! Отговори
ПО-ДОБРЕ .... преди 12 години
...ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ КЛУБОВЕТЕ И СПОНСОРИТЕ НА БОЕВСКИ!СПОРТА , ....ДАЛЕЧ НЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО С КОЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ И ФИРМИ!КОЙ-ЗНАЕ , КАКВИ ЧЕРНИ ДАЛАВЕРИ ВЪРТЯТ ТИЯ....!ЕТО ВИ ПРИМЕР:ИВАН СЛАВКОВ ---ПОКРАЙ СПОРТА... , ВЪРТЕШЕ И БИЗНЕС С ОРЪЖИЕ ----ДОКАЗАНО ВЪВ ФРАНЦИЯ!
232
2
 
2
 
! Отговори
АЙДЕ , СТИГА БЕ.... преди 12 години
...НА МЕНЕ ЕДНА МРЕЖА С ДОМАТИ ОТ ПАЗАРА МИ ТЕЖИ .....ТОЯ НОСИЛ 9-кг, НАРКОТИК И..."НЕ ГО УСЕТИЛ" И "НЕ БИЛ РАЗБРАЛ"............!ВСИЧКИ ,СПОРТИСТИ СА ПОДЧИНЕНИ НА ТИЯ КОИТО ГИ СПОНСОРИРАТ И... ПРОДАВАТ ОТ КЛУБ В КЛУБ...!ПРОСТО СА МУ ДАЛИ КУФАРИТЕ , ЗА ДА ГИ ПРЕНЕСЕ, КАТО СА РАЗЧИТАЛИ ,ЧЕ НЯМА ДА ГО ПРОВЕРЯТ ...ТЪЙ КАТО Е СПОРТНА ЗВЕЗДА!!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!ПО-ДОБРЕ ДА СИ ПРИЗНАЕ И ДА ИЗПЕЕ ....КОЙ МУ ЕДАЛ КУФАРИТЕ С НАРКОТИКА...!!!
231
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ahaaa... te toa li e KOKAIN BOEVSKI
230
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Собственикът на кокаина да се появи да си го прибере! Объркали са куфарите.
229
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ли, като ги вкарат в затвора, всички твърдят, че са невинни???? После се разболяват....после искат да ги обявят за луди....Да, ама не, този цирк минава само пред "неподкупния" български съд, а в случая ще бъде съден в Бразилия, където в затвора лежат много такива "невинни" мулета.
228
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей,тоя нали е щангист,9 кг. не може да ги усети!
227
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Baq teji4ki sa bili ;) Da si leji kolkoto trqbva!
226
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей аман от бъзльовци като *** кешовицата не рева сега продъни на целия свят ушите с ревовете си "филията не е само кеш има и доста болка"както казва бате сашо все едно не е знаел какво рискува
225
2
 
23
 
! Отговори
никои преди 12 години
*** галабино ,кат ги взе тия празни куфари не ти ли се видяха тежи4ки ***?
224
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този си е чист ***, ТОВА Е ИСТИНА ,КОЙ БЪЛГАРИН СЕ КАЗВА ГАЛАБИН
223
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АС БРЕ *** С ЦИГАНИНАТ ТИ ,ИСКАЛ СИ ИЗВЕДНЪЖ ДА ДРЪПНЕШ, ТАКА НЕ СТАВА.
222
1
 
12
 
! Отговори
Гълъбинка преди 12 години
МНОГО СИ ***, САШЕ...
221
0
 
18
 
! Отговори
Мулетарят преди 12 години
Гълъбине(ке), що нас ни пра'иш на куфари, бре, муле въртоглаво! Знаеш чии бяха "дисагите" и ако некога се върнеш и тука има да доплащаш...
220
0
 
13
 
! Отговори
мармот преди 12 години
а мармотите от *** увиват едни бонбони
219
1
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
ДО ХИТЛЕР Ти за Олимп чувал ли си?
218
1
 
27
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Купуваш куфар той е празен но тежи 9 килограма а сега де???
217
6
 
21
 
! Отговори
ХИТЛЕР преди 12 години
Никакво съжаление на тия гадове макар и олинпийски. Кой са мутрите ОЛИНПИЙСКИ НАДЕЖДИ.
216
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Муле !