Съпругата на Боевски: Безрезервно му вярвам!

Възможно е дъщеря им Сара да бъде извикана в Бразилия за показания
29 дек 2011 09:33,
102
Съпругата на Боевски: Безрезервно му вярвам!
Красимира Боевска. Снимка: Булфото

Съпругата на Гълъбин Боевски - Красимира се завърна снощи от Бразилия след триседмичен престой в страната.

Успяла е да се срещне с мъжа си всеки от уикендите, тъй като посещенията на близки в затвора са разрешени само веднъж седмично.

Пред bTV Красимира каза, че с нея в затвора са се отнасяли добре. Срещала се е с Гълъбин насаме.

"Досега не съм била на такова място, но минавайки през една решетка влизаш в техния свят... и ги виждаш такива, каквито са в ежедневието си – на мястото, където се хранят, спят", разказа тя.

Още по темата

По думите й, към хората, които имат качества там има респект. А в Бразилия били наясно, че Боевски е световен шампион и че e много известен.

Според нея обаче разследване не тече и не се търсят гледни точки.

Обвинението се градяло на снетите показания още на летището, а Боевски все още не бил разпитан допълнително.

Красимира бе категорична, че безрезервно вярва на Гълъбин, че е невинен.

Боевска сподели, че след дълги размисли за случилото се е стигнала до извода, че човек просто попада в ситуация, през която трябва да мине.

"Разчитам на това, че го виждам силен, независимо в каква ситуация се намира в живота", каза Красимира.

По думите й от куфарите, с които е бил заловен мъжа й са били премахнати части – точно толкова, колкото е била дрогата, така че куфарите да изглеждат празни.

Възможно е дъщеря им Сара да бъде извикана отново, за да даде показания, смята още Боевска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
коката е "луксозен" наркотик и не стига до простолюдието.Това е все едно да хванат някой с един тир хавански пури контрабанда и тук в този форум всички да го анатемосаме, че ще съсипе здравето на българския селянин от препушване с пури...еле примерно 46 номер "...*** ***..." вика :-) Представям си дори сълзите и мъката в очите му - като на севернокорейски лейтенант...хихихихи
49
0
 
26
 
! Отговори
мм преди 12 години
Не искам да бъда съдник ,вярно със сигурност има случаи на слагане на дрога във багажа без знанието на собственика му,но говорим за по малки количества ,няма кой да ти сложи кока на такава цена без знание и да рискува човека да се усети ,че има нещо ненормално със теглото на тоя куфар ,ама здраве и живот ще видим какво ще излезне от целия този филм
48
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ме кефят "загрижените" за българските деца......Кой дава кока на деца бе?Баси и баровците са българските деца! На кока минали... :-)
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Boevski triabva da izgnie v Brazilia.
46
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз, пък не му вярвам.
45
0
 
19
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
ДС ползваше спортистите и преди 1989та година за тези... поръчки... ако си мислите, че с магия каналите са се затворили след 10 ноември... ок...
44
3
 
40
 
! Отговори
топалов преди 12 години
*** *** колко български деца щяхте да подхлъзнете с този наркотик
43
0
 
23
 
! Отговори
ФЪФ ---Бг--- преди 12 години
"ФЪФ "....Бг....дрогата има друго наименование /според нашият Бг съд/,а то е ----"Хранителна добавка"......!?
42
0
 
21
 
! Отговори
образно преди 12 години
Три кг./на куфар/ са две бутилки кока-кола от 1.5 л. например. ако някой може да ме убеди, че ще са в куфара ми и аз няма да ги усетя да заповяда........
41
0
 
25
 
! Отговори
мм преди 12 години
Ей сега разглеждах нарочно куфарите които се продават на пазара,най големите куфари обзаведи със колелца и всякакви други екстри не минават границата от 5.5 кг. И по пътя на логиката излиза ,че тоя неговия куфар са му оставили само плат по него ,тъпо ми изглежда твърдението на тази женица
40
2
 
19
 
! Отговори
....? преди 12 години
На страната на г-жа Боевска съм ,но не и на страната на г-н Боевски!Да си понесе наказанието !
39
1
 
39
 
! Отговори
малчо преди 12 години
Вчера гащите ми бяха изцапани.Мама безрезервно ми вярваше, че някой друг е свършил тази работа.
38
0
 
22
 
! Отговори
ФЪФ––Бг преди 12 години
Лакомия ,лакомия,.....а после .....,олеле!Материалното надделя над духовното в Бг .....,и ето ти и плодовете ,...много са горчиви !За всичко се прощава .........НО ЗА ДРОГА НЕ!Всеки да си носи .....кръста !
37
0
 
22
 
! Отговори
mrawka преди 12 години
Моето скромно мнение е че един куфар тежи максимум 3 до 4 кг.,да му поставят дрога 1 кг. може и да не се усети,но 9 кг. лично аз ще ги почуствам като го вдигна.Дано да отърве кожата ,но мисля че в Бразилия шефа на митниците ,вътрешния министър и съдът не са копие на нашите.
36
0
 
30
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Г-жа Боевска , събудете се , в страни със закони не се води следствие на доказано престъпление !Тези корумпирани хватки които са възможни в България там са недопустими !Не е нужно да ровите в лаиното защото усмърдяхте не само България . Като спортис не познавам съпруга ВИ , но с помоща на Външно Министерство разбрах че е нарко- шампион !
35
1
 
23
 
! Отговори
---- преди 12 години
Вчера си купих два куфара,ама останах недоволен щото като ги отворих нямаше новогодишен подарьк и от 1 грам кокаин.Защо на някои хора им правят такива подарьци.
34
0
 
24
 
! Отговори
Кин Дза Дза преди 12 години
И аз й вярвам, че му вярва, но аз не му вярвам. Не му прави чест, че лъже и жена си. Защо подяволите си купува куфари от Бразилия. Той без куфари ли е дошъл, или просто е решил да си ги смени с бразилски? И двата случая не звучат логично.
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ам те и бразилците не бива да са много горди, защото дрогата идва от тяхната държава.
32
0
 
34
 
! Отговори
Жо преди 12 години
НЕ ПОЗНАВАМ бизнеса на Боевски, не знам дали е пренасял кокаин или пудра захар. Но името на България е изцапано! И това се случва, след като милиони бразилци научиха, че има такава държава в Европа и тя е родината на техния президент.
31
0
 
8
 
! Отговори
TDK преди 12 години
Е нормално е да казва така, все пак семейство са. Ама историята е съшита с много бели конци, дано е понатрупал парички, че ще трябва да се се цака здраво на адвокати и съдии....

Спонсорирани публикации