Съпругата на Боевски: Безрезервно му вярвам!

Възможно е дъщеря им Сара да бъде извикана в Бразилия за показания
29 дек 2011 09:33,
102
Съпругата на Боевски: Безрезервно му вярвам!
Красимира Боевска. Снимка: Булфото

Съпругата на Гълъбин Боевски - Красимира се завърна снощи от Бразилия след триседмичен престой в страната.

Успяла е да се срещне с мъжа си всеки от уикендите, тъй като посещенията на близки в затвора са разрешени само веднъж седмично.

Пред bTV Красимира каза, че с нея в затвора са се отнасяли добре. Срещала се е с Гълъбин насаме.

"Досега не съм била на такова място, но минавайки през една решетка влизаш в техния свят... и ги виждаш такива, каквито са в ежедневието си – на мястото, където се хранят, спят", разказа тя.

Още по темата

По думите й, към хората, които имат качества там има респект. А в Бразилия били наясно, че Боевски е световен шампион и че e много известен.

Според нея обаче разследване не тече и не се търсят гледни точки.

Обвинението се градяло на снетите показания още на летището, а Боевски все още не бил разпитан допълнително.

Красимира бе категорична, че безрезервно вярва на Гълъбин, че е невинен.

Боевска сподели, че след дълги размисли за случилото се е стигнала до извода, че човек просто попада в ситуация, през която трябва да мине.

"Разчитам на това, че го виждам силен, независимо в каква ситуация се намира в живота", каза Красимира.

По думите й от куфарите, с които е бил заловен мъжа й са били премахнати части – точно толкова, колкото е била дрогата, така че куфарите да изглеждат празни.

Възможно е дъщеря им Сара да бъде извикана отново, за да даде показания, смята още Боевска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
поне да беше казал че е за лична употреба, можеше някой някъде да му повярва хахаха
29
1
 
23
 
! Отговори
yyy преди 12 години
не може един щангист да не усети 10 кг в повече аз не бих усетила ,но подобен бивш състезател никога -това е професия ,НО Е *** ,ЧЕ Е СТАНАЛ МУЛЕ -ДА ГОРИ ТОЙ И ФАМИЛИЯТА МУ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ТОВА
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като спортист беше добър. След това стана абсолютен ***.
27
3
 
42
 
! Отговори
Жоро-бг преди 12 години
Пак ли ти *** !?!? Писна ми да чета за този трафикант и престъник ! Дано да му дадат 30 години и да спрете да пишете за тези престъпници !!!!
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ми пука дали е виновен или невинен, но трябва да не замесва детето. Ако трябва ще лежи доживот, но детето не бива да се травмира с разпити и очни ставки.
25
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зад безрезервното доверие на Боевска се крие жесток и перманентен кютек от съпругът-***. Жертвите на подобно домашно насилие и поддържан страх развиват силно чувство на привързаност към самият насилник и безрезервно доверие в божествените му твърдения по който и да е бил въпрос. Единият е болен от нелечима тъпота и селска наглост, а другият - от тиранофилия. Единият заслужава поне дългосрочен затвор, а другият - лечение и съжаление.
24
1
 
37
 
! Отговори
Нинка преди 12 години
Не му вярвай толкова бе мила, ти може би не знаеш от къде са ви паричките, а може би се правиш ,че не знаеш .....което е по-вероятно. Как пък хванаха точно него ,невинния, ами наркотиците да си ги носи на вашите деца, ама като подарък ,а не да го хванат с тези количества . На твое място и аз ще се правя ,че му вярвам, съвсем нормално е !! Да си гние там в затвора, и да си плаща греховете !!!!
23
8
 
3
 
! Отговори
man преди 12 години
...ами ако е вярно, както казва тя, че "от куфарите са свалени толкова части, колкото тежи кокаина" и за това Боевски не бил осетил теглото им за съмнително ? ,,,но все пак, и това може да трика на съдружниците на Боевски, ако се докаже...
22
0
 
41
 
! Отговори
недоволен преди 12 години
Наивни оправдания. Всеки е купувал куфари или пътни чанти и преди човек да купи нещо конкретно ще огледа поне десетина различни модела и не може да не му направи впечатление теглото на въпросния куфар или чанта. Това са девет килограма, не са 900 грама. Така че да се оправдаваме така наивно е най-малкото тъпо.ХА-ХА-ХА. Празен куфар с тегло 11 - 12 кг. Теглото на празен куфар е около 2 - 4 кг, не повече, но за това трябва мозък да има човек.
21
16
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
не е така. колкото и жалка да е страната поискат ли политиците бързо могат да оправят хайдуците, щото това са едни момчета от улицата, а политиците са вече 2-3 поколение комуноидчета. аз боевски не го защитавам но не го и съдя аз не съм съдия!!! всеки прави каквото може за да изхранва семейството си. просто рядкост са жените които оценяват това и са готови да защитят мъжа си когато *** се разхвърчат
20
3
 
39
 
! Отговори
"прос" въп преди 12 години
Боевица дали е донесла от Бразилия некое друго килце от "белото" ... да поклие масрафа по самолети, хотели, адвокати?
19
1
 
28
 
! Отговори
Килограмите преди 12 години
Добре де, дори да повярвам че са премахнали някакви си прегради, остава 9 килогрма тежест. 9 килограма са 9 килограма. Да не се усети, нивъзможно. Ако Боевски може да не ги усети, то дъщеря не е възможно да не ги усети, тя е още дете. Така че, има нещо гнило в тая защита.
18
0
 
40
 
! Отговори
Няма значение преди 12 години
Обществена тайна е , че в БГ пракора му е "Кокаин Боевски" :-) . Имам познати изграждали един от фитнесите му които до ден днешен още не могат да си получат парите за свършената работа и се съдят . Случайни неща с дрога няма , щом са в него значи там е трябвало да бъдат :) да си поеме отговорноста , така или иначе изложи цяла БГ с допинг тъпотиите му , да се оправя .
17
26
 
1
 
! Отговори
СИМЕОН ДЯНКОВ преди 12 години
ГАЛАБИН БОЕВСКИ Е НЕВИНЕН! Да живее Бойко Борисов и Галабин Боевски да е жив и здрави!
16
1
 
47
 
! Отговори
Катализатор преди 12 години
Защо се правите на луди бе ? Как можеш да носиш 9 кила повече в куфарите си и да не усетиш, а, как стават тия неща? Да лежи в Бразилия за назидание на всички други изклесяци дето се опитват да тровят нашите деца !!
15
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Боевски е е*ати тъпака. Не става за бизнесмен, ама се хванал...и накрая свърши в затвора, наркомана нещастен. хаха
14
16
 
5
 
! Отговори
uspokoite se преди 12 години
ся дали му вярва или не няма значение. просто жената е на ясно че човека в крайна сметка заради нея и семейството си е рискувал, не заради писачите които се радват на лошото и сме стигнали дотам че си завиждаме за всичко но толкова години в малката панелка нормално да озверееме
13
3
 
3
 
! Отговори
asmodei преди 12 години
mnogo si prav kILLER!
12
3
 
9
 
! Отговори
до 681 преди 12 години
Истината би трябвало да звучи като: - "Не му вярвам, така както и на Бойко..."
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кокаин Боевски ще гние в затвора.

Спонсорирани публикации