Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава

Чочо се самоубил, като предварително скрил пистолет в тоалетната
Обновена: 12 яну 2012 18:15 | 12 яну 2012 16:20,
809
Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава
Снимка: Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

Трупът на изчезналата на 7 ноември Мирослава беше открит днес в покрайнините на Перник. По първоначални данни момичето е било удушено.
За убийството бяха задържани двама души, като единият от тях се самоуби пред полицаите.

От МВР посочват, че след проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният Стойчо Стоев -Чочо  от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава.

Още по темата
Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което Чочо сътрудничил активно, рано тази сутрин с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.

Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град.

При претърсване и изземване в къщата на Стоев, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. Тогава той успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката.

Той бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Стоев бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


809
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За кучето - пържоли, за Цветанов - оставка! За Борисов едно голямо УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
6
 
86
 
! Отговори
ujas преди 12 години
БЪЛГАРИЯ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ! БОЙКО ВЪН!!!!!!!!!!
25
2
 
57
 
! Отговори
)) преди 12 години
еххх че е кухо нашето - тоя ще задмине и батето - ама докато батето си правеше майтап със всички щото беше умен - то с тоя вече всички си правят майтап ))
24
0
 
14
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
а ти си още по-висш тъпук, защото например ако тялото е изгорено, няма ли убийство. Има много присъди при липса на тяло, но толкова ти е акъла.
23
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
плосък сценарии другари милиционери:как тоя чочо ви е сътрудничил доброволно бе,как така ще му правите обиск и той отишъл до ОО и се гръмнал,липсва логиката в действията на този бандит.и от чии зор той ще присъства на обиск на къщата му нали е организатор на отвличането,а бе спрете да гледате хамерикански екшън,и може и да измислите по смислен сценарии...
22
0
 
70
 
! Отговори
tosh преди 12 години
това вече мина всякакви граници
21
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да разбера този Чочо роднина ли е на убитата или пък е близък...? Питам, защото ББ каза, че в убийството са замесени близки...
20
3
 
96
 
! Отговори
ВЪЗСТАНИЕ СРЕЩУ УПР. преди 12 години
Ей това вече не ми го побира акъла! Как може да говори такива глупости, НАГЛЕЦ МРЪСЕН! БЕСЕН СЪМ!
19
3
 
93
 
! Отговори
... преди 12 години
Какви пържоли бе?! А момичето и семейството и? Ще спят спокойно после като знаят че кучето открило трупа на дъщеря им е хапнало пържоли ли бе?!?!?!? То верно че кучето може би е било най-умния полицай от екипа ама с такива реплики после да не го търсят и автора им с куче...
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kolko smeshna snimka, vsi4ko im e izpisano na licata
17
3
 
58
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Кучето си е свършило работата.Пържоли.КАЗАХ!Като се научите и вие да си вършите работата, пържоли ще има и за вас!!!!
16
2
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Замесен полицай е убил задържания,за да не го издаде!
15
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то, в кръга на шегата и в столицата бездомните кучета имат повече права от бездомните хора, така че логично е. Все пак това куче е свършило по-добре работата си от тия които са го разпитвали докато се гръмне без да му попречат.
14
4
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха,ха, сега пък предварително скрит пистолет в тоалетната... щото видиш ли знаел че ще го арестуват и скътал оръжието че да се гръмне ако му се наложи.... ИЗНУДВАНЕ - признал за изнудване на семейството, а от МВР твърдяха че не се доказва такова, т.е. сестрата си е измислила всичко това... дори на детектор била подложена... ***, още трябва да поработите за версията си... Не е барната, както трябва!
13
5
 
84
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Този *** защо не мълчи ?Писна ми от просташките му "изцепки"
12
4
 
68
 
! Отговори
)) преди 12 години
грешка - трябваше да награди цеци с 2-3 пъжоли а на кучето да му купи апартамент )
11
3
 
44
 
! Отговори
Бойколюб Мазноев преди 12 години
Моят идол е много мил и дипломатичен,нали?
10
3
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пропуснали сте да напишете, че искал от семейството на убитото момиче да се извинят на МВР.
9
7
 
115
 
! Отговори
da преди 12 години
Долнопробен и нагъл ***! Не горкото момиче трябваше да бъде намерено от куче, а хора като мутрата и приближените му бабаити и некадърници! Цяло чудо е, че земята не е спряла да се върти от срам, че *** като бойко все още крачат по нея.
8
6
 
153
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко за какви пържоли говориш при такава трагедия???