Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава

Чочо се самоубил, като предварително скрил пистолет в тоалетната
Обновена: 12 яну 2012 18:15 | 12 яну 2012 16:20,
809
Борисов към Цветанов: Пържоли за кучето, открило Мирослава
Снимка: Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов посъветва вътрешния министър Цветан Цветанов да награди с пържоли кучето, което помогнало за откриването на тялото на Мирослава от Перник.

„Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като разбира се и всички, награда", коментира министър-председателят.

Трупът на изчезналата на 7 ноември Мирослава беше открит днес в покрайнините на Перник. По първоначални данни момичето е било удушено.
За убийството бяха задържани двама души, като единият от тях се самоуби пред полицаите.

От МВР посочват, че след проведените беседи в ГДБОП и в Института по психология на МВР, 36-годишният Стойчо Стоев -Чочо  от Перник съдействал на разследването, признал своята съпричастност към планираното убийство и последвалото изнудване на близките на Мирослава.

Още по темата
Той разкрил съучастника си и мястото, където е укрито тялото на жертвата. В хода на разследването на тежкото криминално престъпление, при което Чочо сътрудничил активно, рано тази сутрин с помощта на спасители от Планинската контролно-спасителна служба от Дупница жертвата е открита в околностите на Перник.

Сутринта от Върховна касационна прокуратура (ВКП) и Окръжна прокуратура – Перник са разпоредени действия по разследване на девет адреса в областния град.

При претърсване и изземване в къщата на Стоев, той помолил да му бъде позволено да отиде до тоалетната. Тогава той успял да достигне до предварително укрит пистолет, след което се самопрострелял смъртоносно.

Стойчо Стоев – Чочо е бивш охранител на пернишкия бизнесмен Фьодор Фьодоров-Федката.

Той бе обвинен като поръчител на подпалването на мерцедеса на бизнесмена Ясен Миленов преди две години. Стоев бе и един от заподозрените за отвличането на 48-годишния Румен Стоев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


809
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
133
 
! Отговори
d преди 12 години
Бойко изперка ли бе човече???????
6
1
 
114
 
! Отговори
гого преди 12 години
Странно имаше предположение че полицаи са замесени в отвличането,а сега заподозрения се гръмнал сам в апартамента си пред тях! Нека почива в мир момичето!
5
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се самоубие и другия!
4
4
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега никой не може да пита самоубилия се за престъплението. Другият ще шикалкави, ще хвърли цялата вина върху него и при нашата съдебна систима за която понякога куп доказателства нищо не значат, да се измъкне. Как може задържан да се самоубие, това е абсурдно.
3
16
 
164
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е той простака за кучето ще се сети. За убитата му баш дреме.
2
12
 
233
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Незабавна оставка на всички! На фона на убитото дете се говори за разни пържолки за кучето! Еми, че то добре, че било то, така ли излиза, г-н премиер! Не ви ли е срам да се шегувате на фона на това нещастие на семейството! Наглост, арогантност и бездушие!
1
9
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Глупости на търкалета.