Откриха трупа на изчезналата Мирослава

17-годишното момиче бе в неизвестност от 7 ноември миналата година
Обновена: 12 яну 2012 14:55 | 12 яну 2012 12:33,
756
Откриха трупа на изчезналата Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

Трупът на изчезналата Мирослава е открит днес в покрайнините на Перник, съобщиха от полицията.

Регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов обяви, че е убита.

Задържани са двама, съпричастни към убийството й. Те били познати на момичето. По непотвърдена информация на БНР единият от задържаните се е самоубил.

17-годишната Мирослава Николова изчезна след тренировка по таекуондо на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност.

Още по темата

Версиите за изчезването й се множаха с всеки изминал ден – тръгна се от скандал с родителите й, мина се през неразбрана любов, и се стигна до похищение.

Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала.

Само преди седмица майката на момичето обяви, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. 

Сестра й Елеонора допълни, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те, спаси ме", казала Мирослава.

На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива така и не дошли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
624
0
 
0
 
! Отговори
galeto преди 12 години
E, zaradi takiva bokluci namrazih Bulgaria. Vseki den nechie nevinno dete obira plodovete na anarhiata, v koqto se osmardiahme vsichki. Zashto?
623
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Много жалко за момичето! Каквото и недоволство да изразяваме всички, никой няма да ни чуе! А когато даваха интервю в дома на семейството, сестрата само се правеше на интересна и не и беше особено мъчно. Показа колко е умна. Закони няма! За убийство трябва да има доживотна без право на обжалване!Убийците не заслужават и смърт! Колкото по-строги закони, толкова по-добре! Как все най-простите са на високи постове!!!
622
0
 
7
 
! Отговори
bai_jordan преди 12 години
Тоя пък що се е самоубил?! Съдът щеше да го пусне...
621
0
 
5
 
! Отговори
??? преди 12 години
МНОГО Е СЪМНИТЕЛНА ВЕРСИЯТА ЗА САМОУБИЙСТВО ?????
620
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ги убият с камъни на площада!!! 2 години след въвеждането на тази практика, кадровият апарат на МВР ще бъде намален наполовина , защото няма да има нужда от него!Линчът е естественото решение на проблема.
619
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И двамата е трябвало да останат живи! мръсни долни изверги това е най-хубавото нещо което му се е случило на тоя да умре... тука трябва да седят да страдат на планетата земя заедно с нея. Божее.. колко мъка има по тоя свят, Боже!
618
0
 
4
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
Лошо, лошо, много лошо!
617
20
 
31
 
! Отговори
огън преди 12 години
Пожарникарче, глупаво запали България и няма как да я угасиш!! И не ти го казваме в преносен смисъл, народа вече е готов за Бунт!!
616
11
 
19
 
! Отговори
археолог преди 12 години
"Бойко Борисов посетил днес Националния природонаучен музей и пита:- Този *** какъв е? ...Обяснили му за някакъв си ***, но никой не казал, че това било огледало...."
615
0
 
6
 
! Отговори
az преди 12 години
bog da pazi decata ni ............. za nas e trudno , kogato nqma zakoni i dyrjava .............. bog da prost tova dete i neka byde ko6mar za vsi4ki koito kovat zakoni ............. i zabravqt da gi prilagat ............ tqh dano im se slu4i tova .......
614
5
 
21
 
! Отговори
бойко не ставаш преди 12 години
голяма работа са свършили от мвр ударили са му 2 шамара и въпросня лунатически психопатиченкопелдашки *** сам си е изпял всичко ... после мвр 2 месеца не е спало да разкрие случая и от къде на къде бойко ще търси извинение от страна на семейството на клетото момиче не бойко ние търсим извинение от тебе и цялата *** около дебелия ти *** ... защото ако си бяхте вършили работата може би хората като тоя психопат щяха да са на едно топло място и може би Мирослава щеше да е жива
613
2
 
25
 
! Отговори
Илина преди 12 години
Може и да са го самоубили, но добре са направили.Колко време ще разследват, после няма да има доказателства , а момичето няма да се върне.Жалко ,че и втория не се е самоубил.
612
8
 
17
 
! Отговори
една жена преди 12 години
Бог да прости момичето.Голяма трагедия.Но не разбирам какво е виновна Полицията,че има такива ***,които убиват деца.Полицията е свършила работата си,защото убийците са разкрити.Колко безследно изчезнали си останаха такива.Господ да пази България,децата на България и нас,възрастните.
611
2
 
23
 
! Отговори
... преди 12 години
Той и МИШО БИРАТА умря от инфаркт, не че е невъзможно. В България всичко е възможно...
610
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нашата полиция ни пази-по точно.тяхната полиция ги пази а нас кучета ни яли ние сме бедни
609
4
 
42
 
! Отговори
Nazi преди 12 години
Нали беше сама напуснала страната бе *** Цветанов и Другия там от ГДБОП??? мамка ви некадърни ***! Що не вземете да изчезнете вече? Как може никой от последните ни управляващи , да не става за никакъв к........у........р ?
608
1
 
23
 
! Отговори
SHE преди 12 години
С години четем най-различни статии и най-различни версии за поредното изчезнало дете и накрая се оказва най-лошото. Защо веднъж в тази държава не успяхме да спасим един човешки живот? Каква е тази извергщина, каква е тази злоба? Стана страшно да се живее, като пандемия е. Всеки ден невинни хора са изнасилвани, ограбени и убивани. До кога? Няма ли да има поне ЕДИН ДЕН в който няма да прочетем за поредното убийство.......
607
3
 
30
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
*** от полицията воглаве с цецо цветанов доказаха още веднъж че са абсолютни некадърници.жалко за детето, лека му пръст и да ни прости че ние българите не можем да опазим децата си.два месеца куките се потриват и не правиха нищо .но ако бяха отвлекли дъщерята на боико или цветанов тези *** щяха да си скъсат задниците да ги търсят ,но за това дете си пасуваха.затова хора не разчитаите на полицията ако нямате пари няма да ви помогнат тези ***
606
3
 
29
 
! Отговори
Епа преди 12 години
е най- вече МИЛИЦИЯТА лъже най- безогледно особенно със самоубиството на убиеца!???незнам каква награда заслужават тия *** в милицията ама тоя дето го е оставил иначалника му са за затвора!!!пълно е с МИСТЕРИЯ!!!все самоубийства я на доган секретарката я някой важен свидетел я сестри белнейски вскички ДНК бяха изтрити и бързо погребани?????ИМА ЛИ ДЪРЖАВА
605
3
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
То, и без да си полицай, няма как да не се замислиш, че сестрата Елеонора, е насадила малката си сестра, ако мога да се изразя така, или поне е станала причина за случилото се! Най-малкото от старание да прикрие мистериозното наследство от 6 милиона от Италия, задължително е подвела разследването!