Откриха трупа на изчезналата Мирослава

17-годишното момиче бе в неизвестност от 7 ноември миналата година
Обновена: 12 яну 2012 14:55 | 12 яну 2012 12:33,
756
Откриха трупа на изчезналата Мирослава
Мирослава Николова. Снимка: Facebook

Трупът на изчезналата Мирослава е открит днес в покрайнините на Перник, съобщиха от полицията.

Регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов обяви, че е убита.

Задържани са двама, съпричастни към убийството й. Те били познати на момичето. По непотвърдена информация на БНР единият от задържаните се е самоубил.

17-годишната Мирослава Николова изчезна след тренировка по таекуондо на 7 ноември 2011 г. и оттогава бе в неизвестност.

Още по темата

Версиите за изчезването й се множаха с всеки изминал ден – тръгна се от скандал с родителите й, мина се през неразбрана любов, и се стигна до похищение.

Основната версия, по която обаче работеше ГДБОП, бе, че момичето само е напуснало България, въпреки твърденията на майка й, че дъщеря й е отвлечена, а не е избягала.

Само преди седмица майката на момичето обяви, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. 

Сестра й Елеонора допълни, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те, спаси ме", казала Мирослава.

На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива така и не дошли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
5
 
5
 
! Отговори
Do545 преди 12 години
Do 545 това дете го убиха негови роднини заради пари.От алчност.сега ясно ли ти е? Инсценирано отвличане за пари, може да не са имали намерение да я убиват, но така се е получило.
503
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вие всички тука сте на ДЪРЖАВНА РАБОТА? ПОСЛЕ ЩО СТЕ БИЛИ БЕДНИ?
502
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Седмица издирват данъчната Дореми Джорлева от Враца
501
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Полицията издирва 11-годишно момче
500
0
 
15
 
! Отговори
до 577 преди 12 години
Значи даваш пари на полицаите а после викаш че имало много корупция ТИПИЧЕН ***!
499
1
 
22
 
! Отговори
Българи, жалки сте! преди 12 години
Едно дете си замина, а трябваше да живее! Две невинни и чисти очи напуснаха този свят! Недоумявам кои сте Вие и какво искате!? Не се делете на партии, грях е, вместо това опитайте се да бъдете съпричастни! Наше морално задължение е да се поклоним и помолим за душата на Мимето!Мило момиче, почивай в мир! Бди над нас грешните! Ние пак ще се срещнем!
498
2
 
12
 
! Отговори
Курвата на Нейтли преди 12 години
Представете си за миг,затворете очи,докъде сме стигнали....как парите са изяли всичко човешко,заразили са дори най-силното,кръвната връзка....СПА /Синдромна Придопита Алчност/...Малко филми,които да те заразят с безсмъртие,електронни игри,където трепеш и обираш и имаш безброй животи,малко тъпота и липса дори на миг човечност.......и ето ви резултата
497
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо? Защо толкова млада и хубава, защо ;( А все се надявах да е избягала в чужбина някъде :( Убийте *** причинили и това! Как може, смъртта никак не отива на младите. Извратен свят е това :(
496
1
 
3
 
! Отговори
ТОНИ преди 12 години
Браво на 539!!!Така трябва да се разсъждава!Жалко за това хубаво дете!Съболезнования за семейството и!!!Дано най-после да спре тази престъпност!!!!
495
3
 
2
 
! Отговори
До 561 преди 12 години
Ах ти, ласкател такъв. Не хейтъри, а всякаква *** се подвизава във форума.
494
0
 
1
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
Кофтии
493
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли някой който въобще да верва на наште милижионери ????? преди 3 дни ни пбясняваха как за всичко са виновни 3 тира с износени гуми
492
2
 
7
 
! Отговори
до 561 преди 12 години
По инерция от миналото, като ги претрепят или ограбят за сефте, хората търчат в полицията. После установяват, че там само регистрират и, ако втори път пострадат, вече дори не съобщават.
491
3
 
10
 
! Отговори
до 571 преди 12 години
УМРЯЛО Е ДЕТЕ БЕ ***! ЗА АПАРТАМЕНТИ ЛИ ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ?
490
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
опааааааааадовели го за повторен обиск в апартаментада го бяхте гръмнали още при първият обисксега никой няма да повярва че се е гръмнал сама и да ви пита, задължително ли е обиск да се прави в присъствието на обвиняемимало ли е поемни лица, кои са те, видя ли са самоубийствотомалко трудно ще се измъкнете този пъттака ми се струва де
489
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАЗИ ИСТОРИЯ МИРИШЕ И ИСТИНАТА ПАК ЩЕ СЕ ПОТУЛИ, ЗАЩОТО ВЛАСТТА Е В РЪЦЕТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ТЕ СИ ПРАВЯТ КАКАВОТО ИСКАТ БЕЗНАКАЗАНО! НЯМА СЪД, ПРАВОСЪДИЕ, ПОЛИЦИЯ И НЕ Е НУЖНО ТЕЗИ ОТ ЕС ДА НИ ГО КАЗВАТ, ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ ВИДИ КОЛКО ДЕЦА ИЗЧЕЗНАХА И БЯХА ЗВЕРСКИ УБИТИ БЕЗ СЛЕДА, БЕЗ ВИНОВНИ.....
488
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам сега да се покажат всички тия отворените, дето наричаха момичето с какви лине имена и че не знам къде си ходила и еди какво си правила. СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?
487
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРИ ТОЛКОВА УБИЙСТВА ,ПРИ ТОЛКОВА МЪКА НА РОДИТЕЛИ ИЗГУБИЛИ ДЕЦАТА СИ ,НЯМА ЛИ ДА ВЪВЕДЕТЕ СМЪРТНА ПРИСЪДА / ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ/ ,А НЕ ДА ИЗЛЕЖАВАТ ПО НЯКОЛКО ГОДИНИ И СЛЕД ТОВА ГИ ИЗКАРВАТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ ИЗЛИЗАТ ,А РОДИТЕЛИТЕ ЖИВЕЯТ НАСИЛА С МНОГО МЪКА, НЕКА ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА ПОСТЪПКАТА СИ !
486
6
 
8
 
! Отговори
бесен преди 12 години
колкото ни обясни необеснимото си забогатяване с 6 апартамента главният милиционер-физкултурник,толкова и сега мигайки като мишок в брашно,ще ни обясни,как срещу милиард и много още б(у)джет,има НУЛЕВИ РЕЗУЛТАТИ...ПФУУУУУУУУУУУУбягайте мили дечица,отвън макар и криза,е несръвнимо по-добре от нашето добре,ние ще останем ,да им бием щута
485
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 12 години
;););)