Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече

80 пътни полицаи ще направляват трафика в София
16 апр 2012 09:01, Бойчо Попов
334
Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече
Снимка: архив, Булфото

Както ги изпратиха, така и ще ги посрещнат. От обяд в последния почивен ден от Великденските празници по столичните улици излизат десетки пътни полицаи, които ще осигурят "зелена вълна" за всички пътуващи по трасетата за влизане в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприемат се подобни мерки за влизане в столицата, както в петък за излизане. На всички възлови места има полицейско присъствие, при необходимост се изключват светофарите и се регулира движението, като трафикът в столицата ще бъде направляват от 80 пътни полицаи. На уязвимите места ще бъдат разположени регулировчици.

Още по темата

Отново ще има проверки на автогари и жп гари, където се очаква голям брой пътници. Инспекторите ще следят какво е техническото състояние на превозните средства, има ли правостоящи пътници, спазват ли се изискванията за издаване на билети и багажни разписки.

Днес се очаква засилен трафик в цялата страната. Затова ще има и засилен контрол на движението по пътищата. Основно внимание и днес ще се обръща на рисковите изпреварвания и несъобразената скорост, съобщиха още от пресцентъра на МВР.

Повече полицаи ще контролират движението по най-натоварените пътни участъци, сред които са пътят за Кулата, районът на "Дунав мост" и отсечката между Стара Загора и Бургас.

До 22 часа остава забраната за движение на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища и по основните второкласни отсечки.

Междувременно охранителна полиция е взела мерки и за осигуряване на допълнителна охрана на големите търговски обекти в страната – проведени са срещи с частните охранителни фирми, които работят за магазините, ще се завиши и полицейското присъствие на територията им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
2
 
4
 
! Отговори
ДО 174 преди 12 години
Като съм бог на компютрите, кво да чиня във фермата- ще дойда в София да печеля 5 пъти повече от теб, а ти- в бюрото по труда или в нашата ферма!
137
4
 
6
 
! Отговори
селянин преди 12 години
зад всеки софиянец - по един надарен ***
136
1
 
0
 
! Отговори
ddd преди 12 години
za mene ti si....i pulna selqnka lamtq6ta za pari i vlast
135
0
 
3
 
! Отговори
aq преди 12 години
до ВаляТи не си амбициозна, а просто си *** по душа със селски манталитет. Сигурно и заработваш допълнително след танците.***, ***..... с лопата да ги ринеш у нас.
134
0
 
0
 
! Отговори
ddd преди 12 години
za mene ti si pulna.................lamtq6ta SELQNKA za pari i vlast
133
0
 
6
 
! Отговори
до 170 преди 12 години
Не точно пробивни, по-скоро такива, които живеят по 15 парчета в апартамент, съгласяват се да работят за малко, щото на село и толкова няма да намерят и ми спорят как техния диалект бил правилния, докато пълнят кръчмите в див възторг. Но истината е, че това е свободна дъжава, както аз мога да замина за половин Европа без проблеми, така всеки може да дойде тук. Не е зле да се проумее това най-накрая
132
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не бях влизал тук 3 месеца.. гледам, че темите са си все същите - София-провинция, пушачи-непушачи, българи-***.. Толкова безсмислена енергия се излива, че ако можеше да се използва нямаше да ни трябва никаква АЕЦ ;)
131
1
 
3
 
! Отговори
До Калин преди 12 години
Що викаш, бе пич. Я отивай да си вземеш помощите от Софийска община!!
130
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Големи спорове.Софиянци так и не могат да си отговорят на въпроса защо от цяла България ги ненавиждат:Заради отвратителния ви използвачески шопски манталитет!Че се перчете навсякъде-всвички трЯбва на 1 км от вас да разберат ,че сте от София!Че администрацията, която от години командари цялата страна,е некомпетентна,корумпирана и ***.Плаща ви се да гледате умно,е сте софиянци,че и бонуси получавате за великите си дела -по 50-лв 100 000,докато хората гладуват.Срамота!Това е вашия МАНТАЛИТЕТ!
129
1
 
2
 
! Отговори
сеуянин преди 12 години
У наше село вЪлната е жълта...
128
0
 
3
 
! Отговори
до 174 преди 12 години
като се наливат хващай мотиката и отивай да ги усвояваш, да видим как ще се пребориш с картелите.Преди 5 години ходи при зам. министъра по земеделие за субсидия от 100хил лв.:"няма проблем, ще ви я отпуснем, ама 50% са за мен"
127
4
 
4
 
! Отговори
optimist преди 12 години
По-високо от Витоша и по дълбоко от Искъро - НЕМА!
126
5
 
15
 
! Отговори
до СОФИЯНЦИ преди 12 години
Минаха времената, когато всеки умираше, където е роден. А вие софиянци беснеете, че пробивни хора от цялата страна заемат работните места, защото вашето единствено качество е да сте живяли 30 години повече в Сф. Останете си със завистта!
125
2
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ЕЙ *** .. КАТО ВИЕ Е СКЪЪПО КОЙ ОТ КЪДЕ Е :)САМО ЗА ТУМБАЦИТЕ СИ МИЛИТЕ .. АГНЕШКО.. АЙЦА ..ТЦ ТЦ.. НА ТОВА НАУЧИХА .. ДА СЕ РЕДИТЕ НА ОПАШКИ ЗА ХЛЯБ.. *** ИНАК.. ГРАЖДАНЯ ХАХА .. СЪБРАХАВИ НА ЕДНО МЯСТО.. И КО .. ВСИЧКИТЕ СЪБРАНИ НА ЕДНО МЯСТО..ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ
124
2
 
6
 
! Отговори
до 174 преди 12 години
Що си мислите ,че всичко след табелата София е село бре?Да си чувал ,че хората в провинцията живеят в блокове и нямат грам земя?От къде ще знаете вие коне с капаци.....
123
0
 
3
 
! Отговори
и преди 12 години
...Де да бяа само Софиянци...цяла България пощуря...
122
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 173-че в софийския районен съд 99 процента от подсъдимите са от провинцията.
121
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 169-грешиш-над 1 милиард евро субсидии от ЕС са дадени на селското стопанство-тоест пари за провинцияята има, има и работа-например в добруджанските ферми. Заплата, осигуровки, работа в земеделието има има-ама пак идвате в софия
120
0
 
8
 
! Отговори
Е тва не мога преди 12 години
да разбера-как става тоя номер...хем най бедния народ,хем най скъпия бензин,скъпи яйца,агнешко...и всички пощуряха да пътуват,да празнуват,всяка трета кола е луксозен джип...нещо не ми се връзва
119
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
abe neka doide nqkoi sufianec v Burgas i d vidi kak shti mu nakasami zadnika