Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече

80 пътни полицаи ще направляват трафика в София
16 апр 2012 09:01, Бойчо Попов
334
Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече
Снимка: архив, Булфото

Както ги изпратиха, така и ще ги посрещнат. От обяд в последния почивен ден от Великденските празници по столичните улици излизат десетки пътни полицаи, които ще осигурят "зелена вълна" за всички пътуващи по трасетата за влизане в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприемат се подобни мерки за влизане в столицата, както в петък за излизане. На всички възлови места има полицейско присъствие, при необходимост се изключват светофарите и се регулира движението, като трафикът в столицата ще бъде направляват от 80 пътни полицаи. На уязвимите места ще бъдат разположени регулировчици.

Още по темата

Отново ще има проверки на автогари и жп гари, където се очаква голям брой пътници. Инспекторите ще следят какво е техническото състояние на превозните средства, има ли правостоящи пътници, спазват ли се изискванията за издаване на билети и багажни разписки.

Днес се очаква засилен трафик в цялата страната. Затова ще има и засилен контрол на движението по пътищата. Основно внимание и днес ще се обръща на рисковите изпреварвания и несъобразената скорост, съобщиха още от пресцентъра на МВР.

Повече полицаи ще контролират движението по най-натоварените пътни участъци, сред които са пътят за Кулата, районът на "Дунав мост" и отсечката между Стара Загора и Бургас.

До 22 часа остава забраната за движение на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища и по основните второкласни отсечки.

Междувременно охранителна полиция е взела мерки и за осигуряване на допълнителна охрана на големите търговски обекти в страната – проведени са срещи с частните охранителни фирми, които работят за магазините, ще се завиши и полицейското присъствие на територията им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И в столицата и в провинцията доминира дивата селяндурщина!
17
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЖИТЕЛСТВО! ДА БЪДЕ СПРЯН НАПЛИВЪТ НА СЕЛЯНИ!АМАН ОТ НАГЛИ СЕЛЯЦИ-ясно ви се казва ,че сте нежелани, и пак идвате в София. Марш в прованса!
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докога ще се делите на столица и провинция ?
15
1
 
27
 
! Отговори
БУРГАС преди 12 години
Интересно как решихте, че хората от стари градове като Русе,Велико Търново, Варна или Пловдив са селяни а вие не сте. Ние в Бургас сме си малко селинджър, но другите определено не са и едва ли по нещо ви отстъпват.
14
3
 
7
 
! Отговори
Silver до 14 преди 12 години
Ти робовладелец освен на собствената си тъпотия на друго не можеш да бъдеш, влечуго!
13
12
 
6
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Много ги е яд провинциалистите по долу. Аз мога и да не ходя в прованса, но те няма как в София да не си търсят шанса! :)
12
14
 
24
 
! Отговори
морски преди 12 години
Аз съм от Варна,тук съм роден,тук си живея.Когато ми е кеф, отивам до София,хвърлям на *** стоуичани някой уев,и си се прибирам на морето.Тук имам два магазина, три апартамента,имам доход с три нули отзад и си живея като цар.Боли ме *** за стоуичаните. Живеят кат мишки в мръсотия, прахоляк и пушек,а аз си живея в къща на 500 метра от моретоВесели празници!
11
4
 
18
 
! Отговори
Silver преди 12 години
Яйца, козунаци, джумерки, компоти, туршийка и чесън - all set! Айде на Софияяяяяяя :)
10
0
 
31
 
! Отговори
AZ преди 12 години
Аве стига глупости, не виждате ли, че тези статии са с цел да се дразните под тях.Били от София, другите били селяни.Като сте от София да не би да не ходите до тоалетната, а другите пък, като отидат в София да не им излизат рога.
9
3
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Идилия е... когато *** като тебе са си на село! Сега пак ще стане ужас.
8
6
 
21
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Нали заради това дойдох и аз в София децата ми да се родят в София и те да плюят по провинцията и да се тупат по гърдите ,че са родени в най-голямо село София....Разбирам да сте като Париж ,или някоя друга стара столица с потомствена интелигенция не столичани от преди 130 години само когато София е била 12 000 човека(селяни) население...
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като прочетох Зелена вълна.....помислих,че САЩ са отпуснали зелени карти,а то......селяните се прибирали!
6
7
 
16
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Е той 1 поне е роден в София. Ами ти? На село в обора? Софиянци хубаво ходят извън София, но основен е делът на тези провинциалисти, които ще се върнат от село с един хубав запас от паприкаш и консерви, и от утре пак ще почнат безумните задръствания и селските изцепки.
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви столичани?На по 5 туби бензин от столисата?Селянията се завръща-това е точното заглавие!
4
6
 
23
 
! Отговори
до 1 преди 12 години
Е ми няма начин трябва да дойда си платя наема ,че вие Софиянци само от това живеете!!!
3
7
 
30
 
! Отговори
adcfd преди 12 години
То 90% от столичани са селяни така че София е едно голямо село пълно със селяни
2
11
 
22
 
! Отговори
do 1 преди 12 години
Ами те и Софиянците ходят извън София бре умен ,но социално слаб като тебе от къде може да знае.Единственото нещо с което можеш да се гордееш е ,че си роден в София!!
1
7
 
26
 
! Отговори
*** преди 12 години
Що ли не си останаха на село тези столичани в повече?! Толкова хубаво беше последните дни в София без тях...

Спонсорирани публикации