Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече

80 пътни полицаи ще направляват трафика в София
16 апр 2012 09:01, Бойчо Попов
334
Зелена вълна посреща прибиращите се столичани в повече
Снимка: архив, Булфото

Както ги изпратиха, така и ще ги посрещнат. От обяд в последния почивен ден от Великденските празници по столичните улици излизат десетки пътни полицаи, които ще осигурят "зелена вълна" за всички пътуващи по трасетата за влизане в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Предприемат се подобни мерки за влизане в столицата, както в петък за излизане. На всички възлови места има полицейско присъствие, при необходимост се изключват светофарите и се регулира движението, като трафикът в столицата ще бъде направляват от 80 пътни полицаи. На уязвимите места ще бъдат разположени регулировчици.

Още по темата

Отново ще има проверки на автогари и жп гари, където се очаква голям брой пътници. Инспекторите ще следят какво е техническото състояние на превозните средства, има ли правостоящи пътници, спазват ли се изискванията за издаване на билети и багажни разписки.

Днес се очаква засилен трафик в цялата страната. Затова ще има и засилен контрол на движението по пътищата. Основно внимание и днес ще се обръща на рисковите изпреварвания и несъобразената скорост, съобщиха още от пресцентъра на МВР.

Повече полицаи ще контролират движението по най-натоварените пътни участъци, сред които са пътят за Кулата, районът на "Дунав мост" и отсечката между Стара Загора и Бургас.

До 22 часа остава забраната за движение на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища и по основните второкласни отсечки.

Междувременно охранителна полиция е взела мерки и за осигуряване на допълнителна охрана на големите търговски обекти в страната – проведени са срещи с частните охранителни фирми, които работят за магазините, ще се завиши и полицейското присъствие на територията им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
2
 
17
 
! Отговори
Pilot преди 12 години
Проблема със селяните си е изцяло наш ( на софиянци ) . Когато започнаха да строят безобразно в градинките между блоковете , ние си мълчахме ! Сега вече е късно,ще ни мекат ,ще карат без да дават предимство и т.н. Ние сме си виновни сами !
157
5
 
2
 
! Отговори
baroveca преди 12 години
ei seltaci aide idvaite si nyama koi da mi servira kaafeto
156
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Oshte prez 19vek Vuk Karadzhich e pisal za sopite-----niti srabski govorqt pravilno,niti bulgaski,ni sa sarbi ni sa bulgari i te ne znaqt kakvi sa,az gi opredelqm kato divaci
155
1
 
20
 
! Отговори
сите сме кретени преди 12 години
Няма такива *** като Българите, все ще намериме нещо да се караме, псуваме...И от Софианци има *** и от провинцията има ***. Много е важно какво ти е възпитанието. Вместо да впрегнеме тая злоба в нещо полезно например да изчистиме на предстоящото почистване, та да ни е хубаво на всички, ние се плюеме по форумите че е по лесно и безопасно. Не знам от къде идва тая злоба, но докато не я преодолеем все ще сме зле.
154
2
 
16
 
! Отговори
Prowincialista преди 12 години
Днес е много хубав ден за нас от провинцията.Ще изляза да пия едно кафе на спокойствие сред нормални хора,без да гледам вчерашните ЛИЦЕМЕРНИ И ИЗКУСТВЕНИ УСМИВКИ НА столичаните.Желая Ви и на вас хубав ден!
153
8
 
13
 
! Отговори
Жужо преди 12 години
Селски нещастници, елате по празници в СТОЛИЦАТА да видите истинската красота и същност на града. Без смог, задръствания, *** по улицата мънкащи и говорещи на диалект, без 94 и 280 !!!
152
1
 
3
 
! Отговори
до 202 преди 12 години
Щом чакаш на моята издръжка, какво против провинцията имаш.
151
0
 
8
 
! Отговори
зъби преди 12 години
Хахахах След всеки голям празник пускат по една подобна статия... Предполагам само заглавието и сменят тия смешници. Погледнете на какво е заприличала България, пък тогава ми говорете за столица-провинция... Иначе аз лично не харесвам София (въпреки че съм роден в нея) и избягвам да седя в нея. Предпочитам малки градчета където всичко е на 1 крачка, а не на 1 час, да не говоря за мизерията, мръсотията, задръстванията, лудницата и т.н. Според мен просто човек трябва да пътува повече...
150
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля от психото да приберете този Жужо, нещо се е вживял в повеч!!!
149
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Koi,narochi Shopite za Bulgari? q se porovete v istoriata i tam shte prochetete che te proizhozhdat ot Pechenezite,nai-divoto i neobrazovano pleme po togavashno vreme
148
9
 
9
 
! Отговори
жужо преди 12 години
КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА СТОЛИЦАТА РАБОТЕТЕ СИ ПО РОДНИТЕ МЕСТА ! И ДА НЕ СЪМ ЧУЛ ПОВЕЧЕ НЕЩО "ПРОТИВ" СОФИЯ, ЗАЩОТО ВИЕ Я ОСРАХТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 10-НА ГОДИНИ !!!
147
2
 
7
 
! Отговори
... преди 12 години
Еха- добре, че е почивен понеделник- 11 сутринта е и 200 безсмислени коментара кой по- по- най! Евала, българи, евала, юнаци!
146
4
 
5
 
! Отговори
до 194 преди 12 години
Е ясно е че си бог, като във вица за магарето и лъва......ха ха ха. Ако беше толкова добър нямаше да бачкаш за 3000 бона които ти се виждад космически, а реално ти плащат жълти стотинки, а Софианци не ги мисли те от такива богове като тебе си лежат дома щото наемите си вървят, бизнеса си върви......
145
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХАХА, цял свят не знае какво е и къде е София, но софиянци го раздават важно- смешници.Знаят ви само от Перник!
144
1
 
4
 
! Отговори
до варненец в перник преди 12 години
На един Варненец, не му трябва да ходи в Перник . Нито дори в Шопия / ако не трябва да вади виза, или да ползва летището/ . А за "културния шок " не се бой, имаме достатъчно македонци и сърби лятото тук .
143
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
imahme sased star evrein,rodat mu zhivee v Sofia oshte ot vremeto kogato tam e imalo hilqdotina bulgari i vsichko ostanalo e bilo----turci,***,shopi i evrei,ta toi kazhvashe taka----kato vidish nasreshta si *** ili shop,premini na drugiq trotoar
142
9
 
13
 
! Отговори
с. преди 12 години
Провинциалистите са уникално комплексирана пасмина!Малко само да ги избъзикаш и откачат!Как живеете с тия комплекси не знам!Сигурно е много тъжно!Поне сменете репертоара!Откъде са баба ти и дядо ти и колко гадни и надути били шопите!А пък провинциалистите са способни,скромни!Заемат работни места с честна конкуренция,а не с дъмпинг на заплатите и гадни номерца под кръста!Толкова сте жалки,че направо сте отвратителни!
141
0
 
5
 
! Отговори
! преди 12 години
Браво! И никакви проблеми да нямаме в държавата, пак ще се скараме на селяни и граждане! Никога няма да имаме нормално правителство и нормална държава- те ще се ояждат, ние ще се караме и ще се делим до изчезване- пфу!
140
6
 
7
 
! Отговори
Paco преди 12 години
Айде пак всички селтикси ще се върнат. Беше си супер докато ги нямаше. Сега чакаме лятото та да фанат по морето и пак да си починеме като хората.
139
0
 
18
 
! Отговори
optimist преди 12 години
до 185 - Да ненавиждаш някого, заради това къде е роден или къде живее е признак на изключителна комплексарщина и простотия. Аз съм роден и живея в София, кажи ми защо ме ненавиждаш, след като никога не сме се виждали, не ме познаваш и не сме имали каквото и да било общо един с друг... Тази омраза и това генерализиране и делене на столичани и провинциалисти или софиянци и варненци, в тази малка и бедна държавица ще бъдат пагубни. Защото не разделението, а съединението прави силата.