Миланов опитал да прикрие далаверите на Киров?

Преглед на печата за 24 април 2012 година
Обновена: 24 апр 2012 07:09 | 24 апр 2012 07:00,
163
Миланов опитал да прикрие далаверите на Киров?
Румен Миланов в тога на рицар-тамплиер. Снимка: Булфото

Румен Миланов се е опитал да прикрие злоупотребите на Кирчо Киров в Националната разузнавателна служба и затова е уволнен от премиера.

Ген. Миланов отишъл в НРС и ходатайствал да не се огласява докладът за потрошените без обяснение средства в разузнаването, акцентира от първата си страница в. "24 часа".

Първо Борисов уволни Миланов само като секретар на съвета. След 4 ч обаче бе обявено, че той е освободен и от другите постове, както и от БОРКОР.

Вестник "Класа" отразява становището на консултанта HSBC:"АЕЦ "Белене" щеше да струва 10,350 млрд. евро". Или около 22 млрд. лв., щеше да струва ядрената централа, ако беше построена. Това съобщи премиерът Бойко Борисов вчера в парламента, след неуспешния опит на БСП да поиска вот на недоверие на правителството. България няма договор за изграждане на АЕЦ "Белене", установили ревизорите.

От "Дума" репликират: "Борисов руши умишлено държавността". За изданието Красимир Премянов, оглавяващ Съюза на тракийските дружества в България, казва: "БСП трябва да формира мощна лява идентичност. Ако не се справи, тя ще бъде изтласкана от политическия живот. Днес партията се намира в изключително трудна ситуация, обусловена от недоверието на избирателите,което е достигнало критичната си точка. Това се отнася и за останалите партии. Кадровата политика е недемократична като цяло.

Вземането на решения се извършва от тесен кръг хора и всички останали надолу по пирамидата са удостоени с единственото право да бъдат информирани за взети вече решения. А България се нуждае от силна алтернатива на сегашното управление", е позицията на Премянов.

Правителството на ГЕРБ прави втори опит да национализира спортната база в с. Равда, съобщава "Труд". Министрите ще обявят днес използваната от НСА територия за обект с национално значение.

През февруари 2010 г. спортният министър Свилен Нейков пробва да одържави земята край Черноморието и да прокара аналогично решение в кабинета, но след искове от страна на реститути.

На България й трябва революция с еврофондовете, за да не загуби пари", е водещото заглавие на "Сега". През изборната 2013 г. страната ни трябва да докаже извършени разходи пред ЕС на обща стойност 6.76 млрд. лв., или два пъти повече, отколкото за 2012 г.

За отделни оперативни програми лимитът ще се вдигне цели четири пъти и ако не настъпи революционно раздвижване в тях, парите няма да бъдат усвоени. Това показва справка за усвояване на еврофондовете за 2012 и 2013 г., предоставена на "Сега" от екипа на министър Томислав Дончев. Усвояването на еврофондовете е ограничено до 2015 г.

Предвидените за всяка бюджетна година средства трябва да се усвоят в срок от 2 или 3 години след отпускането им. През 2013 г. държавата ни ще трябва да докаже, че е усвоила два годишни бюджета - за 2010 и за 2011 г., като подобно натрупване има само тази година.

По данни на НСИ И Евростат, България е втора в ЕС по най-нисък дълг през 2011 г. с едва 16,3% от БВП, пред нас е единствено Естония. Дефицитът в хазната се е свил с 622 млн. до 1,576 млрд. лв., информира "Класа". По отношение на дълга също се справяме доста добре. Според Евростат през 2011 г. у настой е бил 12,293 млрд. лв., или 16,3% от БВП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
3
 
! Отговори
Harmony преди 11 години
2 ъф ъмерикас мост уонтид d
121
0
 
28
 
! Отговори
САМО ПИТАМ преди 11 години
Тия ЛАПАЧИ крадливи ,къде ще носят това богатство ,....всички хора са еднакви пред Бога!
120
1
 
20
 
! Отговори
Опичайте си акъла преди 11 години
Това са ТАМПЛИЕРИТЕ 99.9% бивши служители на 6то управлвние + някой мастит,, бизнесмен,, от новото време.Все хора които се очакват да влязат в групата на Слави Бинев ГОРД за следващите избори само псевдо бизнесмени и ченгета .
119
1
 
19
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Много *** ,много раъбойници и крадци в Бг ,по ВИСОКИТЕ етажи!Настзпила е ....***---23 г.---ДАЛАВЕРИ ,ДАЛАВЕРИ ,ТЪРГАШ ,*** ДО ШИЯ,МНОГО Е ТИНЯТА ,НЯМА ИЗЧИСТВАНЕ !
118
0
 
5
 
! Отговори
Калин преди 11 години
РАБОТАТА НА МИЛАНОВ Е ДА ИЗГОТВИ ЗАКОНОПРОЕКТИ !! НАРЕДБИ, ПРАВИЛНИЦИ.. И ТОЙ Я ВЪРШИ... НА ЦВЪЦКО НЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ СЛУЖБИТЕ ОТИВАТ В ЕДНО ВЕДОМСТВО .. А БРИГАДИТЕ НА БОП .. СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ МЕВЕРЕ !!! ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ Е ОКОЛО ТОВА .. !! НА МИЛОНОВ НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА КИРЧО.. И ГОЦЕ .. ТЕЗИ ДВА БАЦИЛА.. безспорно е, че кирчо .. уреждаше задграничния лов на гоце ..***!!!вътрешния .. несеото
117
2
 
14
 
! Отговори
уууууу преди 11 години
*** масонска ***! Тази сатанинска организация ще загроби България!
116
0
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Да, знам...нарочно го перифразирах за пачките с парите....няма голяма разлика...дали евреина ще печели или арменеца все е тая...
115
12
 
8
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Бойко е голем мъж,... и голем ПИЧ!Постоянно го доказва !
114
10
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
ДОКАТО БОРИСОВ РАБОТИ ПО ТОЗИ НАЧИН НАРОДА ВИНАГИ ЩЕ ГО ИЗБИРА.А СТАНИШЕВ,ГОЦЕ И И ОСТАНАЛИТЕ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОКОЛО ТЯХ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РЕВАТ И ДА ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ РАЗКРИЕ НЕЩО УЖАСНО И ЗА ТЯХ.НЕИЗБЕЖНО Е.
113
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
още един смешен *** си заминава. да ти се*а в устата, друже миланов.
112
1
 
19
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Какви плащеници с кръстове и какви права на онеправданите...? Точно такива като този са основния проблем на сегашния свят....искат повече, отколкото могат да похарчат...и защо са им след като след катафалката няма ремарке...да ги питаш...не могат да кажат!!!
111
1
 
8
 
! Отговори
Калин преди 11 години
НЕК Е В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ, НЕ МОЖЕ СИ ОБСЛУЖВА ЗАЕМИ.. ПАСИВИТЕ СА В ПЪТИ .. КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ...!!! ПРОБЛЕМА Е НАЦИОНАЛЕН.. МРЪСНИ БОЛШЕВИКИ.. МОШЕНИЦИ.. !!искате да заробите допълните страната .. с тежести ..*** сте и това е НЕ НИ ОБЛЪЧВАЙТЕ С ПОМИЯТА СИ .. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА .. !!!!
110
1
 
9
 
! Отговори
до Охранител преди 11 години
Не си разбрал това е определение за Пълен абсурд "Върви евреин с пачка пари и ги хвърля на земята. А след него върви арменец събира ги и му ги връща!"
109
1
 
8
 
! Отговори
метач преди 11 години
Нормално. През последните 22 години у който попадне метлата, той замита следите.
108
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Правилото Разделяй и владей е било сред любимите принципи на някои римски императори. Разделяй народите, които побеждаваш, за да можеш да господстваш над тях столетия. Разделяй своите поданици, за да се страхуват от теб и да не загубиш първенството си дълго време. Разделяй враговете си, за да не се обединят срещу теб"ДОКАТО СЕ ДЕЛИТЕ НА ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИЙ ще мрънкате колко сте зле и колко нещастни заслужавате си управлението вижте ги на снимката!
107
1
 
7
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Евреите никога не са имали рицари...само печалби...а тях могат и крадците да ги донесат!!! Крадцзи на каквото се сетите...!!! Евреин върви след арменец, събира пари и му ги дава...най-големият виц...!!
106
0
 
5
 
! Отговори
BGto преди 11 години
Какъв е тоя клоун???? Вчера комунист а сега тамплиер, ха, ха. Нешто много краино му се менят идеалите на тоя. Поне видях какво се получава, като се смеси комун. с тамплиер едно голямо лаино...
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
snimkata kazva vsi4ko.komentara e izli6en
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам да започнете да слагате и статии от други "сериозни" вестници освен в. "Дума". Да речем в. "Шок", в. "Папарак" и т.н. Защо не и в. "Чук Чук"!!!
103
2
 
4
 
! Отговори
За rumen преди 11 години
румене, дори името си пишеш с малка буква. Я кажи къде не са създадени тези условия? Това, че в даден район не се развива бизнеса е проблем на района! Няма кой да дойде и да създаде работни места и да каже заповядайте. Просто в Бг има райони където още си мислят, че живеят в народна република и някой им е длъжен. Най-простия пример, назначили някого на работа и той гледа на работата си като на враг. А не се замисля, че като не си свърши работа, няма да има пари за заплата и накрая ще иде на улицата и ще виси за социални помощи.