Багата: Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време

Очаква се да бъде изписан от болница до седмица
Обновена: 19 май 2012 13:17 | 19 май 2012 13:17, Елка Василева
152
Багата: Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време
Благой Иванов-Багата 85 дни, след като беше намушкан с нож. Снимка: Булфото

Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време. Това каза Благой Иванов-Багата, който застана за пръв път пред журналисти, откакто преди 85 дни беше намушкан с нож в сърцето при инцидент в столично заведение

Иванов отказа всякакъв коментар за това какво точно се е случило в фаталната за него нощ.

Състезателят по свободни боеве благодари на приятелите си, които са неотлъчно до него, благодари и на реанимацията в “Пирогов” и на феновете си, като даде заявка, че ще се върне на ринга и ще побеждава.

Според лекуващите лекари Иванов ще бъде изписан до една седмица. Медиците описаха колко тежко е било състоянието на спортиста, тъй като ножът е преминал през белия му дроб, проникнал е и в лявата камера на сърцето. В дните, в които Иванов се е борел за живота си, е загубил една трета от теглото си. Лекарите бяха категорични, че възстановяването от подобна травма е много трудно и обикновено трае от шест месеца до една година.

Спортистът е бил с постоянна опасност за живота до преди седмица, заяви д-р Стоян Миланов – шеф на шоковата зала в „Пирогов”. На няколко пъти лекарите буквално са го връщали от смъртта, тъй като всичките му органи са отказвали. Сега пред Багата предстои дълъг възстановителен период между шест месеца и година.

Разследването все още изяснява дали Благой Иванов е провокирал конфликта или е бил ранен безпричинно. В ареста в момента е Даниел Стефанов – Дъмпела, който е обвинен в опит за убийство. Преди дни съдът потвърди постоянния му арест.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"ей такива убити гейчета с мазния им изказ които видиш ли демонстрира голям..."---Ей ***, гей е на *** сина, който ближе задните части на някакъв ***. Отдавна съм минал през "Терминала" и ми е под достойнството да се занимавам с *** като теб. Постинга ми има около 10 изречения и е изключително труден за възприемане от *** със закърнели мозъчни функции. Все пак показваш наченки на разсъдък като си чистиш браузъра от cookies и си даваш сам на себе си плюсове. Аз плюсовете съм ги получил на други места и едва ли ти си съществото, което може да ме оценява. За сведения на ограничения ти мироглед - никога не съм носил очила (освен слънчеви) и не вярвам да нося. Хората ме уважават първо защото сам се уважавам, второ всяка сутрин (преди работа) със сигурност правя крос по-дълъг от дрогирания ***, който възхваляваш.Виж си ограничения мироглед - приоритет е някакаъв, който троши ръце и нанася болка - е, ти си комплексаря защото желанние да нанася болка има само комплескирано животно.И последно; престани да вменяваш някакви твои ограничени представи за човешките съдби - има успели български специалисти както в родината, така и по света, но хората с ограничен мироглед не могат, а и не искат да ги видят. Стой си в л*йната с ТВОЯ кумир!
96
2
 
5
 
! Отговори
леща преди 11 години
не разбирам какъв ви е проблем с хората с очила?! Аз нося лещи. Като малък по цял ден гледах телевизия и четях фантастика, после порастнах и почнах да чета всякаква литература. Не съжалявам, сега съм културен човек, ерудиран и начетен, а вие сте едни простаци, дори не заслужавате да ви пиша коментар, прекалено елитарен съм за вас.
95
0
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Аз се радвам, че е оживял - животът е най-важен и всеки има право на втори шанс. Браво на лекарите. Относно по-долните коментари- всичко прекалено вреди. Аз за това редувам - учене, трениране и пиене -защото всяко нещо в крайност е вредно. Лек ден на всички и гледайте на живота от хубавата му страна!!!
94
2
 
7
 
! Отговори
117 преди 11 години
въпреки болката е довършил двубоя, истински българин! Взел пример от Дончо Данев или по-известен като Дан Колов, който бе казал след отказа му на американското гражданство: "Знаете ли защо съм силен? Силен съм, защото съм българин."
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Багата смазва руснаците в собствения им спорт, и то в Санкт Петербург и става световен шампион по самбо... И наистина вее нашето знаме насред Питер. В Япония, при "ММА" двубой (първия негов, който печели), след срещата се разбира, че в двубоя са му счупени и двете ръце.
92
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям човек и българин! Отказа руското гражданство, въпреки предлаганите му пари. Първото нещо, което прави след двубой е да търси българското знаме. Бага, дръж се! Ти отново ще си на ринга и ще печелиш както до сега!
91
28
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За сетен път се уверявам, че тази държава е пълна с овце и ***.Логика "трепач" - след победен мач на тъпанара някой си там го срещнал; мутрата не го набила и големия извод "Багата е пич, че не ме наби (без повод), нека да е жив и здрав". Пичове, ако може да се погледнате отстрани колко сте жалки, прости и ограничени никога нямаше да си давате *** мнение. И запомнете - никой никога и никого няма право да бие, някакъв *** не е последна истанция или Господ да решава кой му е симпатичен или не. Ей такъв наш отворко зад океана само е блъснал по рамото някакъв пазач в клуб и го влачиха няколко месеца по съдилища - не за нанасяне на удар, не за ползване на оръжие, а за най невинно блъскане. За очиларковците и "пичовете". В нормалните държави цвета на младежта избира пътя на лекар, инженер или финансист. Особено за тези три специалности има жестока конкуренция защото след това следва една продължителна кариера и нормален живот. Съдбата на атлетите е много жестока - 75% от тях завършват кариерата си с банкрут - независимо какви доходи имаш, стила на живот, средата и к*рвите те карат буквално да пръскаш милионите.А пък едва ли има някой нормален човек да завижда на урода, че бил правил секс с *** на София - да оставим, че понятие като Любов ви е непонятно, второ *** едва ли вече има детеродни функции, а ако случайно все още ги притежава, ами честно не искам такъв *** да възпитава децата ми.
90
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпо парче и куха лейка !
89
7
 
2
 
! Отговори
фен преди 11 години
Багата президент!
88
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
koga 6te e opeloto?
87
12
 
14
 
! Отговори
2142 преди 11 години
Сега можете да преминете към отразяване на новини и за образовани хора.
86
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По физиономията му личи, че е бил на оня свят и се е върнал. Не искам да съм на мястото на онези които са му пречинили това. Ще е холивудска касапница!
85
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да имаш кумир спортист - разбирам. Да имаш кумир богаташ бизнесмен, търговец виртуоз - разбирам. Но да ти е мечта да си тарикат - е, това не разбирам. Помислете, ако всеки един музикант, ако всеки един писател, ако всеки един изобретател търсеше да е "тарикат", още щяхме да ловуваме животни с камъни и щяхме да ровим за грудки.
84
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи, да си "тарикат" било голяма работа. Хайде, малко встрани от Багата да поговорим... Да "яхнеш" останалите, да направиш милион -два. Да се хвалиш с БМВ 7-ца, да ходиш в "новото кафе", е това е голям живот... Тц,тц,тц, колко е жалко да си професор по физика, майчин очилатко, послушно дете. Само че нещо ми се губи - дали това БМВ щеше да съществува, ако го нямаше този "жалък" професор с мижава физика и потни очила, който цял живот да блъска Термодинамика, та да се произвеждат двигатели осмаци
83
13
 
6
 
! Отговори
Liybo преди 11 години
Комплексирани ***, който само знаят да плюят. Да ви кажа цял живот ще сте си *** понеже за нищо не ставате. Стойте си в къщи и се натискайте от страх пред компютрите си МИШКИ И да ви кажа и 10 виши да имате пак сте прости или го можеш или не ***
82
0
 
7
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 11 години
Споко баце ако не станеш пехливан наново ще те пратя при стоичков да ти уреди доктор хонорис кауза така ще сте трима а после поне заммминистър на културата при веждичката ще те уредя
81
7
 
10
 
! Отговори
попа до 79 преди 11 години
Момче, само като прочета как пишеш "диоптАр" и ми става ясно, че ако наистина си завършил право, както казваш, то това е станало по някой от необяснимите вселенски (ката)клизми. Виж, и аз съм завършил право, но за разлика от тебе в съботния работен ден си скъсвам *** да бачкам за да изкарам някой лев за себе си, докато ти си оревал интернет колко си зле. Еми кво искаш бе, мишок???
80
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
spasil go e kokaina te za tova orta kato sa odili na voina sa go zemali
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бързо възстановяване, момче! С желание всичко става. И не се прави на бабаит а наблягай на спорта. Това ти е работата, а не да се биеш по заведенията.
78
1
 
12
 
! Отговори
max преди 11 години
Тоя е БАБАТА.И е син на един дето трябва да е в затвора заедно с него.