Багата: Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време

Очаква се да бъде изписан от болница до седмица
Обновена: 19 май 2012 13:17 | 19 май 2012 13:17, Елка Василева
152
Багата: Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време
Благой Иванов-Багата 85 дни, след като беше намушкан с нож. Снимка: Булфото

Ще се завърна, започвам да тренирам в най-скоро време. Това каза Благой Иванов-Багата, който застана за пръв път пред журналисти, откакто преди 85 дни беше намушкан с нож в сърцето при инцидент в столично заведение

Иванов отказа всякакъв коментар за това какво точно се е случило в фаталната за него нощ.

Състезателят по свободни боеве благодари на приятелите си, които са неотлъчно до него, благодари и на реанимацията в “Пирогов” и на феновете си, като даде заявка, че ще се върне на ринга и ще побеждава.

Според лекуващите лекари Иванов ще бъде изписан до една седмица. Медиците описаха колко тежко е било състоянието на спортиста, тъй като ножът е преминал през белия му дроб, проникнал е и в лявата камера на сърцето. В дните, в които Иванов се е борел за живота си, е загубил една трета от теглото си. Лекарите бяха категорични, че възстановяването от подобна травма е много трудно и обикновено трае от шест месеца до една година.

Спортистът е бил с постоянна опасност за живота до преди седмица, заяви д-р Стоян Миланов – шеф на шоковата зала в „Пирогов”. На няколко пъти лекарите буквално са го връщали от смъртта, тъй като всичките му органи са отказвали. Сега пред Багата предстои дълъг възстановителен период между шест месеца и година.

Разследването все още изяснява дали Благой Иванов е провокирал конфликта или е бил ранен безпричинно. В ареста в момента е Даниел Стефанов – Дъмпела, който е обвинен в опит за убийство. Преди дни съдът потвърди постоянния му арест.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
15
 
! Отговори
питане преди 11 години
Господа модератори на сайта,защо ме занимавате с тоя Багата?На кого му пука за тоя?
76
1
 
22
 
! Отговори
max преди 11 години
Ако беше се прибрал в къщи вместо да обикаля дрогиран и пиян из кръчмите със кримипомиярите и да се бие като хамалин от ромски произход нямаше сега да ни ангажира със проблемите си.
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Иванов отказа всякакъв коментар за това какво точно се е случило в фаталната за него нощ."Ами нормално, кой знае какви простотии е правил за да му писне на някой и да го наръга като ***. Ха дано си е взел поуката, че пред ножа и пищова всички са равни.
74
0
 
3
 
! Отговори
реален преди 11 години
Гледах го интервюто и мога да кажа че е уредил работата както се казва.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
евала на лекарите само можем да кажем. да те намушкат в сърцето и белия дроб и да прескочиш трапа си е чудо
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Багата нещо се бъгнал.Гледах видеото.Борците не били безсмъртни, не може да бъде.Едвам говори.Дано поне в затвора (ааа болницата де) е прочел поне една книга.
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Некои ора са гледале мно америчко муувес.И си мислят, че човекут като е девствен и не става.Или, че като не може да се бие и не става.Или ако нема паре и пак не става.Е животът не е филм сделанной в Америки.
70
8
 
8
 
! Отговори
АРКАН преди 11 години
Жив и здрав да си Бага!Желая ти скорошно възстановяване и завръщане в големия спорт!Господ те върна за да славиш България и да простиш на тези диспластици и комплексирани *** ,които те плюха докато ти се бореше с живота!
69
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цел живот сум борец.Арен човек сум.Не моа да четем и пишем, ама сум арен.
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От кога носенето на очила стана признак на ум или глупост?И да си мутра не е лесно.
67
6
 
25
 
! Отговори
анти-тарикат! преди 11 години
имах един съученик, беше дребен клечо, но беше тарикат и той. сега е станал баш тарикат, караше мерцедес ц-клас, а аз се возя на трамвая, въпреки, че цял живот съм се трудил в училище, после в университета...за това мразя тарикати! Направо ми се запотяват очилата като видя скъпа кола, защото знам, че не я кара някой като мен ученолюбив младеж...ах тези тарикати, кога ще свършат...уви докато ни има нас те няма да свършат.
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да си *** не е за хвалба
65
4
 
9
 
! Отговори
do анти-тарикат! преди 11 години
Момче, дори по правописа ти си личи, че едвам си завършил и средното, ако въобще си го завършил дори още, а не си в 9-и клас:)А за "бизнес" като този на този на снимката, мерси - с трафик на наркотици и пребиване на хора не ми се занимава. Да ти имам и "тарикатите". А ако "книжните плъхове" адвокатите ги нямаше, такива като твоя идол щяха да си прекарват живота само в хомо с*кс по затворите
64
6
 
16
 
! Отговори
анти-тарикат! преди 11 години
завърших право преди 2год., но въпреки че очевидно съм културно и ерудирано момче всички ме правят на балък. Само като видят диоптара и това отприщва в тях мисълта, че аз съм балък. не съм балък, хора. не знам защо хора като Багата излизат с жени като Златка, а аз съм цял живот стоя и си уча и какво още съм девствен. За това мразя тарикатите, те още в началното у-ще не учеха, а успяват в живота правят бизнес...но няма да се откажа ще съм книжен плъх и ще мразя тарикатите!
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слава Богу, че тая мутра е оживяла! Утре да пуснете още няколко статии- дали се храни нормално, нормално ли ака- да има, хората се интересуват все пак, нищо че десетки българи умират всеки ден заради трагичната ни здравна система. МУТРИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ!!!
62
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С бръснати глави, напомпани като балони мускули и гледащи лошо. Това вече не е само описанието на мутрите, ами на всеки млад средно-статистически мъж. Много блъскат във фитнеса, малко четат! И после защо жените харесвали повече чужденците. Ами защото там телесното не е над духовното, над характера. Тези напомпаните масово са ограничени и мислят само за фитнес и жени. Те други интереси нямат освен да си показват мускулите и да се хвалят колко вдигат от лежанка. Защо така се обезобразяват?
61
0
 
8
 
! Отговори
please!!! преди 11 години
настоявам да напишете нещо за кимито защото не се издържа вече
60
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Няма лошо да си силен и умен,но само очилат....сори!
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скочих на единТой със голи ръцеАз със очила.Неравна борбаМа нещо ме нервираИ му теглих еднаПосле извадих една ютия И ония се сви на фуния.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А всъщност 67 го написах за да иронизирам мисленето на борците.