Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка

Оперният певец Юлиан Константинов ударил водещия в БНТ Кирил Христов
Обновена: 21 май 2012 22:24 | 21 май 2012 20:30,
283
Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка
Оперният певец Юлиан Константинов се замеси в скандал. Снимка: Булфото

Истински екшън, с уличен привкус, се е разиграл между лицето на предаването "Аз обичам България" Юлиан Константинов и водещият на “Ние и градът” по БНТ Кирил Христов.

За случката сигнализира Кирил в собствения си блог, като всичко се разиграло заради паркирания джип на оперния певец.

"В събота на отиване към парка за следобедния си джогинг, забелязах поредният паркирал черен джип BMW, на ъгъл, по такъв начин, че нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам и чистачките, което на уличен език означава “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение", пише Киро.

Последвали реплики, достойни за едни времена, в които споровете се решаваха в полза на този, който има по-дебел врат.

Христов твърди, че скандалът ескалирал и Константинов го ударил с юмрук.

"След размяна на реплики и култовото клише: “К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата. Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско", разказва ситуацията Киро.

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е, допълва журналистът.

След като няколко часа мълчание за инцидента, Юлиан Константинов отговори на нападките с официално изявление.

"Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!

Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!”.

Казах му, че въобще не ме интересува кой е – „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани.

Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ.

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.

„Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов. Защото един Кирил Христов не е България и Слава Богу", заяви Константинов.

Веднага след извлението на Константинов, Христов го коментира лаконично: "Велико. Дори само аз си мисля, че съм бил ударен. Започнах да се чудя дали не съм се ударил сам".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
6
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
Ама как ша ми изправя чистачките пък тоз, ша ми загрозява жипа!
169
3
 
5
 
! Отговори
До 188 преди 12 години
Утре ще е напрежението...Селски бекове с чехлички и татуировки, ще гарират с предпоследни модели БМВ и Голф пред залата на Бочко. Намазани кифли от Пазарджик, Бусманци, Перник и Люлин ще дефилират с най-новите си анцузи. Продавачите на банани и автотърговците от Горубляне ще затворят по-рано този ден. Развеселени и полуурбанизарани спекуланти ще продават дюнери и фанта на тройни цени. Тук-там някоя група по-социализирали се и смели роми. И те такива ми ти работи... :-)
168
2
 
6
 
! Отговори
КуКу преди 12 години
толкова се радвам, че съм далеч от този народ... всеки се мисли за мутра с привилегии... НЕ.
167
7
 
5
 
! Отговори
МУТРЯЖКА преди 12 години
АЕ ЮЛИ МАЛКО *** Е МИШИНИЛ ТОЗ *** КО БЯХ АЗ ЩЯХ ДА ГО ВАРЖА ЗА ЖИПА И ГАССС КАМ КРАЯ НА ГРАДА И ПОСЛЕ БОЙ И *** ДО ЗОРИ
166
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цеца Величкович променя движението в СофияЕто затова България е в това състояние. Благодаря ти Герб за духовните ценности с които ни даряваш. Утре,два дни преди светлият български празник 24 май ще играем кючек и ще хвърляме гюбеци в прославата на Кирил и Методи които ни дариха с писменост и просвета.
165
1
 
0
 
! Отговори
tosh преди 12 години
а ти не си задал въпрос. нищо.
164
0
 
0
 
! Отговори
tosh преди 12 години
до 178: знаеш отговора.
163
1
 
4
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Всички знаят,че съм изпращян гей!
162
0
 
0
 
! Отговори
.,,, преди 12 години
Простаци
161
3
 
3
 
! Отговори
! преди 12 години
Срам сте и двамата бе, мишоци.Нормално. В "тиквена" държава, тикви да искаш!
160
0
 
7
 
! Отговори
за 175 преди 12 години
Все още е в-Още топ новини. Не знам да се смея ли или да плача. България се превръща в трагикомедия.
159
1
 
3
 
! Отговори
до 174 преди 12 години
Защото докато журналистите се оплакват от положението и сочат дребните *** като болестта на България, покровителите им, които притежават работното им място, остават недокоснати и умело прикрити в медийното пространство.
158
4
 
2
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Две лекенца си мерят пикалките.В блога си Кирчо е написал, че ще бъде 3(три) месеца на къмпинг "Градина"...К'во работи тоя?
157
1
 
24
 
! Отговори
ТВ преди 12 години
Реално всеки може да изпадне в ситуацията "неправилно паркирал". Само дето умният човек, когато изпадне в това положение, се извинява, благодари за забележката и се стреми историята да се забрави максимално бързо. Само наглият *** може да упорства в такава ситуация и да си въобразява, че с нахално поведение може да извлече дивиденти.
156
0
 
4
 
! Отговори
до 171 преди 12 години
И аз я прочетох. Такава държава няма. Ужас.dnes.bg/muzika/2012/05/21/ceca-velichkovich-promenia-dvijenieto-v-sofiia.159358
155
1
 
3
 
! Отговори
tosh преди 12 години
не са смотани човек, просто всеки се оправя както може в тая държава.А ако за това се изисква да загърбиш морала и достойнството си, защо не?
154
0
 
6
 
! Отговори
до 172 преди 12 години
Е така е, с малките "гангстери" могат да се занимават и света да ореват с морал, ама като чуят за мафията, се *** в гащите и се покриват като мишки. Егати смотаните журналисти имаме.
153
1
 
6
 
! Отговори
tosh преди 12 години
е щом журналистиката в България е достигнала до такова ниво да се занимава с такива глупости, значи е зле положението. Сега защо не опишете как Бай Иван напсува Гошо от третия етаж при моя блок?
152
0
 
12
 
! Отговори
Съвет преди 12 години
Намерете статията от Днес.бг за гостуването на Цеца Величкович и спирането на трафика заради нея. Ще се напикаете от смях. Такава пародия няма и в Тамбукту.
151
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
wannabe *** versus wannabe Мутра. И двамата интриганти и палячовци, редно е и двамата да увиснат на въжето.