Долу Цеко... от Мачу Пикчу та чак до Рим

Сънародници зад граница позират с плакати срещу Закона за горите
Обновена: 22 юни 2012 12:09 | 22 юни 2012 12:01, Бойчо Попов
162

Лондон. Снимка: Facebook

 

През последните дни протестите срещу промените в Закона за горите показаха недоволството на много българи.

Оказа се обаче, че много наши сънародници се включват символично и зад граница.

Още по темата

"Орлетата", както ни наричат някои медии, успяхме още нещо - ние обединихме българите по цял свят - защото макар и разделяни от разстояния, океани, часови разлики, ние пак сме заедно! Ние - в България и те - в чужбина - в подкрепа на горите!", пише в своя профил в социалната мрежа Facebook неправителствената организация "За да остане природа в България". 

На стената ѝ в мрежата българите зад граница публикуват свои снимки със символични протестни акции.

Сънародниците ни позират с плакати срещу Закона, срещу медийното затъмнение и в подкрепа на природата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: Закон за горите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
4
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Браво!! Това се казва да имаш национално самосъзнание, незасивимо къде се намираш по широкия свят. Повече такива българи ни трябват, които имат трезвомислещо мислене и не се поддават на манипулациите от страна на герберите. Само сега ме е яд, че тези хора ги нямаше, когато се отказахме от един проект като АЕЦ ''Белене'' и когато си оставиха вратичка в закона за добива на шистов газ...Нищо, дано поне с горите с тоя референдум за Белене се получи нещо, иначе сме го много, ама много закъсали.
65
3
 
3
 
! Отговори
изумен преди 11 години
до 65 наистина е така .не е възможно две глави да "родят" толкова еднакви безсмислици .......прозира и завист.....Но където й да са по каквито и причини да са там ТЕ СА Българи........и аз съм визхитен от патриотизма им........
64
0
 
2
 
! Отговори
До 35, 45,47 преди 11 години
Срам нямате ли от младите? Скоро да си идват, че само те ще ви оправят!
63
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
65, хората са напуснали България точно заради такива *** които спират всякаква възможност да се развива България! Ако протестиращите бяха предложили компромисен вариант за запазване на природата и развитие на туризма бих ги разбрал, но да браниш всяко дърво и в същото време хората да гладуват и да емигрират е пълна идиотщина!
62
1
 
8
 
! Отговори
до маргарита преди 11 години
Офшорни фирми се правят основно по две причини:1. Произходът на капиталите се крие, хората зад тях също. Вероятно защото парите са мръсни, а хората зад тях гангстери.2. За да не се внасят данъци.
61
2
 
10
 
! Отговори
Обичам Планината преди 11 години
Аз пък съм за това Витоша да се оправи, а не да е в това състояние като сега.Плана който познавам само ще направи достъпна планианата за всики и през лятото без да наруши природата .Но ако е вярно ,че фирмите на Цеко са офшорки ,ето против това трябва да застанем всички.Да се исвличат пари от националното богатство ,без да се плащат данаци тук...НЕ СТАВА
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Маргарито те може да са на екскурзия хората. Това, че може би не плащат данъци в БГ не им отнема правото да имат отношение към случващото се в родната им държава.
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поне тея хорица имат шанса да гледат обективни медии,а не продажната Босфора тв с Диана .И боко в Германия се сипят такива неща във вестниците,добре че си си палтил и не се говори за тях в България?Много жърналисти питат защо си разледван от ЦРУ?А заспалите събратя в родината те мислят за БОГ,ама си една ............
58
0
 
9
 
! Отговори
Райко Г.-М.Търн. преди 11 години
S O S ...... S O S .....S O S ХОРА, ПОМАГАЙТЕ, И СЪС ЗАКОН И БЕЗ ЗАКОН ЗА ГОРИТЕ СТРАНДЖА ЗАМИНАВА - ВСЕКИ ДЕН ИЗСИЧАТ ВЛАКОВЕ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ. СТРАНДЖА Е ДАЛЕЧЕ ОТ СОФИЯ И В НЕЯ СЕ ВЪРШИ ДИВАШКА СЕЧ, НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ГЪСЕНИЦИ НИ ПОЛАЗИХА ТОВА ЛЯТО - МНОГО ГОРА ОТИДЕ
57
3
 
13
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Браво на всички вас зад граница Похвално е че милеете за БЪЛГАРИЯ Няма значение къде си щом носиш България в сърцето си А ти 47 виждал ли Мачу Пикчу че изказваш мнение Ако не си поне прочети нещичко и тогава пиши Още веднъж браво млади хора интересуващи се за бъдещето на България Значи РОДИНАТА ВИ Е МИЛА
56
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има чувството,че 45,46 и 47 са един и същи човек.Еднакво малоумно се разсъждава и в трите коментара.Да сравняваш инките и днешните лакоми за пари хотелиери е също толкова тъпо и лишено от разум колкото и това да обвиняваш хората напуснали държавата и потърсили препитание в друга по нормална страна.
55
1
 
16
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
'Поминъка' не е за банскалии и т.н. , а за ОФШОРНАТА фирма Юлен!И когато подобни гангстерски фирми докарат хората до там, че да им подхвърлят трохи, да гласуват под строй за сег кмет на Банско и да участват в милиционерския цирк с режисираните контра протести е нещо страшно!Животът не започва и не свършва с Цеко Минев - бащицата!Инвестиции в туризма ше има и без него и без неговата бандитска фирма!Гаден номер: пртивопоставят еколкогията със ските и поминък на хората!Хаха!Точно същите ***, които доведоха хората до просешка тояга сега им се правят на спасители!
54
1
 
15
 
! Отговори
БРАВО преди 11 години
Долу цеко от Алеко беше най точният транспарант .. Вижте,че и на хората зад граница не им е все едно за майка България кога ще дойде време да си понесат наказанията , тези *** изчадия изедници??
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на хората! Жалко че голяма част от гражданите, които са активни и с мнение вече са извън България. Тук все повече стават хората без мозък, без мнение, без никакво отношение към заобикалящия ги свят. Хорица, които и цялата гора да изсекат пак ще живеят мизерно защото мизерни са душиците им!
52
16
 
9
 
! Отговори
Маргарита преди 11 години
Каузата е ок, и аз съм ЗА опазването на природата, но не приемам пропаганда от хора, които не внасят данъци тук. Не го разбирам и не го приемам. За да има хора и дървета тук се изисква влагане на средства, а не плакати.
51
0
 
20
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Чета ти коментара #50 за Банско и при мене беше нещо подобно - уж семейно хотелче, викат какво искате за вечеря и за пиене (цени няма) - а аз вино домашно си нося. Пържола вратна исках да метне на скарата. 37 лева за една %$# пържола братче, после. 37 лева! за една скапана пържола? Е, познай дали останах после в това хотелче. При една бабичка останахме и си готвихме сами, а за бруленето по пистите, вече нямам думи. То хубаво туризъм, ама с акъл трябва.
50
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За каква екология ми говорите след като всеки паркира в зелените площи, хвърля *** на улицата и т.н.
49
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи според някои ,ако отида на екскурзия в чужбина, значи не съм патриот ?! Страшна логика !Само мога да им завиждам на тези младежи,че са отишли на Мачу Пикчу, а те даже и там са се сетили за България.
48
1
 
27
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
И Цеко ли ще създаде този реалне поминък ???Цеко отне реалния поминък на банскалии и го монополизира :) отиди и питай някой ски учител или стар кръчмар от Банско да видиш какво ще ти кажат
47
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46, какви родолюбци са тези, които се борят срещу създаването на реален поминък за населението в България. В нашата държава няма конкурентноспособна индустрия и единствено като на гърците, туризмът би могъл да ни оправи. Спасилите се обаче от блатото българи блъска обратно безумно останалите, докато всички българи един ден не се изселят и цяла България не стане една голяма гора за радост на еколозите!