Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"

Има оперативна информация и за подготвяни компромати
7 юли 2012 18:00,
263
Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" - проститутки. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия. Цветанов обаче не пожела да посочи имена.

В края на миналия месец беше задържан Антон Петров-Хамстера, а прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. С него беше задържан и Мирослав Йончев, съдружник в модна агенция "Май Ейджънси". В съдебна зала стана ясно, че агенцията имала и алтернативна дейност с определени тарифи на час и на нощ за моделите в нея.

На въпрос дали е възможно хората в организацията да са изготвяли компромати чрез момичетата и да са записвали политиците, Цветан Цветанов потвърди, че има такава оперативна информация.

"Това е една от схемите, която е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин. Нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока, но има оперативна информация, че това е един от подходите", заяви вътрешният министър.

Цветанов смята, че са "доста тези, които през тези 20 години сигурно са ползвали тези услуги", и има достатъчно предположения за това, но не и конкретни имена.

"За голямо съжаление през всичките тези години политиците се възползваха както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри, защото в един процес, когато ти вече си властимащ, получаваш подкрепата от подобни хора, разбира се, че започваш да си малко доста по-либерален в отношенията и да смяташ, че всичко ти е позволено", каза Цветанов и допълни, че сега има политическа воля те да бъдат разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
8
 
! Отговори
Др.Фроид преди 11 години
ПРОУЧВАНЕ НА "ДЮРЕКС",ПОКАЗАЛО,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е НАИ-ИЗДРЪЖЛИВ СЕКСУАЛНО.КОМУНИСТИТЕ ГО Е..Т ВЕЧЕ 68 ГОДИНИ,А НА НЕГО МУ ХАРЕСВА,ХАРЕСВА,ХАРЕСВА...
109
1
 
5
 
! Отговори
до Не разбрах преди 11 години
"трафик на хора и склоняване към проституция"-това не е ли престъпление? А в България и да се легализира проституцията познай само колко легални *** ще има и ще плащат данъци. И пак ще е простотия по български ;-)
108
1
 
10
 
! Отговори
Не разбрах преди 11 години
Не разбрах какво престъпление е да платиш на *** и да ползваш услугите и? В България-този бизнес не е легализиран, хайде познайте от първия път защо....След като не е легализиран се изпълнява на черно-много просто. Затова са виновни политиците, а не проститутките и тези който са ги използвали. Простотия по Български
107
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като има престъпление ще говори министъра на вътрешните работи а не този на земеделието. Работили са по този случай, питат го и отговаря. Ако мълчеше пак щяхте да сте недоволни. Защо не говорите за тези силиконки, които показаха и чиито имена споменаха. Срам ги е да си кажат с какво се занимават, а иначе са най-великите. В цял свят има такива скандали и по-важно е кои политици са ползвали услугите им и какво ще направят. Всъщност то се знае, позната ни е българската родна картинка
106
1
 
6
 
! Отговори
nedomlavkin преди 11 години
kakvi uslugi na modelki sa polzvani.moje samo da se gadae .sramejliva raota
105
1
 
11
 
! Отговори
гост преди 11 години
Никва новина не е това! Нещо, което отдавна се знае от всички. НОВИНА ще е, когато от МВР в публичното пространство се изнесат факти относно конкретни имена, места, дати и т.н. И тези имена напуснат "голямата" политика по най-бързия начин. Така ми се струва нормално, за държава част от ЕС. Също така ми се струва, че няма да доживея подобен развой.
104
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо ново във всяка държава има политици които ползват ***.Всеки има глава на раменете си така, че да мислят преди да се хващат на хорото.Когато цъфне компромата да не си измислят разни простотии, че всичко е съшито само и само да ги компрометират защото са в политиката за да работят за хората
103
2
 
19
 
! Отговори
. преди 11 години
Откога на психическата продукция взеха да и казват оперативна информация.
102
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Апартаменчо стига глупости.С ГРОБ В ГРОБ-ГАРАНТИРАНО
101
3
 
23
 
! Отговори
Баба преди 11 години
ИНТЕРЕСНО ПОЛИТИЧКАТА ФИДОСОВА ЧИИ УСЛУГИ ПОЛЗВА?
100
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвъцко-по -голям компромат от теб няма...*** ***....!!!!
99
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Държавата се разкапала от кражби и корупция, МВР шефа следи кой ходи по жени и кой не. Щото друго си е преди избори да покаже снимики с употребяваното бельо на някой дето не слуша.Ей това е милиционерски шеф в България.
98
1
 
21
 
! Отговори
Премиера преди 11 години
Досега било, каквото било! От сега нататък...както си е било!
97
6
 
7
 
! Отговори
ало комунистите преди 11 години
Така че не ми говорете за "доброто старо минало"
96
0
 
20
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Извод номер 1: Бг Моделки са всъщност елитни *** - нищо ново , знаеше се от години - справка сайтове, съдържащи думичката : escort :) Най-после, някой го казана глас!Извод номер 2: Бг политици ходят по ***! - нищо ново - знае се от живково време... Там даже имаше и една идилия с гасене на фас върху бедрото на една "девойка"... - по старите го помнят сигурно :)Извод номер 3: Какв е държавата, в която политиците ходят по К**ви ? :) - К*******а...
95
2
 
20
 
! Отговори
ТиквУн преди 11 години
Много си "умен" брато, ако за три години като министър чак сега зацепи......
94
2
 
13
 
! Отговори
ало комунистите преди 11 години
"Маргарит и Маргарита"-филм/1989год-Противоречивата любовна история се развива на фона на изродената управленска система по времето на социализма в България.Филмът действа изобличаващо за обществените недостатъци по време на тоталитарния социалистически режим в България-Възкачването в йерархията става чрез връзване на "връзки",Сдобиването с блага става чрез непотизъм, без да се взимат под внимание справедливостта и нуждите на трудещите се.
93
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвъцко, и да има такива, поне във вас със Боко не се съмняваме! Вие си се плющите един друг, не се знае под какви маски се крихте на гей-парада, но очевидци са ви разпознали покрай шефа ви Уорлик!
92
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Цвъцко ,Цвъцко,Гледахте,слушахте и си задавах въпросът , толкова ли сме я " закъсали",че до теб опряхме - министър да те направим?
91
0
 
6
 
! Отговори
До 89 преди 11 години
Не си прав приятелю/ко, ако имаш предвид сексуална ориентация. Дори напротив. Например една, да кажем моделка, от една от столиците на България, беше използвана от един политик, който има определена слабост към този град, но има участта да забременее, естествено беше преместена в една друга столица на работа в една агенция близка до този политик. Но пък някои от прегледалите я гинеколози от първия град и околностите явно не са се съгласили да прекъснат бременността, или са казали нещо, та след това браха ядове.