Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"

Има оперативна информация и за подготвяни компромати
7 юли 2012 18:00,
263
Цветанов: Политици са ползвали услугите на "моделки"
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" - проститутки. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия. Цветанов обаче не пожела да посочи имена.

В края на миналия месец беше задържан Антон Петров-Хамстера, а прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е ръководил организирана престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. С него беше задържан и Мирослав Йончев, съдружник в модна агенция "Май Ейджънси". В съдебна зала стана ясно, че агенцията имала и алтернативна дейност с определени тарифи на час и на нощ за моделите в нея.

На въпрос дали е възможно хората в организацията да са изготвяли компромати чрез момичетата и да са записвали политиците, Цветан Цветанов потвърди, че има такава оперативна информация.

"Това е една от схемите, която е използвана за шантаж и аз съм убеден, че в минали времена, дори има и в момента видни политици, които се предполага, че се държат по този начин. Нямаме към настоящия момент свидетелски показания в тази посока, но има оперативна информация, че това е един от подходите", заяви вътрешният министър.

Цветанов смята, че са "доста тези, които през тези 20 години сигурно са ползвали тези услуги", и има достатъчно предположения за това, но не и конкретни имена.

"За голямо съжаление през всичките тези години политиците се възползваха както от организираната престъпност, така също и от подобни екстри, защото в един процес, когато ти вече си властимащ, получаваш подкрепата от подобни хора, разбира се, че започваш да си малко доста по-либерален в отношенията и да смяташ, че всичко ти е позволено", каза Цветанов и допълни, че сега има политическа воля те да бъдат разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, па нема всите да имат по пет-шест апартамента, не са спестовници като Цвък-Цвък, харчат накрадено до шафрантии....
129
2
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Tezi politici pone sa si plastali,a ne kato Vas da karat na Avanta
128
3
 
7
 
! Отговори
Ало преди 11 години
Някои ползвали! Че, нали политиците им държат чадърите на разните видове престъпни групи, , бе министре на МВР! Няма нужда от шантажи, няма нужда да се правите на срамежливи!
127
5
 
12
 
! Отговори
един от "матрял преди 11 години
ее това беше новината която чаках от както сте на власт браво - "апартаментчо" браво - сега вече съм напълно спокоен, че се грижиш за моята сигурност и ще си сипа една ракия докато твоя идол не "ме е вързал изкъсо като куче"...и цигара ще си запаля.... голема новина наистина - големо откритие направи...нема що-мъжете спели с повече от една жена-чудно ли ти е .. а знам и един гошо комшия ми е също е ходил по жени ама нема да ти го кажем да не му пратиш баретите утре по-изгрев слънце....
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не им се сърдете на депутатите,че ходят по ***.От много работа и запивки хидравличната им система не работи,което налага да ползват майсторки по хидравлика.Лошото е,че ако целуват,а проститутките са и кавалджийки,можете ли да си представите тия депутати символично на колко кавала са свирили...
125
7
 
18
 
! Отговори
Марсианец преди 11 години
Тиквата си е тиква.С това изказване Ц.Ц. показа че използва МВР за вътрешно политически цели.Щом ги знаеш следва да ги кажеш кои са и от къде имаш тази информация.Това е информация която не е пише във вестниците.Цецко кажи си!ГЕРБ започна предизборната си офанзива.ДА ДАДЕМ ОТПОР НА ТЕРОРА НА ГЕРБ И ПОЛЗВАНЕТО НА АПАРАТА НА МВР ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ! Газят децата на Пловдив по улиците и после бягат и лъжат и винят децата.
124
6
 
6
 
! Отговори
Сульо Пулев преди 11 години
Време е политиците да легализират проституцията,че да могат спокойно да се възползват от техните услуги
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В малка България само гаргите не знаят, че има политици, които ползват услугите на ***, проститути и на организираната престъпност. Затова, допускането на шантаж е смехотворно - няма как да шантажират някого, след като всичките им бакии са явни.
122
1
 
9
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Цецо не е прав.Ако политик отиде при *** няма да може да погледне съпругата си в очите и няма да може да яде хляб от гузност.Те политиците не крадат,не лъжат .Проблема им е,че като обещаят нещо сами не си вярват.
121
2
 
13
 
! Отговори
Оф, аман от чикиджии преди 11 години
Вярно е, че 98% от т.н. модни агенции са публични домове и прикритие за проституция, вярно е, че около 70% от всички моделки от всички агенции (също с различен процент) проституират, но не е вярно, че 100% от момичетата са ***.
120
8
 
24
 
! Отговори
Ал Бънди преди 11 години
Голяма мъка беше, докато продавах обувки..... А сега- компроматче тук, компроматче там ........и хоп , 6 апартамента имам вече
119
0
 
1
 
! Отговори
до 146 преди 11 години
143 разбра коментара ти и го хареса :-))) Ама да вземат да си кажат де, а не те или родата да ги защитава :-)
118
5
 
8
 
! Отговори
Татко Карло преди 11 години
Имам оперативна информация,че моето дървено човече пак ви лъже! Май пак ще играе шкурката....До кога бе моето момче...до кога????
117
1
 
17
 
! Отговори
breneke преди 11 години
Нищо ново не казва Цветанов.Това,че властимащите ползват *** си върви още от комунизма.И тогава наемаха балерини или си разменяха секретарки.Милицията пък ползвала малолетни *** като агентурен "персонал", за което се възмущавали дори кубинците.Нашите мильовци се оправдавали ,че те така и така са си ***,защо да не ги ползваме.А що се касае за видеозаписи и шантаж съм сигурен ,че го има.За това Цветанов е прав.
116
2
 
8
 
! Отговори
до 143 преди 11 години
Коя мома, ще си признае, че е ***!? Няма такава, ам те като ги видиш как са облечени и ги познаваш, няма защо да си признават :))))
115
3
 
13
 
! Отговори
Цецко преди 11 години
Не приличам ли на Ал Бънди, аааа ?!
114
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз чета информацията и го гледах в предаването и затова написах "трафик на хора и склоняване към проституция". А че си ходят доброволно съм напълно съгласен и всеки го знае. Ама тук са едни от главните действащи лица и ги подминават всички коментиращи. Да си кажат, щом го правят могат да си кажат а не да отричат
113
5
 
17
 
! Отговори
бьь преди 11 години
Цветанов е изключително не умен спортист и подмирисваш нечестен полицай , ако го кажа в прав текст ще ме изтрият за пореден път.
112
1
 
9
 
! Отговори
до 138 преди 11 години
"трафик на хора и склоняване към проституция" , а не така, мислиш, че манекенките и певачките някой ги е склонявал, и това не е доброволно. Жестоко се лъжеш, те едвам чакат да слязат от сцената и да си легнат с някой. Хайде кажи една, която е отишла в полицията, не са били под ключ. Нещо не си доразбрал. :)))
111
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо-кецо се мъчи с изказването си....да изплаши НЯКОИ политици,които са си вдигнали главиците и са си отворили устиците...Действа по путински МОДЕЛ!Цецо,а ще има ли плутониево чайче?!