Край с пратките по автобуси

Това е незаконно, ще въведем санкции, обеща министър Московски
Обновена: 29 юли 2012 13:35 | 29 юли 2012 13:35,
148
Край с пратките по автобуси
Московски е категоричен, че порочната практика с колетите трябва да спре. Снимка: Булфото

Масовото използване на автобусите да се пращат колети без придружител ще бъде преустановена.

Това е незаконно, не е регламентирано като дейност никъде и не е редно да се прави, обяви пред БНР транспортният министър Ивайло Московски.

Той ще настоява да има промяна в наредбите или да се наложат сериозни санкции за тази практика.

Системите за видеонаблюдение по авто- и жп гарите и летищата ще бъдат подобрени, след атентата в Бургас. Ще бъде направен мониторинг на всички системи за видеонаблюдение, като ще се търси съдействието и на МВР.

Московски обяви още, че до края на годината може да има сделка по приватизацията на Товарни превози в БДЖ.

Наесен ще има и увеличение на билетите в БДЖ, но няма да е драстично.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
7
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Пратките по автобусите нямат нищо общо с атентата край Бургас!За да не се повтарят такива атентати е необходимо:Забранява се на всякаква ислямистка *** от рода на бившата либийска и настояща сирийска "опозиции" да идват в България!Забранява се на ЦРУ и служби на НАТО да стъпват на българска земя!Всички шефове на чужди разузнавателни служби да бъдат обявени за персона нон грата!!!Забрана за потупване по рамо от чуждиТогава няма да има атентати и колетите спокойно щи си пътуват с автобусите
105
0
 
1
 
! Отговори
Боби Турбото преди 11 години
До 135, колега ти като си купиваш билет за рейса някой да не ти иска документи за самоличност? Това че не са ти искали да отваряш кашоните не променя нищо. Терориста в Бургас не е искал да праща пратка, наредил се е като турист и е щял да "си" сложи багажа при този на другите. Това че са го гръмнали преди да успее да се изнесе е съвсем друго. Единственото, което ще промени забраната е ..., че няма да се пускат пратки... Нищо общо със сигурноста ! Де*а Бтв-то... *** у песък!
104
0
 
5
 
! Отговори
Детенце преди 11 години
Баси и кръвнишкия поглед, тоя не е изтрезнявал отскоро
103
1
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Бойчето в едно успя - да си намери министри по-*** от него!
102
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коя държава продава печелившо предприятие, което й носи пари? България, разбира се!!! Тоя що не продаде пътническите превози - трупат само загуби на гърба на данъкоплатците!!! И врабчетата ни се смеят вече за държавната наглост, глупост и безумие!!!
101
1
 
14
 
! Отговори
H. преди 11 години
Глупости на търкалета! Нито ще спрат пратките по автобусите, нито ще затегнат мерките за сигурност. Беден човек-жив дявол! Шофьорите са гладни и ще продължават срещу заплащане да превозват всичко. Който си мисли, че нещо ще се промени, значи е *** и *** гербаджия.
100
1
 
14
 
! Отговори
РАДЖ КАПУР преди 11 години
Е*аси министрите , тоя от евророма ли е , или Прамот Митал !? Умньо Боев ! Защо не продаде пътнически превози а товарни търчи да продава а ? Защото там комисиона е по голеееем ! А летище софия като концесионира на ***-а джиите , ще концесионират ли и НСБОП , ДАНС , гранична полиция , или направо целото МВР ? *** пръдльото - министър за един ден ! Шивач на фанелки .
99
3
 
1
 
! Отговори
Do SPIDI IDIOTA преди 11 години
puskam v sedmicata po 2-3pati...nito edin pat nemi e proveril kashona kakvo ima vatre...smetni edin terorist oblechen prili4no pusne pratka dobre opakovana...kakvo shte stane...i na men mi haresva za 2-3 leva da si puskam kashoncheta ama nqma kak ? Pomislete..po reisovete ima samo she go vzeme Ivan - Stara Zagora ....nito koi go puska nito telefon nito nishto...MOLQVI SAGLASETE SE 4e IMA LOGIKA
98
0
 
6
 
! Отговори
Хасму преди 11 години
Е, няма проблем, тогава ще ги пращаме по влака от Русе за Тутракан.
97
2
 
14
 
! Отговори
Спиди преди 11 години
Mного са умни тези от ГЕРБ ...... всеки ден мислят как да прекарат бедния български народ.Ползвал съм този вид услуга.Отиваш в пр. в 9.00 часа на автогарата и за 2-3 лв ти доставят пратката за 2-3 часа.Лесно и удобно и практично.Пратката винаги я проверява шофьора какво кара.. Няма злоупотреба и тероризъм.Крайно време е да изметем тези *** от ГЕРБ.То бива бива простотия и тероризъм от тяхна страна, но вече прекаляват.ОСТАВКА ЗА *** ОТ ГЕРБ.
96
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ревете немога да разбера, автобусът е проектиран да превозва n на брой пътници и ТЕХНИЯ багаж. За пратките си има куриерски фирми, БДЖ, познати и т.н.Виждал съм в багажно на автобус: кирки, лопати части от ограда, кабели , калници на автомобили, брони, тръби и още неща на които не им е там мястото. Плюс това кой гарантира че дадена анонимна пратка не съдържа пожароопасни вещества??
95
3
 
7
 
! Отговори
Голям преди 11 години
НЕКАДЪРНИК!!!!
94
1
 
11
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 11 години
Тоя да вземе да оправи линията Плодив София,че едно време се пътуваше с ЕКСПРЕС за 2 часа,а сега за 4 часа,и пътуват само *** и то без билет
93
1
 
13
 
! Отговори
Тарикат преди 11 години
Ползвам този начин на изпращане/получаване на разни глупости по автобусите по няколко пъти в седмицата. Става бързо и евтино, срещу 2 - 4 лв. вместо да чакам куриер и да ми излезе дебело. Кофти работа.
92
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие,управляващите срам нямате ли бе?? В услуга на всеки сте,само не и на нас,обикновенния българин! Всичко забранихте.Всичко поскъпна.Само заплатите поевтиняха.И заради вас,сега с обикновенния работник,правят каквото си искат.За 300 лева.Че после и не му ги дават.Затова децата ми ще са германци.И майка ми ще взема тук! И братовчед си взимам.Родина е за Вас,управляващите!За нас е непосилен живот. Господ болест да Ви прати,дано,както казва баба ми!!Късате мъртва плът! ***!
91
1
 
12
 
! Отговори
Лиа преди 11 години
Ами тогава да въведат държавна фирма, която да превозва колети на същите цени. Какво ще правят студентите , които очакват провизии от родните места ? Тия много бързо се охраниха . Простотия ....То пък точно в тия колети някой ще слага Бомби ???
90
0
 
15
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Другия път просто не гласувайте за такива гамени, не просто гамени, а хора, които гледат да унищожат България. Много добре мислете за кой гласувате!
89
1
 
13
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Много хубаво го е написал 95 - в момента се гласуват античовешки закони, един от които се закона уж за закрила на детето - тези закони са изцяло в услуга на новия световен ред - на диктатурата, която скоро ще наложат - предвиждат сексуално обучение на деца от 5 годишна възраст, ако говориш на детето за Бог - можело да ти го отнемат - има ред дивотии и това не е само в България - вече много страни са пострадали. Потърсете в гугъл "кой иска да отнеме децата ви" и ще видите ужасяващи неща.
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия вече оправиха цялата държава, всички ни един по един оправиха, та опряха до превоза на стоки, при това най-евтиният! Московски ли си, Ленинградски ли си, има студенти в тая страна, на които мама и тати пращат от родните места по студентските градове! Ти ли ще им ги караш за по 2 лева? Срам нямате, всичко взехте!
87
0
 
3
 
! Отговори
до пъзел преди 11 години
Не знам доколко си запознат но имам приятели с автосервизи които получават всеки ден стока (автобои и авточасти) по автобусите от София и други места.Разплащат се веднъж месечно с фирмите. Личният ми майстор пазарува всеки ден така по автобусите,събира фактурите и дава на 1 път парите всеки месец. А когато пращаш на непознат от нета чрез обява с наложен платеж ползваш еконт или спиди.Исках да ти обясня че и автобусите пренасят много стока като парите се оправят после между фирмите.