Атентаторът от Бургас бил и на летище "София"?

Нов запис от камера давал детайлна яснота за лицето му
Обновена: 31 юли 2012 16:12 | 31 юли 2012 09:14,
137
Атентаторът от Бургас бил и на летище "София"?
Нов запис дава детайлна информация за лицето на атентатора. Снимка: МВР

Атентаторът от 18 юли на летище "Бургас" може би седмица по-рано е бил на Терминал 1 на софийския аеропорт, съобщава вестник „Класа“, позовавайки се на очевидци.

На 10 юли между 10,40 и 11,20 ч. човек със същата фигура, облекло и „оборудване“ се размотавал по подобен начин и на летище "София" – влизал и излизал през една и съща врата, без да преминава през гишетата.

Гражданите, които са двойка съпрузи, казват, че мъжът много приличал на техен познат и затова им направил силно впечатление.

Той бил с дълга коса и по странен начин държал чанта отпред на гърдите си, която не била закопчана и капакът й се размятал нагоре-надолу. Носел голяма черна раница на гърба и бил с бермуди, досущ като бургаския бомбаджия.

Още по темата
Хората са стресирани, защото смятат, че е можело да станат жертва на подобен атентат на летището в столицата, където изпращали свой близък за Лондон.

След като видели кадрите с терориста от Бургас, направили справка, от която станало ясно, че по това време в София имало полети от и за Тел Авив.

Междувременно БНТ съобщи, че нов запис от охранителни камери дава детайлна яснота за лицето на атентатора в Сарафово.

Разследващите засега не казват в кой град е засечено камикадзето и кога. Според държавната телевизия камерата е била от тези, които са монтирани от МВР в зоните за видеонаблюдение и е с добра разделителна способност.

Кадрите с образа на терориста са открити през почивните дни. В момента те се използват, за да се завърши с много голяма точност неговата снимка, която се прави по възстановяването на лицето му по време на аутопсията, описания на свидетели и записи от различни охранителни камери.

Тази снимка първо ще бъде пусната за сравнение в базите с данни на евроатлантическите служби за сигурност, за да се провери дали лицето не е засичано около терористични организации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така всеки ден ще си четем измишльотините на милиционерите и милиционерските им сводки. Смехориите им продължават. Едва ли някой го интересува тоя *** къде е бил. Не се научиха първо да си свършат работата и след това да тръбят, ако има някакъв успех.
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей не се спряхте бе т*паци..
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе не ви ли писна само едно и също всеки ден да пишете. Става наистина вече банално.
10
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По - добре да се заемат с една от най-опасните терористични организации в България. Базата им е в София. Наричат се Столична Топлофикация.
9
1
 
31
 
! Отговори
kkk преди 11 години
вие вярвате ли в тези хамериканско-еврейски схеми в които ни въвеждатпълен цирк и една подхрърлена шоферска книжка:)))
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вече съм 100% сигурен че атентата е дело на МОСАД и ЦРУ и Борисов, Как с фалшива шофьорска книжка един човек ще обикаля из страната необезпокояван? Не видяхме никъде съобщението за поемане на отговорност за атентата от уж неизвестната групировка. Оставка и съд за национално предателство за мутрите Борисов и Цветанов!
7
2
 
30
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
"Хората са стресирани, защото смятат, че е можело да станат жертва на подобен атентат на летището в столицата"-Леле мале! Хората са стресирани щото някога, някъде са стояли евентуално близо до някакъв, който е евентуален атентатор на нещо си! Стрес баце, голееммм.Ц-ц-ц!:))Изобщо целите треперят и дума не могат да кажат от стрес !
6
6
 
43
 
! Отговори
май-май преди 11 години
Сигурна съм, че този младеж не е атентаторът, той е просто изпълнителят- истинският атентатор и поръчител е Израел, американските тайни служби са разработили плана, това нещастно момче просто е носил бомбата, която ни сложиха Великите сили, за да ни намесят във войната- не че ние сами чрез калпавата си външна политика не се сложихме сами.Летище сарафово, защото точно то се използва от НАТО- това е!
5
3
 
49
 
! Отговори
х преди 11 години
Мислех, че нещата са се изяснили, след конфронтацията с бургаския доктор, който беше категоричен, че ТОВА НЕ Е АТЕНТАТОРА! Този *** по снимките тежи едва около 78-80кг., докато само краката на истинския "атентатор" тежат 50-55кг., а като цялостно тегло, доктора твърди, че е бил около 120-130кг. Останките се съхраняват в Бургас.Вие, медиите, сте ***! Продължавате да разпространявате една явна глупост!
4
3
 
57
 
! Отговори
бомбаджия преди 11 години
най ме е яд, че не се думна в народното събрание или министерския съвет !!!!
3
31
 
9
 
! Отговори
Марк-о Тотев преди 11 години
Само атентати за тая пропаднала държава България!!!!!
2
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставка за некадърника Цветанов! Цялото мвр работи за обслужване на политически интереси. Оставка некадърници!
1
4
 
68
 
! Отговори
щирлиц преди 11 години
"Атентаторът" от Бургас първо е бил в единия,после и във втория самолет на 11.09.2001г.Преди това е пуснал бомбите над Хирошима и Нагасаки.