След футбола Марешки се впуска и в политиката

Аптечният бос започвал нов проект, но няма да е към ГЕРБ
Обновена: 2 авг 2012 15:13 | 2 авг 2012 10:08,
224
След футбола Марешки се впуска и в политиката
Веселин Марешки се гласи за политиката. Снимка: Булфото

Аптечният бос и нов собственик на футболен клуб „Локомотив Пловдив“ започва нов политически проект. Пред БНР обаче той беше категоричен, че няма да се присъединява към ГЕРБ, а става въпрос за собствена формация.

В понеделник лично премиерът Бойко Борисов представи Марешки като новия собственик на пловдивския клуб. Аптечният бос се съгласил да поеме клуба след 5-минутен разговор с министър-председателя.

„Ние започваме много сериозен политически проект, който смятам, че за следващия сезон ще бъде хит, но не е самоцел за моето влизане някъде във властта“, обяви Веселин Марешки.

Още по темата
Той отрече публикациите в медиите, че аптечният бос се готви да става здравен министър или кмет на Пловдив. 

„Всичко, което съм искал да стана, съм станал. Имам си ясни принципи и точки, които трябва да следвам. Основното е лекарствоснабдяването и подобряването му, постигане на цени на лекарствата, които да са достъпни за всички и да има достатъчно медикаменти“, отсече Марешки, като подчерта, че винаги ще си остане варненец.

Той обяви, че неговата формация ще има за цел да се изработват такива закони, които да „подобрят лекарствоснабдяването, да доведат до това да има достатъчно лекарства в болницата, да не се налагат унизителни кампании за събиране на пари и те пак да стигат само до определени хора“.

„Като цяло правенето на закон, които да стимулират бизнеса сам да подпомага спортни клубове, здравни, културни и образователни учреждения“, добави той. 

Марешки в качеството си на управител на "Локомотив Пловдив" представи и вижданията си за развитието на отбора.

На местните избори Веселин Марешки изгуби битката за кметския стол във Варна, след като загуби от подкрепения от ГЕРБ Кирил Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
2
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 11 години
ДОН БОКО БАЛКАНСКИ В ЕКЗАЛТИРАНИЯТ СИ СТРЕМЕЖ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА НА КОКАЛА СЕ ОБЪРНА ДАЖЕ И КЪМ АЛХИМИЧЕСКАТА ЧАСТ НА МАФИЯТА, КОЯТО ПО ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПОСЛЕДНАТА МУ РЕЗЕРВА !!!
178
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този да пие едно рициново масло и да се скрие,защото много мирише ,ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА МУТРИ си имаме в парламента.
177
0
 
6
 
! Отговори
Еееех преди 11 години
Какво нещо е животът...някои едвам събират стотинки за хляб а други карат коли за милиони...
176
4
 
4
 
! Отговори
Ботев Пловдив преди 11 години
ало варна.вие като си имате *** нямате ли си сметище та цапате наи красивия град.то верно марещки си е пътник щом се е хванал с локото но все пак и те са пловдивчани.на пловдив един христолов му стига.е сега доиде ред и на аверчетата в железницата да разберат що е то враг с партиен билет.халал да им е.само дано не се разпаднат преди 11 кръг.а относно политическия хит.......е нагледали сме се на еднодневки.гадното е че за тяхния изгрев и много бърз залез плащаме ние..
175
2
 
6
 
! Отговори
Human преди 11 години
....бате Бойко, само веднъж пита дали иска- или не. Айде да беше му отказал Марешки на Бойко да финансира отбора и да му стане волю-неволю собственик! Целия Бойков гняв щеше да се изсипе върху Марешки и да му съсипе бизнеса. Но сделката е направена. Щом Марешки е казъл "ДА", значи е имало за какво. Бате Бойко е обещал със сигурност "парче от пая"! Нали един от шефовете на *** навремето му беше ортак на Бойко... айде Марешки да откаже 1млн и после *** да го "погалят" в Варна! Герберски бандити!
174
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А кога ще го впуснат в затвора?
173
0
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Много бизнесмени минаха през Локо Пловдив и само перат пари Някои даже не са между живите.Локото си остава на сьщото дередже.
172
6
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
България 2012: Мутра, полицай, мутра, полицай, мутра....и така нататък...до безкрай...и това, защото ББ е единственият човек преброил до безкрайност...и то два пъти! :)))
171
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убавец си Мара...
170
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само такапарите и секса са до време, власта е удоволствие за цял живот
169
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
абе те като се нагушат ..и искат цяла България да ги познава и им се възхищава....та се впускат не толкова да стават политици..ами ейтака..да ги познават и ако може повече далаверки да ударят..ама като го гледам тоя мишок с пари..хич не ми е симпатичен..намръщен един такъв..хич и не искам и да зная за него..кой е тоя наистина?
168
0
 
1
 
! Отговори
На дали преди 11 години
До 194АМИ СЪС ГЛАСУВАНЕТО СИ!!!Що ги избирате,А???
167
0
 
8
 
! Отговори
На дали преди 11 години
Видяла ЖАБАТА че подковават коня,вдигнала и тя краката!!!!Луда работа!!!!
166
3
 
21
 
! Отговори
Koi4o преди 11 години
Интересни хора. Гласуват 4-ри мандата за Кирчо и разни други дето цъкаме с език и се чудим откъде са им парите, обаче за богати хора с ясен бизнес никога. Верна е приказката за казана в ада.
165
0
 
2
 
! Отговори
111111111 преди 11 години
браво на 170 , много точно
164
1
 
6
 
! Отговори
1926 преди 11 години
Не ме интересува какви са му политическите идеи и цели, най-полудявам,че използва отбора ми за постигането им...
163
1
 
13
 
! Отговори
Римлянин преди 11 години
ГласопРодаватели от цяла България,ура!!!Нова партия ши има-нови кебапчета ши ядем! Бате Маре,ти си човека,сипи,донеси,Айше ела тука и ти!А такаааа,въртиииии Да живее България!Да живее демокрацията
162
0
 
20
 
! Отговори
вярваща преди 11 години
Боже, с какво толкова сме прегрешили варненци ,че трябва да ни наказваш така - един *** да замениш с друг такъв ?
161
0
 
15
 
! Отговори
Наивници,пак спите преди 11 години
1.Докато българският избирател гласува ''напук'' или за да ''прави сечено'' ще си живеем в *** още много,много години...2.Кой е Марешки,че вие вече започнахте да гласувате за него?Един от новоизлюпените олигарси.Единствената идея с която човек като него да направи партия е за да има достъп до държавни средства,дебели държавни поръчки и контракти.Или все още някой вярва в Дядо Мраз??3.Каквато и партия да създаде то ще бъде с идеята,ако вземе някой процент на изборите да го спазари с големите
160
0
 
5
 
! Отговори
170 преди 11 години
Лелее вижте коментар номер 170 там е цялата истина !! Така не се бях смяла отдавна благодаря,че ми оправи деня