Ако България продължава да е същата, бягайте в чужбина!

13-годишният Георги, който взриви интернет с есето си, пред Dnes.bg
Обновена: 11 окт 2012 11:17 | 10 окт 2012 17:02, Екип на Dnes.bg
1061

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1061
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
848
0
 
0
 
! Отговори
цитат преди 11 години
Джонатат Суифт: "Яви ли се на света истински гений, ще го познаете по туй, че глупците всинца са в сговор против него" :)))))))))))))))))
847
1
 
2
 
! Отговори
баща преди 11 години
Като разглеждам тук има няколко лица, които са психопати и както казах вече майката е дефектолог и допускам, че преди време може и да е работила с такива. Явно отново са във фаза, че са изпълнили целия нет с какви ли не шизофренични простотии. Явно пак им трябва лечение. Сигурно е, че тези луди нямат деца, а и много гласове им говорят в главите. А вие, що мълчите - ако на вашето дете му наговори такива простотии, как ще реагирате. Аз съм баща на аутист и БЛАГОДАРЯ от сърце.
846
0
 
2
 
! Отговори
баща преди 11 години
Цитирате негово есе и разказ, приписвате ги като чужди. Аз съм сигурен, че майка му не може да го е написала, тя е дефектолог, но рядко се включва като доброволец при групите, защото има втори брак и три деца. Георги влиза понякога в групата на деца аутисти като доброволец със студентите, в началото беше малко уплашен, но искаше да помага. А и центърът май е техен. Жорко е имал проблеми и е лекуван в Германия и Израел, има и операции в БГ. Правил е сайта на инвалидите в Пловдив, за да не плащат.
845
3
 
1
 
! Отговори
Абе побъркани преди 11 години
az-deteto.bg/moeto-i-tvoeto-utchilishte-pravyat-nasheto-utchilishte/9135/view.html Може да прочетете и това произведение на "Георги" - написано от майка му и пуснато уж, че е негово. Или да прочетете из нета, как собственият му учител по литература в началото се усъмнил, че разказа е негов.Живеем в държава, където дори детски конкурси се печелят от измамници със съмнително психическо състояния, а умопобърканите им писания, се аплодират като шедьоври... мисля, че вече това е дъното
844
3
 
2
 
! Отговори
ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИЦИ преди 11 години
Има 4 интервюта, поне намерих толкова. То казва, че пише с кратки изречения, така го е научил учителя му по литература, затова променя стила си на писане и изказа си. От две години е в ново училище с този учител Георги Башиянов, във вестника са дадени снимките на учителите. Ходи на курс и уроци за кандидатстване. С разказа е участвал в конкурс за деца и това е супер за постигнато от младежи. Не му препоръчват да чете форумите.
843
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите със джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градовете. Строим хотели, паркинги иМАГИСТРАЛИ... Край просяка минава БееМВе. На ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ! ДОБРЕ СИ ТАМ ПОД ТАЗИ ЧЕРНА ПРЪСТ. ЗАВИЖДАМ ТИ ЗА ТУЙ,ЧЕ НЕ ДОЧАКА МЕЧТИТЕ СИ РАЗПЪНАТИ,НА КРЪСТ. АВТОР : ЧЕТИРИНАДЕСЕТГОДИШНО БЪЛГАРЧЕ
842
0
 
4
 
! Отговори
ЛЮБОПИТЕН преди 11 години
До БългаринА ТИ КАКВО НАПРАВИ ??????????????????????????????????????????СЪЩО БЪЛГАРИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
841
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ако България продължава да е същата, направи нещо за да я промениш!
840
0
 
2
 
! Отговори
do 1006 преди 11 години
А, ти си евреина дето фалшифицира българската история. После пуска в нета фалшификациите.Евреин, ти българската история чел ли си. Знаеш ли кой е договорил Санстефанския договор. А кой е договорил Берлинския конгрес и е извил ръцете на Русия.А автор на Санстефанския мирен договор е граф Игнатиев. Същият е автор на Майския закон. Който забранява на евреи да живеят в населени места под 10 000. Квоти за достъп до ВУЗ. За това евреите мразят Русия. Долнопробен евреин, не се представяй за българин.
839
0
 
2
 
! Отговори
btvnews преди 11 години
Разказ на 13-годишно момче покори интернет,,,
838
0
 
3
 
! Отговори
българка преди 11 години
Умно дете.Жалко е че толкова малко .а вече мисли да емигрира.
837
0
 
0
 
! Отговори
lanatri преди 11 години
В Турция живеят 72 милиона. Това лустро ,което се вижда на пръв поглед , обаче не е съвсем точно. В последствие виждаш и по различни неща, не толкова лицеприятни.....
836
1
 
8
 
! Отговори
15 преди 11 години
Всяка сутрин, обед и вечер интервюто и есето на това дете да се пускат в народното събрание и да карат Бойко и компания да го чатнат на глас.
835
4
 
3
 
! Отговори
xaxa преди 11 години
и вие кво си мислете че и с 2500 лева ще живеете добре ли ... за нашата държава тва са нищо и никакви пари
834
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на момчето, направи ми много добро впечатление!
833
1
 
3
 
! Отговори
grep преди 11 години
До :): Много малък разбира се. И затова съм публикувал тази информация, за да може всеки да добие представа, а не да слуша агитации от сорта: "в чужбина ще те затрупат с пари". Всеки желаещ да имигрира трябва да си направи една много добра сметка.
832
0
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Както казва един чуждестранен президент - "He gives me hope".
831
4
 
13
 
! Отговори
grep преди 11 години
Продължение: За 20 години България деградира физически и морално без изглед за подобрение. За един човек в 30те си години аз нямам намерение да чакам още 20, за да видя бялата лястовица. Разни патриоти се бият в гърдите, защитаващи достойнството си. Какво направихте за България? Нищо!!! И нищо нама да направите!!! Всеки е смел в кръчмата и в Интернет, и затова сме на този хал. От векове насам. Плюйте сега!!!
830
0
 
6
 
! Отговори
grep преди 11 години
Както винаги - силно поляризирана тема. Едните викат "***", другите "предатели". И аз искам да видя България просперираща, да вървя по чисти улици, да не се тъпча в миризливи автобуси, да не ми крадат доматите, да не гледам грозни полусанирани блокове и найлонови торбички по дърветата, да получвам заплата осигуряваща ми порядъчен стадарт на живот.
829
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 11 години
До grepИ колко процента от населението на българия взимат 2500 и повече лв на месец ???