Ако България продължава да е същата, бягайте в чужбина!

13-годишният Георги, който взриви интернет с есето си, пред Dnes.bg
Обновена: 11 окт 2012 11:17 | 10 окт 2012 17:02, Екип на Dnes.bg
1061

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1061
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
768
2
 
2
 
! Отговори
ето какво прочетох: преди 11 години
"Секти вербуват деца като им обещават като им обещават, че станат ли техни членове, ще бъдат безсмъртни. Тийнейджърите започвали да се занимават със съмнителни ритуали, като например да обезглавяват котки или кучета, твърди Телеграф." СПЕШНО ДА СЕ ВЪВЕДЕ ВЕРОУЧЕНИЕ В УЧИЛИЩАТА, ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТ СЕКТАТНИТЕ И ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА!
767
18
 
7
 
! Отговори
унгарка от България преди 11 години
БЯГАЙТЕБЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗА ВАС И НИКОГА НЕ Е БИЛА!ВИЕ Я НАПРАВИХТЕ БОЙКОМУТРОЧАЛГИЯ, КАТО ИЗБЯГАХТЕ! И ОМАСКАРИХТЕ ОБРАЗА Й ПРЕД СВЕТА!СЕГА ЩЕ УСМЪРДИТЕ ЕВРОПА С КАЦИТЕ СЪС ЗЕЛЕ НА ОБЩИТЕ ПЛОЩАДКИ И КИТНИ БАЛКОНЧЕТА НА ДАТСКИТЕ СИ АПАРТАМЕНТЧЕТА!!И С ЧАЛГАТА, КОЯТО ДЪНИТЕ ПО НОЩИТЕ КАТО СЕ НАТРЯСКАТЕ С ДОМАШНА ПЪРЦУЦА ОТ ТЕНДЖЕРАТА ПОД НАЛЯГАНЕ!!!СТОЙТЕ СИ ТАМ, АМА НЕ СМЕЙТЕ ДА СПОМЕНАВАТЕ БЪЛГАРИЯ! ПЛЪХОВЕ НЕЩАСТНИ!!!
766
0
 
6
 
! Отговори
Кропоткин преди 11 години
Някой си играе си с огъня . Мирише на барут !
765
0
 
4
 
! Отговори
rambo7 преди 11 години
getoto e za mutri,4algadji,fantaziori,lumpeni.jalko za gotinite deca koito rastat tyk.te sa 3 toto precakano pokolenie balgari.bez vazmojnosti za rastej i dobra kariera.prostaci mutri i al4ni bankeri si delqt biznesa.hora bez moral nad zakona vladeqt sada policiata i slujbite.carstvoto na satanata si ima i 12 mitropoliti na slujbica koito sabirat i stotinkite na babite za sve6ti4ki...
764
0
 
23
 
! Отговори
cavdo преди 11 години
самолет пътуващ от Брюксел наближава летище София. Пилотът услужливо съобщава: - до кацането остават 5000 метра. След малко остават 3000 метра. След известно време - до летището остават 500 метра, който слиза да слиза , че започнаха да се качват.
763
3
 
35
 
! Отговори
hamburger преди 11 години
Привет от Хамбург, бягайте наистина от тази дупка Бойкомутрочалгария. Бягайте до един, за да няма кой да им плаща на тантурковците бай *** там, нека да останат само *** и да ги крадат, а да няма кой да изработва на готованковците мангизи. Ее хубав е светът...далеч от България!
762
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ми пука за най мизерната държава така наречена България там има само лош материал чалга мутри проституция надувки неграмотни джамбази и т.н. Дори най смешното е че от 10 годишни до 90 годишни се интересуват от политика хахах всеки симпатизира на някой, живея в Лисабон Португалия тука няма такова нещо.
761
4
 
20
 
! Отговори
Васко преди 11 години
Бягайте, точно това постигат тези управници, да си мислите че тука е рай и да останете за да ги храните, те да ви дават 500 лева, а после да си ги взимат края на месеца, Бягайте, България Мългария не ви храни, не ви дава това което имат нормалните хора, нищо няма да стане, ще сте с злоба яд и завист в тази ***, ще си останете с илюзията и плюенето към съседни държави с мисълта че сте по великии.. недейте се излага.. Емигрирайтеееееееееееее !
760
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спасявайте се хора, лично на мен не ми пука за България, за какво да ми пука? Живота е кратък, Емигрирах преди 10 години в Канада, и ми е супер тук, а тук пиша за да ви дам един малък съвет, стига с този *** там.. стига мизерия, как може да каже човек че е щастлив с 500 лева заплата? Това са психично болни или нямат друг избор.. но избор има, границите са отворени търсете начини, в началото ще е трудно но после всичко ще е както трябва.. ! Прав е детето.. Бягайте от ***.. !
759
6
 
1
 
! Отговори
DAT4ANINA преди 11 години
alo DAT4ANINA kupil si kashta ,za tri godini v dania,s miene na 4inii v restorant ne satavai smeshen.
758
2
 
50
 
! Отговори
do 923 преди 11 години
НЕ ТЕ ЗНАМ КАКВО СИ, НО СИ АБСОЛЮТЕН ***. АЗ ЖИВЕЯ В ДАНИЯ, РАБОТЯ В РЕСТОРАНТ И ЗАПЛТАТА МИ НА МЕСЕЦ Е 2900 ЕВРО ЧИСТО. В ЦЕНТЪРА НА ОЛБОРГ В ХРАНИТЕЛНИЯ МАГАЗИН, ЦЕНИТЕ СА ПО ЕВТИНИ ОТ МАГАЗИНИТЕ В КАСПИЧАН. ТУК Е ПЪЛНО С БЪЛГАРИ, ДЕТЕТО Е ПРАВО. ЗА КАКВО СЕ ТРЕПЯТ ХОРАТА ТУК, ДА ИМ ДАВАТ ЗАПЛТА ОТ 600 ЛЕВА ДО ЖИВОТ, БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА, БЕЗ РАЗВИТИЕ. ТУК ЗА 3 ГОДИНИ СИ КУПИХ КЪЩА, ИМАМ НОВА КОЛА И МОТОР И НАЙ-ВЕЧЕ СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ. ТОВА КОГА ЩЕ ГО ИМАМ В БГ..... Н И К О Г А.
757
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статията е платена.Детенцето също е използвано от политическата мафия.Такива статии много зачестиха - еднотипни във всички медии.Целта е да се обезлюди държавата и мафиотите да купуват имоти за жълти стотинки, а недоволните от управлението да бъдат надалече.Тази нощ поста, че във Варна се предлагали инженерни места за огромни пари в Дания събра за 1 минута 25 плюса (в 4 сутринта българско време) - съвсем ясно, че постингите се пишат поръчково и се манипулират.Ами идвайте в рая - инженерната заплата няма да ви стигне САМО да си платите парккинга на колата в центъра на Ню Йорк, а за да си изплатите дървена барака във Ванкувър ще ви трябват 2-3 живота.
756
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бе тука е гадно, ама и навън не е рай! Но от двете злини по-малката е НАВЪН. В това отношение нищо не се е променили в сравнение с преди 20-25 години - и сега го има стремежа на човека да избяга от тая ***.
755
3
 
24
 
! Отговори
ттт преди 11 години
естествено, че ще иска да се махне, България е най-лошото място в Европа, трябва да си ***, за да не го виждаш
754
1
 
14
 
! Отговори
New Zealand преди 11 години
до НСС.> явно нещо го чопли, дърпа го да погледне в гадния форум на българите....Да, прав сте. Приятно е да осъзнаеш, че на времето не съм сгрешил като си вдигнах завинаги такъмите от бг (семейно, с жената и децата).> Но пък тук поне не ходим с каски..Оцених шегата Ви, да попитам само - в Перник раздават ли каски на населението? Или хората в бараки ще преживеят зимата?> Принципно си прав, българите са едни от най-намръщените хораДа ги бяхте видели тук след някое друго време какви стават :)
753
1
 
4
 
! Отговори
Наско преди 11 години
До ДесиславаГолям камък хвърли, голяма дума не казвай!
752
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Георги Георгиев от с. Малорад до Враца е решил да започне невероятен протест срещу безобразията и геноцида, на които е подложено българското население. Човекът заплашва, че ще си зашие устата ако държавата не вземе мерки, като направи това с дебела игла и бял конец.Ке си зашивам устата с игла и конец, без да се страхувам от болката. Не ме интересува дали мястото ще се инфектира, защото така не се живее. Ще изтърпя всичко, за да им покажа на господата, че по този начин не мога да живея повече обяснява развълнувано Георги.Той е инвалид и му се налага да живее заедно със старата си майка с по 240 лева на месец, а освен това има и дъщеря, която тази година е абитуриентка и завършва училище.Човекът се е решил на ужасяващите мерки заради немотията и многото неправди, които се изправили пред него. Ще стои със зашита уста, докато някой не му обърне внимание и не изпълнят справедливите му искания за помощ.Георги Георгиев от с. Малорад е категоричен, че тук не става въпрос само за пари. Преди всичко се опитвал да отстоява правото на всички български граждани да живеят един нормален живот, да се подобри икономиката, най накрая бленуваното социално равенство да стане фак
751
33
 
12
 
! Отговори
Десислава преди 11 години
Моите деца никога няма да кажат такова нещо - те са щасливи в България, както и цялото ни семейство.
750
5
 
0
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
До СЪДИЯ ДРЕДмалиии, пишеш съчинения викаш - чете ли ги някой ? трупай в шкафа :)някак ако пишеше нещо смислено - 1во щеше да си по-сдържан, 2ро - щеше да се изказваш по-добре. ааааа може би си поет екпресионист :) дето и сам не можеш да се разбереш какво искаш да кажеш - затова пишеш и се радваш на двусмислиците си.и не се самозалъгвай - освен ако не си поет - фантасмагорист :)
749
4
 
3
 
! Отговори
Бат Ицо преди 11 години
Знаете ли колко музиканти, поети, артисти, занаятчии и т.н. има? И какво - аз трябва да им купувам произведенията за да могат те да съществуват.Да, ама не - купувам това което ми трябва и харесва и държа да е българско.