Фидосова: Недостигащите средства за съда - от субсидиите на партиите

Заради вдигането на доходите се запазват бюджетите за повечето ресори
18 окт 2012 21:51,
234
Фидосова: Недостигащите средства за съда - от субсидиите на партиите
Искра Фидосова. Снимка: Bulphoto

Председателят на правната комисия в Народното събрание Искра Фидосова предложи недостигащите средства за съдебната власт да бъдат взети от субсидиите на политическите партии.

На заседание на правната комисия в парламента, на което се обсъжда бюджетът на съдебната власт, Фидосова предложи референдумът за енергетиката да бъде финансиран от субсидиите на партиите, а парите за референдума да се пренасочат за съдебната власт.

„50 млн. лв. е субсидията на политическите партии. От там можем да вземем, за да дадем за съдебната власт”, каза Фидосова.

„Следващата година обръщаме внимание на доходите. Затова в бюджета се запазват нивата на останалите системи, в това число системата на съдебната власт”, посочи заместник-министърът на финансите Владислав Горанов.

Депутатите от комисията приеха на първо четене проектобюджета за съдебната власт за 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
9
 
! Отговори
Омерзен преди 11 години
Фидосова: Титан на юридическата мисъл от Михайловград! Не съм чул за нейно разумно,/и законосъобразно/ предложение.
155
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да я критикувате за политически и професионални деяния е разбираемо, но да се надсмивате, че е с наднормено тегло е грозно. Вие какви сте? Умни, неподкупни и красиви?
154
0
 
2
 
! Отговори
Естет преди 11 години
До Магистра/л/т Ама вярно си от магистралата.И "коментарът" ти такъв - като на магистралка.
153
1
 
2
 
! Отговори
e преди 11 години
До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: narodnoto doverie...Дата: Петък, 2012, Октомври 19 11:25:08 EESTБорисов,то е повече от ясно,че най-строго пазената "държавната тайна",която остави за последния "момент"на мандата си и че е АЕЦ"Белене",не може вече вече да бъде завоалирана с Номерата ти.Няма да можеш да се ползваш от цветановия номер "Носене на чувалчета" по време на гласуване,нито от пристрастните социологическите агенции,които също няма да останат без надзор.Както големия енергиен Театър,който гледаме още от времето ти на кмет-"Софийските ***" до сега.И още трябва да знаеш,че национално отговорните институции,както и медиите-такива,ще си направят труда за подробен анализ и до къде смяташ да "Я" докараш.Ти някога си помисли,че чрез големите си амбиции,преди държавническите "постове",ще можеш да прокараш и тази си политика на държавно ниво.Да,ама не Борисов.Никой вече не се интересува какви сте били с Цветанов и Флоров,но директно към сегашните ви Амбиции относно "народното доверие".Все още се намираш в еуфорията на Власт-привилегиите,но запомни,че не "цикличността на нещата",както се формулират някои,но естествено- "Невъзможността от повече Безобразие"/меко казано/ към "Бащинията ви" наречено народно доверие.Смятах да допълня с някой -друг епитет,но ще ти оставя за "домашна работа " на тебе при следващите -наближаващи избори.
152
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кои каза , че сме нямали армия това на снимката си е като цял дивизион може да спре 10 танкови бригади :)
151
1
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 11 години
горката бачонка как се собрала на снимка?
150
1
 
9
 
! Отговори
ФИДОС ИСКРОВ преди 11 години
СЛУЖЕБНАТА КОЛА НА ТАЗИ Е ВЕРИЖЕН БРОНЕТРАНСТОРТЬОР С МОЩНОСТ 500 КОНСКИ СИЛИ !
149
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Фидосова! Истинска Българка - Арийка!Волен Президент!
148
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз предлагам недостигащите средства за съда да бъдат взети от бюджета на Фидосова за свински пържоли. Като я гледам предполагам че е около 50 милиона лева...
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ne jena , a hipopotam
146
1
 
2
 
! Отговори
Aнонимен преди 11 години
И това ако не е - Да си купиш съд- здраве му кажи!!! Ако това се случи, трябва да алармираме комисията по корупция към ЕП
145
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAKVA E TAZI PROSTOTIQ KATO SUBSIDIQTA NA PARTIITE ZASHTO TEZI MILIONI NE OTIVAT PRI BALGARSKITE MAIKI NE CIGANSKITE .DALI TOZI KASHALOT NA SNIMKTA IMA NUJDA OT OSHTE PARI TOLKOVA SE E OQLA 4E E STANALA 200 KG VSI4KITE PRASETA NA MEZETA
144
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tova sashtetsvo garanciq shte IMA VONQ NA MNOGO LOIIIIII ,TOPENA LOIIIIII
143
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко трябва да яде човек, за да се докара до такова състояние?
142
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТ КЪДЕ Е ТАЗИ УБАВИЦА...ДВЕ ЧЕТВОРКИ НА ДЪТО И МОЖЕ ДА ШЛЯПАТ БЕЛОТ.....
141
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 11 години
До познат толкова е умна, че с купена диплома от Монтана:) направо върха на умнотията:)
140
1
 
4
 
! Отговори
Магистра/л/т преди 11 години
Някой от управляващите знае ли колко е броя на районните съдилища в нашата "богата" държава?! 128 броя!!! Нямали пари!!! Във всяко селище от градски тип, нацвъкани съдилища, които работят, колкото и полицаите в тези градове-села. Нищо!Там едни съдии, прокурори, следователи, началници, деловодства, охрани, архиви, поддръжка .... Нямало пари! Храним всякакви хрантутници, срещу нищо! Всъщност не е срещу нищо, за благодарност ни стъжняват живота, като опреш до тях!
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква жена!? Каква камбанария!? ........ изпял певеца ..
138
2
 
7
 
! Отговори
даа преди 11 години
ще ги махнат субсидиите,вече не им трябват,завзеха всичкия бизнес,черни каси фулл,пара колкото щеш,,,,махат субсидиите не заради тях,те си имат а заради другите партии,това е истината :)))
137
2
 
2
 
! Отговори
тая па преди 11 години
ех субсидии ,колко са многоо,за референдум,за съда -демек който даде повече,по-малко ще го съдят,ахаха или се виждат извън парламента догодина,и махат субсидиите,ама 4г как ги папкахте а ;)свършват и кифтаците,в паника сте бе хораа,само глупости,,,,,,,,,,,,