Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов

Десетки се събраха в градинката при Народното събрание
Обновена: 23 фев 2013 17:50 | 23 фев 2013 14:06,
586
Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов
Борисов още в четвъртък каза "не" на народната любов. Снимка: архив БТА

Благодаря на всички граждани, които организират контрапротест в подкрепа на правителството и водената от мен политика. Моля обаче, всички те да прекратят протеста като форма на подкрепа и да не участват в провокации. Това заяви пред Агенция „Фокус” министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

За пореден път казвам, че изборите са единственият, най-правилен, най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било, посочи Борисов.

Изказването му дойде на фона на информацията, че 30-ина души са се събрали в градинката до Народното събрание, за да изразят подкрепа към правителството в оставка.

Те носят лозунг „Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени”. По думите на един от симпатизантите ГЕРБ трябва да е формацията, която да спре хаоса в държавата.

Стефка Станкова, симпатизантка на ГЕРБ и Бойко Борисов обясни, че след като оставката на премиера вече е факт, е редно да се съберат и да поговорят и на предстоящите избори да покажат солидарността си към него. Тя допълни, че ако българите не искат да се връщат назад във времето с 25 години, курсът на либерална политика трябва да продължи.

Още в четвъртък, при гласуването на оставката на правителството в НС, пред сградата на парламента се събраха около 1000 привърженици на партията. Тогава Борисов излезе при тях и призова всички, които ”го обичат и уважават, да се прибират вкъщи”. По думите на премиера хората ще могат да изразят подкрепата си на изборите.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ изпратиха прессъобщение, в което категорично заявиха, че партията не организира протести в подкрепа на правителството в оставка. Подобна тези беше изразена от представители на опозицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажи ми какво работиш за да ти кажа как лъжеш
407
2
 
19
 
! Отговори
ss преди 11 години
ами ти спря да плащаш и щеш нещеш няма да протестираме.
406
1
 
20
 
! Отговори
Костадин преди 11 години
До Анонимен,От 15 милиарда евро извади 3 мил ,които ние ще внесем.Раздели 12 мил евро на 5 или 7 години Нека да е на 6 Получават се по 2 мил госишно Раздели го на 7 мил. жители-падат се по 285,7 евро на човек/годишно.Раздели го на 12 месеца ,ще получиш 23,8 евро на човек за месец7Раздели го на 30 дена -падат се по 0,79 евро дневноАми те и за един билет за метро не стигат бе човече.През това време изнасят над 5тона злато ,а за нас остават 2 % или 100 кг злато.
405
5
 
23
 
! Отговори
DO 234 преди 11 години
Има, има приятелю страшно много промити мозъци в тази държавица, които наистина вярват, че тази медийна смешка Борисоффф е правил и ще продължи да прави нещо за страната си. Жалко, плачевно, трагично но е факт, хората предпочитат да вярват на медийни изяви, на пустословене и голи до едно неизпълнени обещания, вместо да се замислят поне върху едно нещо- как живяха последните 4 години, по-хубав ли стана живота им, повече надежда за добро ли има или само чувство за безизходица???
404
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ханко, знаеш ли колко народ получава заплати от 2-3-4 хил лева? Ми не може да е твоето, за викане по площадите пари не се дават.
403
4
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ са цигани преди 11 години
ква е таа ***?
402
4
 
20
 
! Отговори
До хан Аспарух преди 11 години
Приятелю, от работа се печелят и предприемчивост още и акъл, мисля че не живеем при комунизма. както е казал Реигън " Най голямото наказание за некадърника и мързеливеца е бедноста"
401
5
 
26
 
! Отговори
234 преди 11 години
Абе я се скрии бе , докара държавата до просешка тояга , имали и един който да те подържа , ако не му платите.
400
4
 
21
 
! Отговори
хан Аспарух преди 11 години
За сетен път се убедих, че българинът е будала и ***! може ли да се водите по акъла на разни крадци и мошеници които си мислят само за собствения си джоб а не за вашето благоденствие! Съвет -сега ги попитайте от къде им са богатствата и докато не си ги върнете не ги пускайте да си отидат!
399
6
 
23
 
! Отговори
Оргазъм преди 11 години
Тази кака дето е награбила да прегръща Бойко сигурно яко се е подмокрила :)))))
398
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая е община сердика на снимката , крадлива герберка . До там ли стигнахте ГРОБ да вадите хора от ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ и да СКАНДИРАТ по ЗАПОВЕД.....СРАМ,СРАМ .....ГРОБ по колко пари им давате на човек ?
397
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
остави страната в страхотни проблеми,окрадена,оглозгана и почти фалирала------------------- Ти да не си ***? България е една от страните с най-малък дефицит. Очакват се милиарди от еврофондовете. Какво и е оглозганото?
396
5
 
30
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Не се ли срамувате от този цирк ? Б.Б. като пале "подви опашка" и избяга ,а вие сте тръгнали да му засвидетелствате " любов и вярност"Ако е от лични интереси бих ви оправдал,но ако е от политическо "зомбиране" направо ви съжалявам.
395
2
 
25
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Правят си сметките от сега да направят добри изборни резултати,но нещо не усещат енергията във въздуха,народната енергия.Това показва ,че не са от Народа,иначе щеше да проумеят какво се случва с тези ,които са ги избрали и да не се стига до тук.Според мен няма да им излезнат сметките.Аз гласувах за Борисов,но сега със сигурност няма да го направя,но има и друг проблем ...май няма смислен и стойностен избор за момента.Дано се появи ,иначе съм Пас.
394
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DA PROTESTIRAME BUDA_LI ZACHTOTO NIAMA DA IMA PARJOLI
393
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До jaxonза да не влизат тръбите в апартаментите предлагам да ги усучем около сградата и който иска парно прокарваме през прозореца - хитро а
392
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тръбите на парното наистина трябва да са извън жилищата, да минават през стълбищата и който иска да му пускат към апартамента. Ама на топлофикациите не им се дават пари да го направят, пък и защо ли като овцете плащат.
391
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РУМЕН221БРАВО РУМЕНЕ, САМО ТАКА ДА ЖИВЕЕ ПРОЛЕТАРИАТА, ВЕНСЕРЕМОС
390
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Късно вечерта. Ахмед Доган и Меглена Кунева-Пръмова са в леглата си и си говорят по телефона. Пръмова пита:- Меди, ако те целуна по левия тестис, какво ще ми подариш?- Ами...ставаш министър по евроинтеграцията.- А ако те целуна по десния?- Ами... ставаш еврокомисар.- А ако те целуна по ***,ще стана ли премиер?- Не.- Защо не?- Ами защото Станишев вече го е налапал целия,затова!!!
389
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До jaxonкакви луминисцентни тръби при парното бе, май ти светиш като извънземно