Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов

Десетки се събраха в градинката при Народното събрание
Обновена: 23 фев 2013 17:50 | 23 фев 2013 14:06,
586
Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов
Борисов още в четвъртък каза "не" на народната любов. Снимка: архив БТА

Благодаря на всички граждани, които организират контрапротест в подкрепа на правителството и водената от мен политика. Моля обаче, всички те да прекратят протеста като форма на подкрепа и да не участват в провокации. Това заяви пред Агенция „Фокус” министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

За пореден път казвам, че изборите са единственият, най-правилен, най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било, посочи Борисов.

Изказването му дойде на фона на информацията, че 30-ина души са се събрали в градинката до Народното събрание, за да изразят подкрепа към правителството в оставка.

Те носят лозунг „Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени”. По думите на един от симпатизантите ГЕРБ трябва да е формацията, която да спре хаоса в държавата.

Стефка Станкова, симпатизантка на ГЕРБ и Бойко Борисов обясни, че след като оставката на премиера вече е факт, е редно да се съберат и да поговорят и на предстоящите избори да покажат солидарността си към него. Тя допълни, че ако българите не искат да се връщат назад във времето с 25 години, курсът на либерална политика трябва да продължи.

Още в четвъртък, при гласуването на оставката на правителството в НС, пред сградата на парламента се събраха около 1000 привърженици на партията. Тогава Борисов излезе при тях и призова всички, които ”го обичат и уважават, да се прибират вкъщи”. По думите на премиера хората ще могат да изразят подкрепата си на изборите.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ изпратиха прессъобщение, в което категорично заявиха, че партията не организира протести в подкрепа на правителството в оставка. Подобна тези беше изразена от представители на опозицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
428
0
 
38
 
! Отговори
тати преди 11 години
На всички ХОРА им е ясно че бунта е за ПАРИ и по-точно за по регулирано и справедливо разпределение на парите между ХОРАТА Защото парите който са у богатите не са им им дадени в момента в който са се родили а са ги взели от БЪЛГАРИЯ и те са ОБЩИ !!!това че единия е крал а другия е спал не значи нищо .Това са оправдания на тарикатитеАз не мога да разбера за какво са им на богаташите тези милиони пари .Къде ще си ги носят в гроба ли ???. Ми нали човек се ражда гол и си отива гол от тоя свят !!!
427
11
 
42
 
! Отговори
ДААА преди 11 години
Борисов непрекъснато се оправдаваше с Тройната коалиция - но 3 години поред режеше лентичките на обекти, започнати през предишния мандат, харчеше парите от 8 млрд. лв. резерв от предишното правителство и се обогатяваше, и сега когато се оказа че няма как да продължи по този начин направи най-лесното и характерно за него - избяга и оставя друг да решава проблемите. Горко ни ако и следващия премиер е като Борисов.
426
13
 
39
 
! Отговори
Сх преди 11 години
Ах тези на нсимката са жалки предатели!!!!!
425
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката май виждам една къносана ***. Колко ли им е мизата на тия сега?
424
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко не се страхува от тъмното, тъмното се страхува от Бойко. Бойко не пада, Земята се приближава към Бойко и т.н. и т. н.
423
1
 
39
 
! Отговори
Дофтур оф були преди 11 години
До БойкоТрябва да им докараш и кокошки пуйки овце гълъби...да се сетят повечето от къде идват.
422
8
 
36
 
! Отговори
Бойко преди 11 години
Ей,това софиянци неблагодарни хора.Прасета им докарах да видят децата им какво животно е това и как изглежда.Снимки за спомен си направиха и пак неблагодарни.Държавата продадох,грешка оправих.За 4г.ЕРП-фалираха,Булгартабак-фалира,БДЖ-фалира,ВМЗ-фалира,АДИС-фалира,Кремиковци-фалира,Пощите и те.Вместо да се радва народа,че едвам намерих стратегически айдуци,извинете ме-инвеститори.Колко зор видях докато ги фалирам,извинете продам,колко нерви изхабих.Няма благодарност на този свят,няма....
421
5
 
27
 
! Отговори
mafia преди 11 години
ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ!
420
1
 
33
 
! Отговори
В Главата имаш ако! преди 11 години
До Простичко еЦял живот ще си ***, защото главата ти е куха! Нито Боко, ното Моко могат да ти помогнат! С или без стачка, празна глава, празен джоб!
419
2
 
23
 
! Отговори
222 преди 11 години
До АнонименНе мислиш ли, че проблема е в Законодателната власт, която няма нищо общо с изпълнителната??? И най - големите неподкупни патриоти да ми събереш положението пак ще е същото, защото проблемите не идват от Министерския съвет!!! Така че и твойте патриоти ще бъдат целени с домати след време!
418
17
 
48
 
! Отговори
Простичко е преди 11 години
Боко в момента трепери от страх, че ако протестите ескалират, ще му потърсят ЛИЧНА отговорност за това, че доведе 90% от хората до глад, мизерия и нищета. Нито НСО ще го спаси, нито никой.
417
9
 
37
 
! Отговори
и аз преди 11 години
Стачкувам!!! Искам незабавно всички турски и руски *** да се изнесат от БГ!!!
416
5
 
26
 
! Отговори
ина преди 11 години
Хахаха е така като ви чета и разбирам, защо сме най - бедните в ЕС! *** народ, слаба държава. После ходи стачкувай!!!
415
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ пишат есемеси до своите симпатизанти и ги карат да организират протести от Плевен Долни Дъбник. Качват ги на автобуси и право в София че този *** да си прави пиар
414
8
 
44
 
! Отговори
джуров преди 11 години
Добре Г-н премиер как да се приберем по къщи и апартаменти като нямаме пари да си платим Ток Парно вие си живеете живота а ние МИЗЕРСТВАМЕ без работа и заплати висим по б'рата по труда УЖ да ни търсят работа тези служителки там а те също са на бюджетна издръжка имат си утоплени работни помещения а ние като наемем магазинче трябва да плащаме наеми няма пари и за храна вече а Вие Г-н Премиер си живеете без да плащате за работно помещение не плащате ток парно вода всичко Ви е платено бюджетно
413
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази на снимката изглежда е магистрална труженичка.При бягството на Борисов от власта тя отново го подкрепяше заедно с прасетата,на които ББ благодари,а Найденов каза,че са стресирани.
412
7
 
29
 
! Отговори
Ние преди 11 години
Вестник "Монитор" и ТВ 7 останаха последните защитници на Боцко и ГЕРБ.
411
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю Борисов, не може да ми забраните да ви обичам! Мдаааа, това е жалко. Ще повърна. Уплашени са. Всички. Утре ще им покажем.
410
2
 
21
 
! Отговори
ss преди 11 години
до 518 -страшно си прав но прасетата които бяха да го подкрепят тези работи не ги интерисува
409
4
 
23
 
! Отговори
ээ преди 11 години
Управляващите от ГЕРБ проявяват подозрителна скромност, опитвайки се да неглижират приноса си в надуването на слънчевия балон, знаейки прекрасно кой плаща в крайна сметка за безумията на политиците и кой страда от всяко повишаване на цената на електроенергията. А и на всяка цена при сегашното мизерно ниво на доходи и ниска покупателна способност.Те вероятно разчитат на нормативния хаос, на многобройните указания, смяната на законите за ВЕИ енергията и различните институции, ангажирани в процеса на въвеждане в експлоатация на фотоволтаичните централи. Има обаче една отправна точка, която