Национален протест и шествия в страната ще има днес

Призивът е той да е мирен с цветя
Обновена: 3 мар 2013 09:23 | 3 мар 2013 09:22, Елка Василева
237
Национален протест и шествия в страната ще има днес
Снимка: архив, Булфото

В деня на националния празник 3 март в България ще се проведат редица шествия и протести. Националният протест срещу монополите е планиран в различни градове на страната за поредна неделя.

Призивът е на националния празник да се излезе мирно с цветя, които да бъдат оставени пред  паметниците на героите.

В София шествието започва от 11.00 часа, когато ще тръгнат два лъча - единият от Орлов мост, а другият от сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Протестиращите срещу монополите и високите сметки ще настояват парламентът да продължи да работи и да приеме промени в Изборния кодекс.

Митинг-шествие, организиран от ПП ВМРО БНД по случай 135-ата годишнина от Освобождението на България, ще тръгне в 10 часа от пилоните на Национален дворец на културата и ще стигне до пл. „Независимост”, където ще се проведе митинг до 13.00 часа, извън охраняемите зони на институциите.

В 14.30 часа "Атака" ще проведе традиционното си шествие, което ще започне от пилоните на НДК и ще стигне до храм-паметник "Св. Александър Невски".

Шествия ще се проведат и във Варна, Пловдив, Русе, Благоевград - в десетки градове в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: национален протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Наздраве пич! Успокой топката. Ние от Атака ще протестираме за ненормалната обстановка в България. Ще протестираме именно заради хората дали живота си за свободна България, а не за робска!Атака-Победа! Волен премиер!Наздраве братя и сестри българи за празника!
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес протести няма да има понеже на Шипка Сергей ще раздава кебапчата на изберателите.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
искаме ЛУСТРАЦИЯ. Вън агентите на ДС и КГБ от управлението на България.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по колко лева на ден им плащат тука в талпата , чувам че тарифата в София била 50 лева на де
61
0
 
1
 
! Отговори
Doko преди 11 години
57*И как ги преброи дните на ДПС, имаш предвид дните, когато ще започнат да управляват самостоятелно, без коалиция. Споко, ще дойде и този ден. ДПС е с твърд и постоянен електорат и не есе рони като мравуняка, така че грещни са ти сметките. Но с времето цифрите все повече наистина ще нарастват. Смятай, елементарно е.
60
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За СТРАНДЖАТА не съществуват български празници, в гранитната му глава има само едно, как да лиже на вожда...сещате се кое...
59
3
 
3
 
! Отговори
крайно десен преди 11 години
Днес е празник какви протести? каква кръф? Защо пак червените нагнетяват обстановката?
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пълни глупости на Тодор Живковото Правителство тогава ни караха да вярваме на това , кога Българите са били роби? никога , абсолютни глупости са били написали тогава , пълни лъжи
57
6
 
4
 
! Отговори
nniki4a преди 11 години
***,хората си давали живота за тоя ден,а вие за да си избиете комплексите ще протестирате в полза на руско-турски интереси ли????
56
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички българи били по улиците-ще си сменя името на Асан, но да изпадна толкова и да се наредя до тези улични ***-няма да стане никога.
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НОВИТЕ ЛИЦА ГИ ВИДЯХМЕ- ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ - КАЛИНКА ДО КАЛИНКА. И НАЧЕЛО- ТИКВАТА, СЛУГА НА САЩ, ЗАРАДИ КОИТО НИ ВКАРАХА В НАЙ- ЧЕРНИЯ СЦЕНАРИЙ.
54
5
 
5
 
! Отговори
Не се чудете преди 11 години
Вчера пребихме няколко наркомана в люлин. Разбрах, че и приятели от надежда и младост са постъпили така. Имало е акции из всички софийски квартали. Счупили им капачките на повечето. Както и да е, имах предвид да не се чудите защо протестта в София днеска ще е по - малоброен!!!
53
5
 
5
 
! Отговори
Chiko преди 11 години
Ще си го преместя фара от другата страна да ми свети, че комунистите протестирали. Чакайте да ви паднат цените на тока с протести и да живеете по-добре. Работа трябва, а не мотане по улиците, с комунизма ви свърши отдаевна. И мама на тато без пари баница не дава.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ СЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ,НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ НОВИ ЛИЦА С ДОСТОЙНСТВО ,МОРАЛ И НЕАГЕНТУРНО МИНАЛО.ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ЗА НАШАТА МИЛА РОДИНА НЯМА.НЕКА ВСИЧКИ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ЗАЯВИМ ЯСНО ТОВА.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО .
51
2
 
4
 
! Отговори
крайно десен преди 11 години
Вйе червени *** си заслужавате да сте най бедни и нещастни в европа,вие червените сте най изчезващата нация в света
50
4
 
2
 
! Отговори
Ради преди 11 години
Не съм гербав и никога не съм ги харесвал ченгетата, но тая тълпа и шайка от изпаднали наркомани и днешния ден да ми тропа хора и ръченици по калдаръмите и да им слушам просташките викове, а и самите не знаят какво и чий го търсят, няма да промени мнението ми да дам гласа си за Герб.
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯКОЙ ПОДКЛАЖДА НЕПРЕКЪСНАТО СТРАХ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ.кЪДЕ ВИЖДАТЕ ЧЕРВЕНИ БЕ,НЕЩАСТНИЦИ.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕЗИ,КОИТО НАРИЧАТЕ ЧЕРВЕНИ СА НАЙ-ОТЯВЛЕНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА РАЗГРАБВАНЕТО,СВЕТКАВИЧНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ,ЕЙ ТАКА, ОТ НИЩОТО,ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ЕНЕРГЕТИКАТА,ДОБИВА И Т.Н.ТОВА СА ОНИЯ,НЕПРИЗНАТИ ДОРИ И ОТ БИВШИТЕ СОЦИАЛИСТИ ,ЛИЧНОСТИ.
48
6
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА ПО УЛИЦИТЕ НА ПРОТЕСТА, ТУК СА ОСТАНАЛИ *** ГЕРБАВИ, *** БОЙКОВИ
47
2
 
6
 
! Отговори
крайно десен преди 11 години
да изметем Сталинисти,Ленинисти,Комунисти,***,Папагали,***
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРИ НА ВЛАСТ- НЕ СТИГА, ЧЕ ТЕ КОМАНДВАТ ЗАДКУЛИСНО, НО ПЪК ДА ГИ ТЪРПИМ И НА ВЛАСТ, ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ПРОСТАКА ДА МИ РАЗМАХВА ПРЪСТ ! НИКОГА ПОВЕЧЕ !