Национален протест и шествия в страната ще има днес

Призивът е той да е мирен с цветя
Обновена: 3 мар 2013 09:23 | 3 мар 2013 09:22, Елка Василева
237
Национален протест и шествия в страната ще има днес
Снимка: архив, Булфото

В деня на националния празник 3 март в България ще се проведат редица шествия и протести. Националният протест срещу монополите е планиран в различни градове на страната за поредна неделя.

Призивът е на националния празник да се излезе мирно с цветя, които да бъдат оставени пред  паметниците на героите.

В София шествието започва от 11.00 часа, когато ще тръгнат два лъча - единият от Орлов мост, а другият от сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Протестиращите срещу монополите и високите сметки ще настояват парламентът да продължи да работи и да приеме промени в Изборния кодекс.

Митинг-шествие, организиран от ПП ВМРО БНД по случай 135-ата годишнина от Освобождението на България, ще тръгне в 10 часа от пилоните на Национален дворец на културата и ще стигне до пл. „Независимост”, където ще се проведе митинг до 13.00 часа, извън охраняемите зони на институциите.

В 14.30 часа "Атака" ще проведе традиционното си шествие, което ще започне от пилоните на НДК и ще стигне до храм-паметник "Св. Александър Невски".

Шествия ще се проведат и във Варна, Пловдив, Русе, Благоевград - в десетки градове в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: национален протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скандал! Кабинетът Станишев договарял тайно от ЕС ядрено гориво от РусияЯдрено гориво за АЕЦ Белене и АЕЦ Козлодуй било договаряно в тайни разговори с Русия. Това ставало зад гърба на Брюксел, седмици преди да ни е приемат в Евросъюза. Тайната няколко години отлежава в папките по следствено дело 245 от 2006 г. на НСлС.
24
4
 
3
 
! Отговори
за протестиращите преди 11 години
Днес на 3ти март пак ще крещите по улиците в името на турци и комунисти без дори да го осъзнавате!!! Къде ще сте на 12ти май, патриоти, пак ли ще ни дадете на турците!!! Поне по 1 празна бюлетина от06идете да пуснете, двуличници!!! Не милеете за Родината а само за скъсаните си джобове! Срам!
23
0
 
2
 
! Отговори
тигар - мишка преди 11 години
дали вождът ще се покаже?
22
5
 
7
 
! Отговори
СВОБОДА преди 11 години
Да се доосвободим българи от мръсните, долни, слабоумни герберасти водени от Плевнята
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боят настана,тупат сърца ни....!Волен -премиер!Атака-победа!Само един "ЛУД" нормелен като него може да ни избави от ненормалната обстановка в държавата.
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще си го преместя фара от другата страна на борда, че имало протести. Ясно е, че с тях се цели пак да докарат позитанковците и догановците. Ако ще тока на ден по три пъти да скача, но Доган и Станишев няма да ме управляват, това съм сигурне.
19
12
 
2
 
! Отговори
хА ТАКА преди 11 години
АКО СПЕЧЕЛИ ВОЛЕН ИЗБОРИТЕ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !АКО ЗАГУБИ, ГУБИ САМО БЪЛГАРИЯ !
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес протестират комунистите и отрочетата им. Надяват се на някакви чудеса за да докопат пак кокала, но няма как да се получи.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОГАТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ РАЗБЕРАТ,ЧЕ БУДА РЕДИ КАБИНЕТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ, НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ. КАКТО КАЗВА КОСТОВ, В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СМЕ БРАТОВЧЕДИ И ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ. САМО ПОЧАКАЙТЕ!!!
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братя и сестри- всички от София пред НДК от 14.30 днес. Да си върнем България.Само Волен ни остана!Долу мутрите от ГРОБ, ГЕРБ, ДПС ,СДС!С теб сме Волене!АТАКА-ПОБЕДА!
15
2
 
5
 
! Отговори
Бунт на децата-цветя преди 11 години
Целта на този всенароден Националният протест от българските граждани и младите хора с цветя е да се разбере и да се декларира,че общонародната ДЪРЖАВНА собственост завещана от родителите им в наследство е тяхна и никоя власт няма право да им я отнема за чужди интереси! Който е посегнал на обществената народна собственост с цел да я разпродава за лична изгода и да си създаде облага на частно лице за сметка на народа,трябва да бъде преследван с цялата тежест на българските закони и народната воля
14
1
 
6
 
! Отговори
Софокъл преди 11 години
ЕЕйййй 2 и 3 !!!!! Ибрици такива, бегом да си подмиете ду...... и марш в Анкара и Вашингтон да олабите Чаушите, че са се напрегнали и да свиркате се подгответе за подгрявка на стратегическите партньори !!!! Родоотстъпници такива !!! Днес на 03.03 мисленето Ви е равносилно на държавна измяна !! Господи,,, до каква духовна нищета и падение доведоха 23 год. експерименти в образованието и теманетата пред Дуганя !!!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е оттеглил доверие си към кмета К.Йорданов във Варна. Това показва още веднъж каква партия ни е управлявала досега. Това е непоследователност в политиката. Когато им изпълняваше поръчките бе посредник с групировките и едва ли насила го накараха да стане кмет- добре. А сега когато трябва да го подкрепят се разграничават от него. Безотговорно , хаотично, некомпетентно управление на ГЕРБ и престъпно спрямо хората. Време е да се обърнем към младите, но да не отричаме всичко старо.
12
4
 
7
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
и Герб забрави
11
6
 
3
 
! Отговори
крайно десен преди 11 години
За всичко е виновен Ленин и неговата революция
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вставай страна агромная!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветя и рози!Ти си крем,ти си щастие за мен!
8
2
 
8
 
! Отговори
nniki4a преди 11 години
Честит Празник Бългаерия!Да сме живи и здрави,и по-разумни,да не се връзваме на популистите.Долу бсп,долу дпс.Да живее България!
7
0
 
4
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
СО БЛАГО, СО КРОЦЕ ,СО МАЛКОК Ю Т Е К!
6
0
 
9
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
ДАНО НЕ СЕ ОПОРОЧИ НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК.