Отново на протест

Патриарх Неофит ще отслужи молебен за помирение
Обновена: 10 мар 2013 09:18 | 10 мар 2013 09:16, Петя Славова
460
Отново на протест
Снимка: Булфото

Пореден протест в цялата страна се очаква да събере недоволни от монополите в България и днес. Сборният пункт в столицата е пред Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в 11.00 часа. В същия час, но пред Общината е планираният протест във Варна. Повече от 30 града са обявили, че ще проведат митинги по същото време.

Негово светейшество патриарх Неофит ще отслужи и молебен за помирение на българския народ по повод на размирния социален, политически и икономически период, в който се намира страната ни, съобщи БТА.

Преди него, от 9.30 Негово светейшество ще оглави първата си Света литургия като Софийски митрополит в храма "Св. Неделя", която ще бъде в съслужение с архиереи и духовници на БПЦ-БП.

Още по темата

Вчерашният процес започна с минута мълчание за "изгорелите" в протестите срещу монополите.Протестиращите се събраха до храм-паметника "Св. Александър Невски". В учредяването участваха няколко десетки граждани.

Оратори на митинга пожелаха "Орлов мост" да стане "Орловото гнездо" на 21-ви век и призоваха протестиращите да превърнат България в национално могъща и социално справедлива държава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


460
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
5
 
1
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Бойко за цял живот ПОБЕДА ПОБЕДА ПОБЕДА
221
2
 
0
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Колкото и да протестирате ще ставате все по бедни и все по зависими от нас
220
3
 
0
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Парите са при нас ,така че от нас зависи всичко ,пълно е с прости мизерници и ще си купим колкото ни трябват гласове
219
3
 
1
 
! Отговори
Панталеев преди 11 години
Гадове ,прибирайте се по домовете си ,няма да ни съборите ,като минат протестите пак ще ви спукаме мърди
218
0
 
1
 
! Отговори
ano nimen преди 11 години
VAN VSI4KI DEPUTATI OT PARLAMENTA, KATO KIRO OT VARNA .SVOBODA ILI SMYRT
217
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
PALNA PODMQNA NA CELIQ PARLAMENT.NITO EDNA STARA ,MRASNA,DEGRADIRALA,PRESTAPNA MUCUNA OT TOVA NARODNO SABRANIE NE TRQBVA DA VLEZE V SLEDVA6TOTO.XORA RAZBERETE TIQ 240 NESMENQEMI MAFIOZI NI QXAT VE4E 24 GODINI BASTA VAN OT PARLAMENTA.6TETE MISLQT TIQ MILQRDERI ,TO4NO NIKOGA.SLUGI NA MAFIQTA
216
0
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 11 години
Ако дойде честен човек да управлява,то Мафията ще го убие!!!
215
0
 
2
 
! Отговори
До 282, както и 290 преди 11 години
И да продължа - недей да правиш заключения без да ме познаваш. Може да не карам Панамера, но това не ми пречи да знам колко струва. И е странно, ме даваш пример с Варна, града с най-голям брой протестиращи с/у великолепния живот там.
214
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** излиза с автомати калашников срешту протестиращите на улицата , от утре пълна ЗАБРАНА на протестите в Варна
213
1
 
2
 
! Отговори
До 283 преди 11 години
Недей, че ми късаш сърцето. Аз не живея в Дубай и да взимам участие в дискусии по въпроси, по които очевидно нямам обективно мнение.Обаче съм обиколила над 40 държави и мога най-отговорно да потвърдя, ме и там имат скъпи коли с една разлика - там те бе принадлежат на 2% от общото население. Докато тук нещата стоят така.Ти гледаш магистрала Тракия, но даваш ли си сметка, че 70% ит българите не могат да си позволят да пътуват и с автобус по нея?Прибери си се в Дубай.
212
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарят Тодор Живков така ИНТЕГРИРА Българите в България , много просто , ''ДА МРАЗАТ ТУРЦИТЕ''
211
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 275Аз живея в Дубай. А във Варна видях 2 Поршета Панамера (300000 лева струва едното), няколко BMW X6 (150000 струва едното) Ягуари чисто нови по 100-тин ахиляди едното и т.н. да не говоринм за средния клас нови коли с които е фраш из града. Ти като не си се интересувал и не знаеш колко струват колите въобще не ги забелязваш. Седни на пътя Бургас София и брой скъпите коли - пътя е задръстен с такива над 60000 лева цена.
210
1
 
3
 
! Отговори
Марио-37 преди 11 години
МЕЖДУ ДРУГОТО БЯХ ДЕВСТВЕН ДО 35-ТА СИ ГОДИНА И ЗА ПРЪВ ПЪТ ГО НАПРАВИХ С МОМЧЕ ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ОТ МАХАЛАТА !КАЗВАМЕ ЯСНО -НЕ-НА ШИЗОФРЕНИЯТА!
209
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сашо Диков в предаване на Кулезич преди 2 години" Колкото и да си ОКРЪГЛЯВАШ устата, няма да го докараш както при Бойко Борисов"Най-големия!
208
1
 
4
 
! Отговори
До 270 преди 11 години
Стига с тези наизустени глупости. Нямало такива коли в Дубай, има и още какви. Явно не си ходил там въобще.Отделно, ако въобще нещо от написаното от теб е вярно, в което силно се съмнявам, ти къде в България беше?Да те поканя в Кюстендил или северо-западна България?Зад*ик! Аман от *** провокатори.
207
1
 
3
 
! Отговори
до 266 преди 11 години
Никъде няма да бягам! Искам достоен живот тук и сега! На октопода му харесва българите да са по чужбина и да изпращат пари, много пари в страната за издръжка на близките си. Но старите родители ще измрат и връзката ще се прекъсне, а българина, веднъж устроил се, не се връща! Няма да разчиствам терена за да има място за бъдещите шенгенци - араби и ***, които ще трябва да се устройват тук!
206
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БЯГАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯМи аз от 6 години живея в чужбина. Миналия месец се върнах за малко в отпуска и въобще не останах с впечатлениетпо че хората в България живеят зле. Улиците са задръстени от движещи се коли - значи имат пари за бензин. Видях такова количество ужасно скъпи коли дето и в Дубай ги нямаме. В супермаркетите опашки на касите и повечето колички са препълнени. Повечето от протестиращите българи са добре охранени и не им личи да си недояждат. Някаква лудост ви е обхванала тука.
205
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестите не са за една или друга политическа партия!!! Протестите са СРЕЩУ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ, които са ни управлявали до сега и се оказаха пипала на един и същ октопод!!!! Протестите са срещу олигарсите и мутрокрацията, срещу заграбилите и продължаващи да ограбват държавата !!!
204
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марио-37 отивай на площада.
203
0
 
2
 
! Отговори
до 257 преди 11 години
Каква родина да оставяш на какви *** и търци бе човек?!Тук не става дума за деление на етнически или религиозен принцип или дори на национален.Какво има да се губи след като нямаме пари да си плащаме сметките, нямаме правосъдие, нямаме пари да си купим дрехи, всички сме нервни, злобни и изглеждаме трагично.Огледайте се на какво прилича държавата, чудо ли ще стане?!Или не ви пука, че ще умрете в мизерия на инат?!Бягайте в някоя нормална държава, където и чистачи ще сте по-добре!!!