Две хубави уши, душата на ченге

Протест против подслушването пред Съдебната палата в София
Обновена: 21 апр 2013 15:25 | 21 апр 2013 15:24,
285

Снимка: Булфото

Лозунги с послания "Две хубави уши, душата на ченге“ и „Цецо, прибери си антените“ издигнаха днес протестиращи пред Съдебната палата.

Демонстрацията започна на обичайното място за неделните протести на ВМРО. Този път обаче в акцията се включиха и хора от редица неправителствени организации. Сред плакатите имаше още “Бойко, вдигни уши”, “Имаме Воля да подслушваме”, “НЕ на полицейската политика на Цецо и Бойко”.

Протестът по улиците предвождаше лек автомобил, на който бе изписано “Цецомобил”, а на капака закачена сателитна антена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: протестушиподслушване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо от 23 март до сега правителството и президента на България не са отговорили за публикацията на Тутският вестник Милиет,която категорично обявява цяла югоизточна България за Турска територия? Защо медиите и политиците ни занимават с всичко друго, но не и с назряването на поредната Национална каткстрофа?
167
2
 
4
 
! Отговори
фен преди 11 години
До полицайЧенге защо не патрулирате в тъмната част на денонощието?Ще обърнеш резбата *** ***
166
7
 
1
 
! Отговори
полицай преди 11 години
Ще видите душата на ченге след 12 май !
165
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тая държава не е проблем многото слушане а многото говорене, както и писането на безумни мнения по форумите...
164
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е че българоубийците от герб нямат срам от нищо и са готови на всичко само и само да са водещи в анкетата на днес .бг.бойко тиквениа и цецо лъжецо нямат никакъв морал затова да ги накажем на 12 май
163
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен На 12 май 2013 след загубата на герб на бойко медотиев борисов по известен като бойко тиквеника ще му се покачи кръвното налягане от яд ще народът го е изгонил от власт.
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен По големи *** от българоубийцити от герб и техните герберски гъзоблизци няма.Те са най големите ***.Със камъните на герберите по техните прости глави
161
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Аз сэм млад човек на 33 на референдума не съм гласувала.Но всеки които защитава управлението на българоубийците от герб ме накара на 12 май да отида и дам своя глас за Коалиция за България.Само и само да видя извън власта бойко тиквеника ,цецо лъжецо и техните герберски гъзоблизци.Така че направихте много лоша услуга на бойко тиквения памперс ама не го осъзвате.
160
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да изметем България от помията наречена българоубийците от герб и техните герберски гъзоблизци!
159
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Две мръсни уши , душата на българоубийците от герб.Една *** устата ,душата на герберските гъзоблизциГЕРБЕРИТЕ СМЪРДЯТ НО НЕ СЪЗДАВАТ ТЕКРАДЯТ И ЛЪЖАТ И РУШАТ ДОНОСИ ПИШАТ ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ БОЙКО МЕДОТИЕВ БОРИСОВ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО БОЙКО ТИКВЕНИКА И ЗНАЯ КАКЪВ ЛЪЖЕЦ ЕИ ПОСЛЕ ДРУГИ КЛЕВЕТЪТ ТЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЩЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ УНИЩОЗИ БЪЛГАРИЯ И ОСТАВИ МНОГО МЛАДИ ХОРА СЪС ВИШЕ ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ РАБОТА.СЪС ТОВА ГИ ПРИНУДИХА ДА ЗАМИНАТ В ЧУЖБИНА.
158
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Две мръсни уши в душата на българоуийците от гербЕдна *** уста ,в душата на помията наречена герб и техните гъзоблизцш
157
0
 
3
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 11 години
Снимка номер 7 ми хареса най-много.
156
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредните мозъчни пръдни на другарите. МУХАХХАХАХА
155
10
 
4
 
! Отговори
умерен преди 11 години
Че какво лошо има да се подслушват руските и турски агенти у нас? Който не му харесва е или резак, или *** и може да му *** главата..България за Българите!
154
15
 
10
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Младежките другари нещо немат публика...хи хи хи
153
6
 
19
 
! Отговори
Коко преди 11 години
ЦЦ получи прякор: " УШКО".
152
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бе на кого му пука дали са подслушвали корумпирани политици и мошеници? какво стана с протестите против високите цени и монополите? толкова лесно ли се поддадохме на евтините провокации на прегладнялата опозиция? това ли е по - важно, подслушването, или ниските заплати? като толкова са се подслушвали, какъв е смисъла и ефекта? има ли наказани за ограбването на българия? сигурен съм, че веднага, след изборите, всичко ще утихне и забрави! а народа ще продължи да плаща за грешките на политиците!
151
2
 
10
 
! Отговори
ДО ЭЛЕКТОРАТА преди 11 години
Всеки един от Нас може да стане обект на подслушване стига някой да плати правилната сума на подходящият посредник на МВР престъпниците.Те от своя страна знаят как да облекат нещата в законава форма за да ви подслушват - виж:Криминале - Вальо Петров укрил улики срещу себе си - Стандарт.htm и Велин Хаджолов за ДАНС, Шоуто на Слави, 11.11.2009 - видео
150
38
 
9
 
! Отговори
Ники преди 11 години
***, тия *** от снимката за чий протестират? Да не би някой тях да ги е подслушвал? Чудят се само какво лошо да измислят за ГЕРБ.Да живее генерал Бойко Борисов. Да живее ГЕРБ
149
20
 
7
 
! Отговори
баш бюлук заптие преди 11 години
аз сьм за герб---че най-после народа като му огладнее за...д..ник..а...да се дигне по-сериозно не с цветя и да оправиме цялата гнила система !

Спонсорирани публикации