Две хубави уши, душата на ченге

Протест против подслушването пред Съдебната палата в София
Обновена: 21 апр 2013 15:25 | 21 апр 2013 15:24,
285

Снимка: Булфото

Лозунги с послания "Две хубави уши, душата на ченге“ и „Цецо, прибери си антените“ издигнаха днес протестиращи пред Съдебната палата.

Демонстрацията започна на обичайното място за неделните протести на ВМРО. Този път обаче в акцията се включиха и хора от редица неправителствени организации. Сред плакатите имаше още “Бойко, вдигни уши”, “Имаме Воля да подслушваме”, “НЕ на полицейската политика на Цецо и Бойко”.

Протестът по улиците предвождаше лек автомобил, на който бе изписано “Цецомобил”, а на капака закачена сателитна антена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: протестушиподслушване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
6
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 11 години
До Господа гербериА сега се успокой и кажи - резнаха ли ти кранчето???...
127
2
 
3
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 11 години
Трийте, трийте... скоро ние ще ви изтрием, завинаги!
126
5
 
16
 
! Отговори
Господа гербери преди 11 години
Само абсолютен *** бил гласувал за ГЕРБ това са фактите.. или човек който въобще не се интересува от фактите,а само от бръщолевенията на групировката. Не може интелигентен човек да иска да сложи на върха на държавата пожерникар и физкутурник. Тези лъжат повече от *** на пазара.. просто лъжат с такъв цинизъм и с такова лекота,че човек в един момент си казва абе тези не може да са толкова зле все трябва да има нещо вярно.. а то реално няма. всичко лошо за герберите е самата истина
125
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
списък за Атака==================Волен сидеров -шизовреник, отявлен популистдимитър стоянов /***/ -доведен син, сега евродепутат"архонта- мутра' слави бинев -и той евродепутат===================няма да гласувам за атака!
124
5
 
3
 
! Отговори
свесни хора са преди 11 години
Милиционерите са велики,не трябва да ги подслушвате,те садиите,прокурорите и висшите партийни лидери работят за благото на народа.Те не крадът,лъжат и мамят.Те живеят скромно.Те имат страх и респект от закона и народа.Тях не ги е страх от подслушване.Това не са митинги режисирани от тях.Това са спонтанни митинги.Те нямат какво да крият.
123
3
 
4
 
! Отговори
ivaylo преди 11 години
тайна среща на позитано 20 между бсп , герб, дпс , кунева, сдс, рзс ...... без коментар
122
9
 
9
 
! Отговори
veneta преди 11 години
списък с управниците 23g.**********************1.бойко борисов мутра комунист агент2.Иван Костов *** агент дс3.Сергей Станишев евреин агент дс4.георги първанов *** агент дс5.росен плевнелиев помак6.меглена кунева еврейка7.кристалина георгиева еврейка8.симеон дянков евреин9.милен велчев евреин10.ахмед доган турчин11.лютви местан турчин12.яне янев циганин13.соломон паси евреин*********************аз съм българин и ще гласувам за АТАКА
121
4
 
5
 
! Отговори
Wasabi преди 11 години
За нашите съдий , политици и т.н подслушването им е малко , направо камери трябва да им сложат в офисите и апартаментите , барем спадне малко тая корупция. И тези които де пенят за тия подслушвания нека ви кажа една новина - Никой не го *бе за ваuс че да ви подслушва никой няма да тръгне да подслушва нормален гражданин подслушват се само такива каде 20 години всички ги знаем кво правят но никой не може нищо да направи...
120
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тихо бе ***! Тихичко бре! Вместо да си трайкате след такъв "голям" митинг пак вой надавате.
119
4
 
3
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
ДНЕС.БГ - тъпотия заглавиЕ!!!
118
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до165 Защо да са гузни протестиращите Гузни трябва да са такива *** гербери че някой може да се досети че тази воня идва от тях
117
3
 
12
 
! Отговори
ss преди 11 години
усеща се някакво напрежение от страна на *** герберски.задава се гладушка,а за някои и пандиз.що не излязат сега герберугите на контра митинг-в подкрепа на подслушването и беззаконието.ще е много интересно
116
5
 
16
 
! Отговори
ГУРО преди 11 години
ДО 176ВИЕ ГЕРБЕРИСТИТЕ КАТО СТЕ СВИКНАЛИ ДА ПРАВИТЕ ВСИЧКО ЗА ПАРИ ЗАШО СМЯТАТЕ ЧЕ НЯМА ХОРА КОИТО ДА ГО ПРАВЯТ ЗА ИДЕИ
115
5
 
17
 
! Отговори
do 175 преди 11 години
ОХ ГЕРБЕРАСТКИТЕ *** МОЖЕЛИ ДА ЧЕТАТ ,САМО ДЕТО НЕМОЖАХА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ ТЯХНИТЕ ТИКВЕНИ ИДОЛИ СА ОТ БКП И СА ПО ЧЕРВЕНИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ТО ВИ Е ПРОСТЕНО ДЕ ,НЕГРАМОТЕН И *** ВОДАЧ СИ ИМАТЕ АМА НЯМА ДА СТЕ ПО УЧЕНИ ОТ НЕГО Я.
114
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо, разкарай си сивия ван, че не мога да паркирам пред къщата си.
113
3
 
20
 
! Отговори
Нация техническа преди 11 години
Герберисти, грабвайте отверките, че има подслушвания за изтриване
112
17
 
6
 
! Отговори
Elena преди 11 години
Кой ли им плаща аджаба на тежи *** да излязат на улицата по този начин.В почивен ден тръгнала съм да си правя лозунги и да се излагам по този начин търсейки минутка слава и внимание от медиите, пълна излагация и простащина!!!
111
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета коментарите на гейберите и искам да ги питам, вазелина сами ли си го купувате, или ви го раздават служебно?
110
3
 
21
 
! Отговори
ЦЕЦО КРАДЕЦО преди 11 години
АБЕ НА ЦЕЦКО КРАДЕЦО МНОГО МАЛКИ УШАЦИ СА МУ НАПРАВИЛИ НЕГОВИТЕ СА МНОГО ПО ГОЛЯМИ ,КОСМАТИ И ОТ ТЯХ БЪЛВА УШНА КАЛ,А НОСЛЕТО МУ Е КАТО РАЖДЯСАЛ ПОЯЛНИК ОТ КОИТО КАПЕ НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ .
109
2
 
1
 
! Отговори
до 164 преди 11 години
Ай ся, не нам таким пунктом:)) Ако имаше много хора щеше да е на БСП ама нали станахте за смях та се чудите как да излезете от положение:)))))