Две хубави уши, душата на ченге

Протест против подслушването пред Съдебната палата в София
Обновена: 21 апр 2013 15:25 | 21 апр 2013 15:24,
285

Снимка: Булфото

Лозунги с послания "Две хубави уши, душата на ченге“ и „Цецо, прибери си антените“ издигнаха днес протестиращи пред Съдебната палата.

Демонстрацията започна на обичайното място за неделните протести на ВМРО. Този път обаче в акцията се включиха и хора от редица неправителствени организации. Сред плакатите имаше още “Бойко, вдигни уши”, “Имаме Воля да подслушваме”, “НЕ на полицейската политика на Цецо и Бойко”.

Протестът по улиците предвождаше лек автомобил, на който бе изписано “Цецомобил”, а на капака закачена сателитна антена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: протестушиподслушване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
28
 
7
 
! Отговори
Хамириканец преди 11 години
***, прехвърляте всичко на ГЕРБ, но той има здрав гръб и ще ви отнесе като бръмбар сламка. Когато *** мразят така някого, значи им е бръкнал много дълбоко в ... носа.
147
2
 
14
 
! Отговори
AZ MOQ!! преди 11 години
AZ MOLQ GOSPODATA CVETAN CVETANOV, BOIKO BORISOV, KALIN GEORGIEV,STANIMIR FLOROV I DQNKOV AKO NAISTINA SA SMELI I 4ESTNI DA SE RAZHODQT PO..NAPRIMER PO BUL."VITO6A", SEGA PE6EHODNA ZONA NO BEZ OHRANA. DA VIDIM TOGAVA KOLKO 6TE GI POZDRAVQT I KOLKO NE. STISKA LI VI GOSPODA?
146
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Василев ти си куха лейка.Ти *** не разбираш,че в демократичната държава никой няма право да подслушва без основание и съдебна заповед.Никой няма право да нахлува в домовете на гражданите и да ги тормози.Никой вътрешен министър не защитава престъпни действия извършени от полицаи.Никой,но ако е *** физкултурник,син на шофьора на главореза комунист генерал Григор Шопов простия куриер,дето и жена си неможеше да озъпти тогава Василев може.А ти говориш като партиен секретар.А те нямат съвест.
145
7
 
26
 
! Отговори
Акъл море до Василев преди 11 години
ББ не е спрял Белене,защото договорите с руските фирми,произвеждащи оборудването не са прекратени.На Запада им трябват послушни изпълнители в БГ,което изискване безпроблемно се покрива от ГЕРБ.Но те също искат и хора,които да им вършат работа.Каква работа могат да свършат гербаджиите за САЩ,когато те дори не могат и да стоят на власт!ББ и ЦЦ не знаят нито какво да говорят нито какво да правят!САЩ с такива не се занимават.ГЕРБ доразби България,за което САЩ са вярвам доволни,но какво оттук нататък
144
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Василев Добре, Цецо, излез от храстите, антенката ти се вижда :)))))))
143
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Василев ГЕРБ изпосмениха над 80% от съдиите и прокурорите, създадоха нов съд, уж нов закон за конфискацията приеха - къде са резултатите - и преди и сега милиционерите *** до ушите и все някои друг им е виновен за собствената им некадърност!
142
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонимен преди 11 минутиБСП - АНОНИМНА ФАБРИКА ЗА КОМПРОМАТИ. =============== Хайде сега, пак БСП виновна че ГЕРБ се осират при всеки опит да пръцнат. Когато хамстера каза за слухтенето, Цуцо беше изпаднал в ступор че такава кола няма.... после се оказа че има, че е излизала от гаража на МВР нерегламентирано, че има опит за изтриване на данни от апаратурата.... Милиционерчетата не са ли чули че в подслушването най-трудната част е не да подслуваш, а да не те усетят :)
141
6
 
1
 
! Отговори
7 преди 11 години
До 234Колега, благодаря че се опита да ми обясниш, но пак не ми стана мн. ясно. ПС: Другата седмица организирам протест за защита на правата на златотърсачите в ЮАР. Чувствай се поканен!!! ;)
140
0
 
12
 
! Отговори
do 219 преди 11 години
Защото тези хора излизайки да протестират срещо подлслушванията протестират и заради твойте права. Явно много не можеш да мислиш.. вие трябва да сте благодарни че има ,,луди" който излизат на протест да защитават някакви глупости - правата на личността. Цялата тази работа ми напомня за лудия *** от Под Игото. Гербери чели ли сте го ?
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ФАКТ! Факт че нормалните хора не им дреме за подслушванията, но се питат кой плаща за това когато се върши незаконно! факт че за години са похарчени над 300 млн за СРС и няма осъдени, дори обвинени на базата на СРС! Та - каква ползва има от СРСтата тогава, я кажи?
138
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП - АНОНИМНА ФАБРИКА ЗА КОМПРОМАТИ.
137
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Фактите говорят А кажи ми как стана тоя номер ? Как МВР подслуша премиера и шефа на митниците? И как информацията за това + копие на самия разговор изтекоха от МВР? Да напомням ли какво пише в закона за СРС дето другарите от ГЕРБ го приеха - че министъра на вътрешните работи отговаря и контролира за използването на СРС от МВР? Кажи сега кой беше министър на вътрешните работи тогава? И какъв е сега? И имате ли в компартия ГЕРБ някакви наченки на на принципност или просто сте си ***?
136
11
 
1
 
! Отговори
7 преди 11 години
На мене лично не ми е ясно защо на протест излизат хора, които нямат нищо общо с подслушванията... Нека да излязат хората които са били подслушвани - така ще е по-честно и интересно...
135
11
 
3
 
! Отговори
Фактите говорят преди 11 години
Другари комунисти, как ще обясните фактите, че единствените подслушани разговори, в пълно противоречие със всякакви закони, съвсем нерегламентирано, подмолно и тайно осъществихте именно вие, като подслушахте НЕЗАКОННО министър-председателя Бойко Борисов и В.Танов??? Имате ли някакво логично обяснение за това? За какво подслушване ми говорите тогава, другари комунисти като вие сте най-големите слухари
134
11
 
3
 
! Отговори
ЦЕЛТА НА БСП преди 11 години
Разбито МВР.Спсение на червената мафия.Унищожение на България!
133
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха комунистите били спретнали скандала.. не драги ми *** гербери сега ще ви лъснат всичките измами и далаверки. Прокуратурата не си затвори очите само и единствено заради факта,че нарушенята и престъпленията на вашата групировка са толкова крупни и явни,че просто няма как да се скрият. Така се случва когато се главозамаеш и се помислиш за султан и че ще управляваш цял живот. Няма нищо случайно в повдигнатите обвинения и то от вашите прокурори - правете си сметка за кво става въпрос
132
5
 
10
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
Гербери,не заблуждавайте хората! Не са само комунистите срещу ГЕРБ.Всички партии са срещу ГЕРБ.Улицата е срещу ГЕРБ.Тиквата ви не смее да се покаже,където има повече от двама души.Само един *** Яне си имате.Брюксел,Вашингтон и Москва също не ви искат!Много болезнената истина е че не ставате за НИЩО!!!Безславно потъвате и на никой не му е жал! Айде хаирлия да е!
131
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Нормалните хора не се боят от подслушване."Те и преди 1989-та така обесняваха - слушали ни, ама нямало стршано - то от какво да се притесняваме. Така сега и при ГЕРБ така. Като при Бай Тошо. Много цирк, малко хляб и тотално подслушване.
130
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***, какъв огромен и измислен скандал с това подслушване пак си спретнаха комунистите, понеже нямат нищо друго срещу ГЕРБ. Само не мога да се сетя, кой точно кого подслушва - ГЕРБ БСП или БСП ГЕРБ, защото аз само за подслушани разговори на Бойко и Танов съм чувал
129
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отиват им големи уши на комунистите. Но най-много ще им отива раирана пижама в резултат на успешно подслушване.