Две хубави уши, душата на ченге

Протест против подслушването пред Съдебната палата в София
Обновена: 21 апр 2013 15:25 | 21 апр 2013 15:24,
285

Снимка: Булфото

Лозунги с послания "Две хубави уши, душата на ченге“ и „Цецо, прибери си антените“ издигнаха днес протестиращи пред Съдебната палата.

Демонстрацията започна на обичайното място за неделните протести на ВМРО. Този път обаче в акцията се включиха и хора от редица неправителствени организации. Сред плакатите имаше още “Бойко, вдигни уши”, “Имаме Воля да подслушваме”, “НЕ на полицейската политика на Цецо и Бойко”.

Протестът по улиците предвождаше лек автомобил, на който бе изписано “Цецомобил”, а на капака закачена сателитна антена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още по темата: протестушиподслушване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
5
 
! Отговори
Криптопси преди 11 години
Бибитко не е никакъв комунист! Бибитко е партиец!Комуниста е честен човек, а наш бибитко е баш мафиот, бащица на нацията!
87
2
 
0
 
! Отговори
чукча преди 11 години
ДО 126Кой ти дава право да съдиш хората и да раздаваш квалификации за хора които в момента немогат да се защитят Само долнопробно мекотело с почти нулев праг на интелигентност може да си го позволи
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това което е написа 123 е обществена тайна. И не е лъжа повторена 100 пъти, а има достатъчно доказателства, но прокуратурата все още не ги чува. само едно доказателство- по времето на Гл.секретар ББ, колко знакови лица от престъпния свят бяха избити и нито едно разкрито. Това се казва прикриване на следи. И защо Флоров и А. Петров са обвинени за едно и също престъпление , а единият е най- големия престъпник, а другия е чиста вода ненапита.
85
1
 
3
 
! Отговори
Криптопси преди 11 години
Проблема младежо (124) е не само възрастовата разлика. По страшното е, че днешните дечица са отрочета на димукратични родители... израстнали по улиците, без интереси, без знания, избълвали кандидат идиотчета. А за паричките си абсолютно прав! Ако не греша това чудо на капитализъма го въведе партиеца Вълчев, който с партийката Кунева отново се стяга за власт! Страшно е в България!
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахах тея комунисти са оргранизирали финален цирк преди да си заминат завинаги.
83
0
 
1
 
! Отговори
boza преди 11 години
Ako si behme normalna durzhava , vsichkata tazi paplach ot 1989 godina nasam steshe otdavna da gnie po zatvorite , ama za zhalost ne sme , nie prosto sme idealen primer kato po uchebnik kak demokraciata mozhe da se *** v " Demokratura ". E ne moga da vikam na chernoto bjalo ili obratno ,samo zastoto na njakoy nash novoizlyupen politik taka mu se iska, taka che moi mili bulgarski politici vurvete po djavolite.
82
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев, БСП и Орешарски заслужават доверие, защото те изкараха информацията за подслушването наяве.
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов е член на БеКаПе и никога не е захвърлял партийната си книжка!Бойко Борисов никога не е прекратявал членството си в Българската комунистическа партия!Бойко Борисов е комунист!
80
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Буда подслушва, за да може после да изнудва и рекетира... Това се знае от всички и сега е моментът да бъде спрян. Не са го избирали за това
79
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов е адски подло и долно същество. А Борисов стои зад него и не го маха, сигурно защото е зависим. Да спрем тази върхушка на 12 май!!!
78
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герб са история... щом и младите излезнаха срещу Цветанов, Бойко сериозно трябва да се замисли дали да не се оттегли от изборите, ззащото ще се лее кръв
77
1
 
0
 
! Отговори
до 108 преди 11 години
Хич не си добре с писането----ама и мисленето ти е зле !
76
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато не се приеме нов закон за образованието и не се пенсионират на 55 години даскалите образованието ще бълва неграмотни. Как искате един дъртак или дъртачка в критическа възраст да обучава млади 10-15 годишни деца. Че те имат 45-50 години възрастова разлика. Училищата записват масово "мъртви" души за ученици, а даскалите не карат часове и вземат по 1000 лева заплати. Страшно е в образованието!!!!
75
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ФЛОРОВ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ СА СЪУЧАСТНИЦИ В МАЩАБНА ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ В ПОКРОВИТЕЛСТВО НА ТРАФИК И ТЪРГОВИЯ С НАРКОТИЦИ И КОНТРАБАНДНИ КАНАЛИ!
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бях на протеста и нямаше нищо общо с БСП. Май имаше на ВМРО хора, но повечето ня бяхме от никакви партии. Просто никога повече не искам герб на власт - това е!!!
73
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов е единственият политик, освен Муамар Кадафи, обявил български лекари за убийци на деца!!
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСЕКИ ще е изложен на риска майка му/ѝ да види ареста на детето си по телевизията, а милиционери и прокурори ще крещят На колене!За да не се налага на никой да бъде поставян на колене, за да не се страхувате повече, гласувайте на 12-и май. Гласувайте за всеки друг, но не и за ГЕРБ. НЕ за ГЕРБ! НЕ за ГЕРБ! НЕ за ГЕРБ!
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Немога да разбера толкова ли са *** привържениците на ГЕРБ, както техните вождове ББ и ЦЦ. Не ми се иска да е така , все пак и те са хора. Но категорично да се докаже , че се подслушвало, че има разработка за Флоров, че ББ е Буда, че ЦЦ е придобил незаконно поне 2 от 6 ап и т.н. и т.н.. и отново да пишат глупости по форумите в подкрепа на доказани извършители на престъпления. Това може да стане само в Б-я.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човече! Затвори очи и дишай дълбоко Представи си: Цвъки, Боко, Миро, Лъчо, Дянков, Тетката, Фидоска мажоретката, Емо фаса, Флоров, Валентин Николов... Абе цялата дружинка, с прелитащи над тях калинки. Отвори очи и *** да гласуваш така, че после да не псуваш.
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЯ НА СНИМКА 3 И 5 ЛИ ЩЕ МЕ РАЗУБЕЖДАВАТ ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))аре нема нужда:)