Освободената от ареста Гери: Нямам вина!

Надява се съдът да не я екстрадира в САЩ
Обновена: 3 юли 2013 09:19 | 3 юли 2013 09:18,
83
Освободената от ареста Гери: Нямам вина!
Съпругът и децата на Гери се радват на свободата й. Снимка: булфото

"Ако бъда осъдена в САЩ, ме чакат 68 години затвор. Много се моля да има справедливост и съдът да намери законов начин да откаже екстрадицията и да намерим начин да отхвърлим всички обвинения", обяви пред Нова телевизия Гергана Червенкова, след като вчера бе пусната под парична гаранция от 1000 лева.

Окончателното решение на съда дали ще бъде екстрадирана за САЩ ще стане ясно на 19 юли.

Още по темата
Червенкова беше арестувана през декември м.г. за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ.

"Много съм щастлив, но дано щастието ни да не трае две седмици. Все пак съдът има последната дума", сподели съпругът на Гергана - Димо.

Гери допълни, че не може да се нарадва на децата си, че непрекъснато се прегръщат и целуват и че тази нощ цялото семейство е спало в едно легло - от радост, че отново са се събрали.

Тя сподели, че животът зад решетките е бил труден. Не заради условията, а заради осъзнатата истина, че е там без всякаква вина.

"Късаше ми си се сърцето. През една витрина си говорихме - с две телефонни слушалки. Не можех да я докосна, да я прегърна. Като знам какъв добър човек е, всеки път ми се късаше сърцето", каза Димо.

"Децата се молеха непрекъснато да се върна от дългата "командировка", допълни Гергана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че е участвала и тя е ясно, макар и просто като служиетл - все пак винаги можеш да напуснеш, ако смяташ, че те карат да извършваш нещо нередно. Но не мисля, че тя е точният човек, който трябва да бъде осъден. Тая фирма собственици няма ли си, та ще съдят някакъв *** чиновник? И наистина и аз смятам, че трябва да има протест по този повод. Много ми намирисва, че тя е просто изкупителна жертва, и че с нейното обвинение се прикрива някой тарикат, който сигурно е "усвоил" доста парички...
52
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При войната в Сърбия американски пилот взриви мост пълен с хора но беше отказано да бъде предаден и съден пред трибунала за военни престъпления, значи за американските граждани не важат никакви правила и могат да избиват хора по цял свят безнаказано. Не бива да ни шантажират тези зверове и убийци, лошото е, че нашите политици им се гъзят кой знае колко от тят са на хранилка в ЦРУ
51
8
 
5
 
! Отговори
... преди 10 години
Само едно ще кажа, без каквито и да е обвинения към когото и да е.Да продаваш нелицензирани лекарства на хората е все едно да им продаваш наркотици. Мислете преди да пишете, защото ако вашето дете беше пило от тези хапове, други щяхте да ги говорите.
50
3
 
13
 
! Отговори
Пълна деградация! преди 10 години
Ако в дните до 19 юли не бъде проведен поне един протест срещу безобразията на Цветан Цветанов и конкретно заради съсипания живот на Гергана, ще означава че българското общество е деградирало напълно и наистина не си заслужава нормален човек да живее в тази държава!Дори и факта, че има хора в Интернет, които щракат плюсчета и минусчета в защита на Цветан Цветанов, е достатъчен да се преосмисли смисъла от оставането в България!
49
4
 
15
 
! Отговори
мъката на една майка преди 10 години
още една жертва на цуци, невинна жертва на един физкултурник с баща щофьор от държавна сигурност..
48
0
 
10
 
! Отговори
Деян преди 10 години
До АнонименОсвен че си анонимен си и безкрайно наивен (да не ползвам по силни епитети), това че един служител знае (или подозира) какво прави шефа му не го прави виновен, а още по-малко организатор на престъпна групировка. Тя е обработвала плащанията които са били оторизирани от нейните началници, тоест дори не може да се каже, че тя е била нещо по-разнично от чистачката в офиса.
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мръсните американци си правят каквото си искат в света, затова навсякъде ги мразят.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма яснота. за сега. дано да е така както казва момичето. ония там значи си измислят нещо, или за заблудени. все трябва да изплуват фактите на яве.- и от двете страни. всеки има право на преценка.
45
0
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Не е наша работа да определяме дали има или няма вина.Невинна е докато се докаже че е виновна.Сега тя е една от нас.
44
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не виждам какво срамно има да се съмняваш в невиността на някой, бил той майка или баща на 100 деца. Дали е водила счетоводна или статистическа дейност тази госпожа много добре е знаела механизма на работа във фирмата. А тази фирма е част от т.нар. бяла мафия и нищо чудно да са препрали сумата, за която се говори..не мисля, че продаването на лекарства е безобидно и не ми се струва да не са знаели какво правят!
43
2
 
5
 
! Отговори
Jersey преди 10 години
Аз почнах да изказвам своето възхищение от американската свобода, равноправие, от държавното им устройство, от общинското им самоуправление, от всичко туй, което ме е възхищавало при четението книжки за Америка; но бай Неделкович ме обля със студена водица, като захвана пък той да ми разправя, че "овде е таква велика корупциjа, що jе нигде нема; у вас, у Европи, лjуди су императори, овде е злато император; коj има наj-више злата, он има наj-више силе. Парица е царица, како кажу у нас".
42
1
 
9
 
! Отговори
Боко преди 10 години
До Въпрос?Защото няма интелигентни българи. Щом дори тъпия Бойко разбра, че българите са лош материал, значи си отговори сам.
41
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до ви пикая на интелигенцията слугинаж на тоя *** цветановдето защитава мафиотите и топят невинни хораегати и престъпниците имаме в българия - това ако не е позор и гавра с народа ниедна жена заплаха за запада - гнусотия отвсякъде
40
6
 
2
 
! Отговори
дали? преди 10 години
Вече по външния вид определяме кой е виновен и кой -не. Не ни трябва съд, нали? Да го разпуснем
39
3
 
26
 
! Отговори
111 преди 10 години
Мдаа вижте клипчето с ЦЦ, да видите какво е дуп...ец, застанал на коленца! Готов е да продаде и майка си! Дано, дано този предател да не е спазарил вече момичето и да е късно! Мазен физкултурник! Как допуснахме тези хора в управлението на БГ?!!
38
12
 
17
 
! Отговори
Въпрос? преди 10 години
Защо нито един "ентелегентин" не протестира срещу безобразията на Цветан Цветанов?Толкова ли е трудно да се схване, че Цветанов е готов да съсипе живота на всеки, само и само да си вдигне рейтинга?!Чий живот е съсипал Орешарски, или пък дори и Сидеров, че да протестирате масово срещу тях, а за Цветанов да си мълчите гузно, по столично ителектуалтски?!Това вече надхвърля всякакви граници на дебелоочие...Не мога да живея в държава, в която хора като Цветанов са на свобода и гласуват за тях
37
11
 
14
 
! Отговори
Цветан Цв Шестака преди 10 години
Айде на протестите народе. Ако ме върнете на власт заедно с баджанака с големата глава ви обещавам кръв и зрелища - тая невинната веднага в дрънголника и от там на електрическия стол в САЩ. Ще продължа и масово да ви подслушвам и ще изнамеря още невинни лекари, журналисти и обикновени хора които да шантажирам и изтезавам за да ми е висок рейтинга
36
0
 
8
 
! Отговори
> преди 10 години
До сега не съм чувал престъпник да каже " Да,имам вина". Има и друг момент-всеки е невинен до доказване на противното.Дано момичето е искрено и наистина няма вина по отправените и обвинения !!!
35
7
 
39
 
! Отговори
Nemeca преди 10 години
Голям късмет има милата, че на власт в момента не са ГЕРБ-кликата. Иначе досега да са я продали на американците. Всъщност Цвъки сигурно я е подарил вече мръсника долен. Дано го вкарат в затвора първо него.
34
1
 
29
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Абсолютно невинна жена..

Спонсорирани публикации