Освободената от ареста Гери: Нямам вина!

Надява се съдът да не я екстрадира в САЩ
Обновена: 3 юли 2013 09:19 | 3 юли 2013 09:18,
83
Освободената от ареста Гери: Нямам вина!
Съпругът и децата на Гери се радват на свободата й. Снимка: булфото

"Ако бъда осъдена в САЩ, ме чакат 68 години затвор. Много се моля да има справедливост и съдът да намери законов начин да откаже екстрадицията и да намерим начин да отхвърлим всички обвинения", обяви пред Нова телевизия Гергана Червенкова, след като вчера бе пусната под парична гаранция от 1000 лева.

Окончателното решение на съда дали ще бъде екстрадирана за САЩ ще стане ясно на 19 юли.

Още по темата
Червенкова беше арестувана през декември м.г. за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ.

"Много съм щастлив, но дано щастието ни да не трае две седмици. Все пак съдът има последната дума", сподели съпругът на Гергана - Димо.

Гери допълни, че не може да се нарадва на децата си, че непрекъснато се прегръщат и целуват и че тази нощ цялото семейство е спало в едно легло - от радост, че отново са се събрали.

Тя сподели, че животът зад решетките е бил труден. Не заради условията, а заради осъзнатата истина, че е там без всякаква вина.

"Късаше ми си се сърцето. През една витрина си говорихме - с две телефонни слушалки. Не можех да я докосна, да я прегърна. Като знам какъв добър човек е, всеки път ми се късаше сърцето", каза Димо.

"Децата се молеха непрекъснато да се върна от дългата "командировка", допълни Гергана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
36
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
Герберастите ще продадът и майка си и бащи си на Америка ако имат изгода.Ако пинокио цветан цветанов се върне отново на власт веднага си събирам багажа за чужбина.Няма да търпя повече извращенията на мутрите от герб
32
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма вид и не се държи като да е виновна.Плюс това семейството й има вид на съвсем скромно и нормално - мислите ли че щеше да е така ако беше реално замесена?Просто е изкупителна жертва.
31
24
 
6
 
! Отговори
Вуте простия шоп преди 10 години
Абе защо не обвиниха без причина Пена шопкинята от Нови Искър или Стоян от Провадия
30
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И за да се спрете с идиотщините си... погледнете първо в save-gery.org и вижтас каква гордост Цвъко се хвали за разбиването на организираната престъпна група за разпространение на наркотици с тартор българка. После погледнете в сайта са Шоуто на СЛави снощното гостуване на Гери...и преценете сами...тази жена ли е Биг боса на наркокартел????? Всички плещите заради комплексарщината си.......вместо да направим всички заедно така...че такива Вождове като Цвъко никога повече да не видят власт!
29
2
 
12
 
! Отговори
AdminL преди 10 години
Изобщо не мога да се съглася с написаното "за съпричастност". Цветан Цветанов я обвини, като я нарече "глава на престъпна група"!!! Някак си тая "съпричастност" идва едно такова лекинко... Не става дума за благотворителност, айде, моля Ви се!
28
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До outlaw81Абре ***...прочети за абсурда с тази жена най-напред и тогава сери на воля...ако имаш съвест...или си с ампутирана такава...както Цвъко!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали има вина не знам и колко са годишни. Да не говорим, че не е ясно червено ли е виното или бяло, но че "америкнската" "правораздавателна" система е трагедия говорят фактите. Та тия от *** първо трябва да опандизят "колегите" си от ЦРУ и двама от най-"проминеннтните" си президенти преди да се занимават с кокошарски истории от нета :-). youtube/watch?v=FrT-FJAgc0I youtube/watch?v=oAoibzBQtyU Интервюиращия е бивш шеф на Майк Рупърт от ФБР-то на ЕлЕй ;-).И се пазете от обобщения!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КомунистътКомунисте....пожелавам ти на теб да се случи същото!!! И преди да си се запознал какъв е абсурда...не плещи глупости! За всичко друго може да се размине на Цвъко...но за това...никога!
25
16
 
8
 
! Отговори
Комунистът преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 26 - Напълно съм съгласен с мнението ти ! И аз съм почти убеден , че е поредната Българска "куха лейка" стил "Боевски" , която е употребена , "прелъстена от някой и друг обещан милион" и накрая изоставена и захвърлена на бунището! Който е трябвало си е изпрал парите и си е направил милионите! А тази Българка просто ще отнесе парсата , защото е била вероятно алчна за повечко парички и си е мислела,че лесно ще ги оправи нещата! Да.... ама не! Това НЕ ти е България..........
24
16
 
3
 
! Отговори
cho преди 10 години
Съдът в САЩ най-вероятно би разследвал по-компетентно.
23
25
 
10
 
! Отговори
Комунистът преди 10 години
....От толкова "много невинни" , за които ни става мъчно , България е на това дередже и НИКОГА няма да се оправи! Тук всички са "невинни" и "жалнички" ! Няма крадци! Няма далавераджии! Няма мафиоти! Нищо няма! Затова едни строят хасиенди и хотели и се чудят на кой екзотичен остров да си закарат г_ _а и любовницата , а аз стоя с заплата от 436 лева и се чудя как да вържа до края на месеца! Кой от вас гарантира,че както плаче пред камерите,не е решила да си направи някой милион от тази далавера?!?
22
2
 
15
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 10 години
Като гледам писанията на този форум се плаша,от едната крайност до другата.Така е за всичко в България,сеир и зрелище,веднага да се омаскари някои,пък после ще му мислим дали е виновен или не е.Боевски също чака присъда ,докажат ли вина- виновен,но за Гергана искам да попитам тези дето я прежалиха,колко са Българи.Години наред някои си ни казваше кое е право, кое не е.Не ви ли омръзна да съдите като "народен съд"
21
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната куха лейка, която са я употребили за пране на пари и продажба на контролирани вещества. Много добре е знаела, за какво става дума, но като е простичка ще си пати. От друга страна "независимият" български съд не трябва да издава разрешения за екстрадиция без да може да си аргументира решението, както стана в противен случай за къква съдебна система става дума и къде отиват конституцинните ни прав. Иначе пратят ли я в САЩ някой ще си направи кариера на неин гръб, защото е удобна!
20
0
 
25
 
! Отговори
до 18 преди 10 години
Лафа "Двама българи - чета, трима българи - чета с предател" го знаем всички.
19
13
 
12
 
! Отговори
Комунистът преди 10 години
ПАК ДО КОМЕНТАР 8 - И точно защото сме типични последователи на Бай ти *** Балкански.. НЕ съм убеден,че тази жена е напълно невинна!Това че има деца, плаче пред камерите и има организирана агитка в нейна защита - НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е НЕВИННА!Тя и жената на Брендо рева пред камерите от хасиендата им в "Бояна"! Сигурно и ТЕ са "много невинни" с "честно изкарани пари"? То и Гълъбин Боевски рева като магаре пред камерата на бТВ от затвора в Бразилия.. и той е "много невинен",защото е Българин,вероятно?
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американците няма да се церемонят много много. Ще вкарат една чужденка в затвора и готово. А в американската съдебна история има безброй случаи на погрешно осъдени хора. Никаква екстрадация докато не съберат доказателства. И нашите п**кенски политици нека си държат на позициите. А като гледам коментарите на 1 и 2 се чудя, абе хора, вие *** ли сте? Или сте просто пропити със злоба?
17
2
 
39
 
! Отговори
7 преди 10 години
До SpiroУтре и тебе може да те екстрадират за Съединените фашистки щати, за коментар във Фейсбук, че Обама е *** или защото си изтеглил торент, и да те осъдят на 50 години затвор - по 5 години за всяка от десете MP3-ки, дето си дъпнал - според безумното споразумение за екстрадиция, това може лесно да се уреди.
16
21
 
6
 
! Отговори
outlaw81 преди 10 години
A според Вас и Гълъбин ли е невинен?
15
18
 
8
 
! Отговори
outlaw81 преди 10 години
A според Вас и Гълъбин ли е невинен?
14
5
 
35
 
! Отговори
Не я даваме преди 10 години
Няма значение виновна, невинна. Тя е наша, БЪЛГАРКА. От нас зависи дали ще я дадем. Аз не я давам, ако е виновна да си стои в България. Продажни душици мислете като народ, а не като ***. която всеки я дърпа и разкъсва. Мислете като пишете предателски душици.

Спонсорирани публикации