Освободената от ареста Гери: Нямам вина!

Надява се съдът да не я екстрадира в САЩ
Обновена: 3 юли 2013 09:19 | 3 юли 2013 09:18,
83
Освободената от ареста Гери: Нямам вина!
Съпругът и децата на Гери се радват на свободата й. Снимка: булфото

"Ако бъда осъдена в САЩ, ме чакат 68 години затвор. Много се моля да има справедливост и съдът да намери законов начин да откаже екстрадицията и да намерим начин да отхвърлим всички обвинения", обяви пред Нова телевизия Гергана Червенкова, след като вчера бе пусната под парична гаранция от 1000 лева.

Окончателното решение на съда дали ще бъде екстрадирана за САЩ ще стане ясно на 19 юли.

Още по темата
Червенкова беше арестувана през декември м.г. за съпричастност към нелегална търговия с наркотични вещества на територията на САЩ.

"Много съм щастлив, но дано щастието ни да не трае две седмици. Все пак съдът има последната дума", сподели съпругът на Гергана - Димо.

Гери допълни, че не може да се нарадва на децата си, че непрекъснато се прегръщат и целуват и че тази нощ цялото семейство е спало в едно легло - от радост, че отново са се събрали.

Тя сподели, че животът зад решетките е бил труден. Не заради условията, а заради осъзнатата истина, че е там без всякаква вина.

"Късаше ми си се сърцето. През една витрина си говорихме - с две телефонни слушалки. Не можех да я докосна, да я прегърна. Като знам какъв добър човек е, всеки път ми се късаше сърцето", каза Димо.

"Децата се молеха непрекъснато да се върна от дългата "командировка", допълни Гергана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
23
 
! Отговори
Комунистът преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 8 - Да! Точно така! Съгласен съм ,че на Българина му е в кръвта да е предател ! Затова смятам , че Алеко Константинов е може би най великия Български писател - защото образа на Бай ви *** Балкански е абсолютното олицетворение на типичната БЪЛГАРСКА СЪЩНОСТ! И това олицетворение НЕ Е мръднало и с йота напред в течение на годините! Същите сме си... каквито адски точно ни е хванал и описал Щастливеца! И Васил Левски НЕ са го хванали турците... както знаем,Българин го е предал ! :( !
12
22
 
16
 
! Отговори
Наум преди 10 години
Не познавам Гергана, обаче в България не съм чувал някой, някога да е виновен. Ако и имаш дете значи със сигурност не може да си виновен. Тогава няма какво да говорим за престъпност, корупция и т.н. при толкова невинни!
11
2
 
34
 
! Отговори
OMG_Sucker преди 10 години
До OMG_Lucker,кои служби? Тези дето казваха, че в Ирак има ОМП? хахаха, колкото в Ирак намериха такива оръжия, толкова и тази българска майка е виновна. И каква в връзката с Боевски, дето го хванаха с куфарите с кокаина и тази жена, дето работи на трудов договор като статистик, в компания която приема разплащания между клиент и аптека (пеймънт процесор)? Ама кой да обвинят я, собственика на фирмата е исландец, знаеш ли кога Исландски съд ще го екстрадира в САЩ, ми никога точно.
10
6
 
34
 
! Отговори
стига преди 10 години
Невинна е. Цвинокио трябва да лежи в затвора. Тази жена да ви прилича на организатор като Мрагините, Клюна и ред други изедници на народа. Дори да е замесена с нещо, не е организатора. И е подведена. За мен е невинна. И никоя държава не може да ни третира като роби. Писна ми от тия САЩ. Все много знаят и могат, най-добре могат да експлоатират малки народи като нас.
9
3
 
28
 
! Отговори
Явор преди 10 години
До 2 и 7.*** проследете цялата история на Гергана и тогава пишете негативни мнения по въпроса.И си пишете имената а не се крийте зад име като "Някой".Страхливи *** предателски гадни такива.Вие не сте БЪЛГАРИ а Продажници.
8
0
 
23
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
До OMG_Lucker - Пич, не говори така - обясняват хората - трябва бушон!!!! Толкова ли си сляп!Утре и на теб или на някой твой познат може да се случи нещо такова!Нека да остане тук - за "братята" ХАМЕРИКАНЦИ сме хора 10-та ръка! НЕ са чували къде сме - ще я осъдят ей така- за 5 минути, а някой от техните тайни служби ще получи повишение за това. Жената е НЕВИННА! Личи си по всичко! Поне за мен няма силни доказателства в обратното!
7
4
 
57
 
! Отговори
! преди 10 години
Това българина в кръвта му е да е предател, от 4 коментара, 2 са на хора убедени, че тя е виновна и трябва да я екстрадират в САЩ. Срамна история! Скапана държава и продажни български мекерета. Тази българска майка, Цветанов я продаде за едни копчета на ръкавелите си, с емблемата на ЦРУ, и едно потупване по рамото от американска страна. Срамна история.
6
2
 
30
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
Злобна *** сме ...*** са по единни от нас и се пазят взаимно дори и да не са прави...за жалост българите сме злобни и комплексирано племе и точно поради тази причина ни тъпчат и *** и пульо !!!!
5
6
 
32
 
! Отговори
от 3 до 1 и 2 преди 10 години
Много просто племе сме - съвсем точен е вицт за плевнята - ако беше англичанка или французойка веднага цялото общество щеше да скочи в нейна защита а у нас е обратното.Така беше и с медиците в Либия - в началото се говореше, че били виновни!!!!А това, че е счетоводителка не значи че знае какво точно се продава в сайта и дали е законно - явно N2 не си много наясно с счетоводството и финансите.
4
0
 
50
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 10 години
Невинна до доказване на противното,след като гледах интервюто с работодателят,тя няма никаква вина.Един статистик на фирма няма достъп до преките поръчки и доставки,тя е правела счетоводните баланси и справки.НЕВИННА
3
3
 
44
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Аргументът и е, че е НЕВИННА, но и трабвя време да го докаже! Ако я екстрадират ще я осъдят на 100% - само и само да изкарат някой виновен и да отчетът дейност!На тях не им пука кой е виновен - затворили са сайта, но сега трябва накой да обере пешкира! И понеже е по-лено да натопят някаква българка, отколкото да признаят, че нямат и идея кой стои зад сехмата или не могат да го хванат, защото нямат доказателства!Нека поне веднъж да сме съпричастни!!!Не познавам тази жена, но тя е НЕВИННА споре
2
36
 
13
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Аре сега глупости. Счетоводителка е пък не знаела какви ги върши. Я стига . В една фирма най-добре информираните хора за това какво става са няколко (обикновено) и счетоводителя винаги е един от тях. Просто няма начин човека, който работи с парите да не знае за какво става дума. Така че какво ни ги обяснява тая.
1
19
 
13
 
! Отговори
Alpha 1 преди 10 години
Аргументът и е че ако я намерят за виновна ще трябва да лежи в затвора?

Спонсорирани публикации