70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски

Протестираща заплаши, че ще започне гладна стачка
Обновена: 19 юли 2013 19:25 | 19 юли 2013 19:20,
183
70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски
Шамара щастлив на контрапротеста. Снимка: БТА

Около 70 граждани са се събрали на поредния контрапротест в подкрепа на кабинета "Орешарски" на пилоните пред НДК.

Единственият издигнат лозунг гласи: "Тук сме хора с различни политически убеждения, но с една кауза – да дадем шанс на правителството".

70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски
Снимка: БТА
Жена с българско знаме в ръце, участник и във февруарските протести, заплаши, че може да започне и тя гладна стачка.

Участниците в контрапротеста заявиха, че при едно работещо правителство не е нужно да стоят с часове и да маршируват, а трябва само да покажат своето присъствие и подкрепа.

Още по темата

На днешния контрапротест присъства и Мишо Шамара, който преди часове даде пресконференция и обяви, че каквото и да е управлението в момента, не може да е по-зле от това на Бойко Борисов.

70 души и Шамара на протеста, подкрепящ Орешарски
Снимка: БТА
Според него по време на предишното управление демокрацията в България е умряла, а Борисов "постоянно мътел водата".

В защита на сегашния кабинет рапарът посочи увеличението на парите за майчинство и намалението на цената на тока. Той заяви, че ще подкрепя управлението на Пламен Орешарски, докато взима разумни решения.

В района на контпрапротеста пред НДК има едва две полицейски патрулки.

След като се изприказваха, контрапротестиращите се разпръснаха и разотидоха, площадът пред НДК се опразни към 19.15 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
20
 
! Отговори
тцтц преди 10 години
Политяги миришете на митри....
88
1
 
32
 
! Отговори
mudu преди 10 години
абе, ударете му шамарите ,този се взе на сериозно,после ще иска и депутат да става
87
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха.. Мишо Шамара да не се е насочил към 70 годишната аудитория? Мдаа То са той и БСП, защото няма кой друг да им се върже на глупостите...
86
0
 
21
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До до асд98Ако още си спомняш буквите освен тези на клавиатурата, прочети актуален и до днес чудесен роман на забранен по време на комунизма "Кучешко сърце" на Булгаков. Там буквално на пръсти е написано от А до Я какво стана с професор Преображенски, направил от научен интерес от уличното куче Шарик човек, станал другар Шариков. Актуално като никога. Прочети го. Има го на български онлайн. Много показателна книга.
85
1
 
30
 
! Отговори
Мишо лайн.а.р.а. преди 10 години
Нека всички мои баби-фенки,фенки;Да ми лапат бахура- СЕРго дай ми денги,денги;Аз съм лайнара - варненски ***;Бате Бойко ме натисна - ще му прав аз напук!
84
1
 
22
 
! Отговори
hasan aga преди 10 години
stavate za rezil pred sveta yazklar olsun MISHU PODKREPA URISHARSKI nakade virvim
83
10
 
17
 
! Отговори
до асд преди 10 години
Наредил си малоумно клише до малоумно клише, ще я оправите България точно така със заучени "демократични" фразички...а реално нямате никаква идея какво да се случва
82
2
 
32
 
! Отговори
в подкрепа преди 10 години
Абе тия 70 човека що не са поканили и *** да им направи едно предаване "Без цензура"?
81
3
 
32
 
! Отговори
КокоШа преди 10 години
Биг ***=Биг Ша.
80
1
 
39
 
! Отговори
BG преди 10 години
А бе нали това правителство го подкрепяха 200 000 ?! Що на митинга са само 70 - и то какви ! Погледнете ги само "цвета и елита на нацията"Орешарски избра - избира изкуфелите пенсионели и изкукали бабички с промити от турските сапунени сериали кратуни ! На тия кокундета едно искам да кажа - утре да не реват че техните внуци са заминали за чужбина и няма кой да ги закара на болницата ! Те, да лижат з.. на партията любима прогониха децата си ! Избраха партийната книжка пред собствените си деца !
79
2
 
42
 
! Отговори
krismin преди 10 години
Рапър с комунисти на протест. Боже какъв купон. Що не им изпееш "Гимнастичките", откачал*ко? На къф се направи? Ами, да кой друг да подкрепи правителството освен *** на държавата
78
1
 
46
 
! Отговори
1 преди 10 години
Тръгнал Мишо Лайнара да ми говори за честност.А години наред приятелчето му Наебанко 1 спонсорираше клипчетата му с пари от изкарвани насила жени да проституират в Европа.Еми остава такива видни представители на нацията да ни казват какво да правим и тогава съвсем не знам докъде ще стигнем.
77
0
 
31
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
до Analizatora 76Стига си цвъкал един и същи текст от сайт в сайт,без да има нищо общо с темата!Всички разбрахме,че пишеш платено за някого срещу ГЕРБ! Като развалена грамофонна плоча си!Аман от такива,като теб! Всички нормални хора са загрижени за,това,което се случва в БЪЛГАРИЯ ти си цъфнал тука като цирей!ИЛИ СЕ ДРЪЖ КАТО БЪЛГАРИН ИЛИ ХОДИ ПРИ МЕСТАН! ТОЙ НАБИРА ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ!
76
3
 
42
 
! Отговори
асд преди 10 години
Това не са 70 души, това са 70 ***, същите които избиха интелигенцията ни, същите които издигнаха на пиедестал посредствеността, същите които ядоха и пиха 45 години, а сега ние им плащаме сметките. Смахнати пенсионери, завещаха ни пустиня и още имат наглостта да се бъркат в бъдещето ни. Застанали са срещу децата си. Толкова години имаха за да подобрят нещо в страната, но те правиха грешка след грешка. Като им е толкова мил комунизма, да ходят в Северна Корея, изкуфяли дъртаци.
75
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев им а платил с хапчета за кръвно.
74
2
 
35
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До охЧе кога червените са спазвали законите? Мотото им да няма богати, никой, освен тях. Аз Путински маши в България не желая да управляват, който им е фен - да се изнася в Русия, да видя колко ще издържи в техния КГБ режим.
73
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шамара+пенсионери с плетени обувки ще умра от смях каква пародия
72
11
 
20
 
! Отговори
ох преди 10 години
Голяма е пропагандата, щом Ви се въртят милиарди в главата. Ако тези хора чакат от протестиращите управия няма да я дочакат. Че те кога работят и от къде пари да живеят? А плащанията все ще свършат и после? Когато се научим да спазваме законите, тогава и може да кажем, че сме постигнали демокрация. Сегашните действия се доближават до анархията. След нея идва разрухата.
71
3
 
19
 
! Отговори
me преди 10 години
Нещо за Ким Кардашян или Джъстин Биибър ? Нещо май го позабравихте ... айде пуснете някое мат'риалче днесчета с жълто покрай устата!
70
2
 
28
 
! Отговори
заблуден преди 10 години
До ohхаха, ще умра от смях с васколко ли дават на майка с дете пред НДК ?!?! Безплатно еееее, то там майки с деца няма, само баби и дядовци. Обзалагам се, че ще кажеш и "днес разбрах, че бабите и дядовците пред НДК ходят абсолютно безплатно" :))