Свободната вече Гери: Още се озъртам!

Невинна съм, дано това е началото на края, твърди тя
Обновена: 25 юли 2013 11:45 | 25 юли 2013 09:00,
22
Свободната вече Гери: Още се озъртам!
Гергана Червенкова. Снимка: Булфото

Много съм щастлива. Надявам се това да е началото на края. Оттеглянето на екстрадицията не означава, че обвиненията в САЩ са паднали, но вярвам, че и това ще стане, обяви в интервю за в. "24 часа" Гергана Червенкова.

Очакванията са днес Софийският апелативен съд да прекрати делото за изпращането й в САЩ, където 37-годишната българка бе обвинена, че е изпрала 5 млн. долара и е продавала онлайн лекарства, които съдържат наркотични вещества.

Още по темата

Тя многократно обяви, че е работила на трудов договор във фирма за търговия с лекарства като статистик без никакви права да се разпорежда с банкови сметки.

Гергана бе задържана за първи път на 30 ноември, но след три дни освободена срещу 500 лв. гаранция. След като делото за екстрадирането тръгна в съда, бе арестувана отново и прекара зад решетките повече от 50 дни.

Гери бе освободена преди около двайсет дни срещу 1000 лв. гаранция.

Жената сега се надява, че американските власти са направили разследване, намерили са допълнителни данни и в крайна сметка се е потвърдила тезата, че е невинна.

"Ще ми се да вярвам, че са разширили разследването и са установили, че наистина е допусната грешка, или че някой ги е подвел. Искрено се надявам, че няма да има друго искане за екстрадиция.

Сега трябва да намеря отговор на въпроса откъде дойде всичко това. Все още нямам обяснение. Но един от многото уроци, които научих, е, че човек трябва да цени дребните неща. Да осъзнае колко ценно е всичко - хората около нас, това, че сме на свобода, че дишаме, приятелите.

Всъщност битовизмите и глупостите, за които всекидневно се ядосваме, просто трябва да ги забравим. Осъзнах, че животът, който и без това е кратък, неочаквано може да стане още по-кратък", допълва Гергана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Лина преди 10 години
Гери, търси си правата, осъди виновниците за твоето тегло!
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
PRAVDA,нищо не се е доказало все още!Отпада само екстрадацията! ***/чка.
13
2
 
4
 
! Отговори
PRAVDA преди 10 години
КАДЕ СТЕ ЛАИНИРИ ПРОКЛЕТИ КОИТО ПЛУЕХТЕ ПО ГЕРГАНА КОГАТО СЕ ДОКАЗА СЕГА НЕНЕТА НЕВИННИСТ ????
12
2
 
5
 
! Отговори
Darwin преди 10 години
Големи *** сте някои хора, как се търпите. Ако зависеше от вас щяхте да я обесите на жълтите павета без дори да се заинтересувате дали е виновна или не. Измисляте си половината от нещата и хейтите. Който е искал е можел да се запознае със случая на Гери и ако не мишка сееща омраза е щял да симпатизира. Да не ви се случва на вас.
11
2
 
9
 
! Отговори
kiko преди 10 години
KOGATO OTPADNAT VSI4KI OBVINENIA KAKVO 6TE KAZAT NIAKOI OT LAINIARITE PO DOLO ?????
10
3
 
9
 
! Отговори
Pumpi преди 10 години
Пациент към лекар:-Докторе, имам чуството, че постоянно някой ме следи.-Хм...и от кога е така?-Откакто ограбих една банка.
9
5
 
14
 
! Отговори
До 6 преди 10 години
Май глупавия си само ти. Ако не си разбрал още съда поиска мотивите за ексрадацията и. Отложиха гледането с 2 дена, за да получат доказателствата от САЩ. В крайна сметка се оказа че такива няма и не могат да бъдат представени. няма нито едно доказателство тя да е продавала нещо. И след като САЩ не знаеха какво да отговорят на БГ съд. ЗАявиха че обвиненията към Гери отпадат. Каква ***, какви 5лв.? Няма нищо срещу нея. Ц.Ц. се издъни като я обвини, но той така си даваше присъди на всички.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако я пуснат на свобода и при тая безработица извън затворите, тя ще почне пак да продава наркотици на децата и МВР няма само с нея да се занимават.
7
5
 
13
 
! Отговори
Климент преди 10 години
Ей голяма акция направихте. "Невинна е защото е Българка" :) Хайде малко по-сериозно с нас. Тук не е сайт за деца доколкото знам.
6
5
 
15
 
! Отговори
Стига !!!! преди 10 години
Много сте с тия негативни коментари хора!!!!! Точно американците са изсмислили схемата за прането на пари и топят невинни за да си продължават играта !!!!!Айде стига сте плюли!!Ама от хейтъри!!!!!
5
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В САЩ 50-60% от населението са наркомани и си поръчват наркотици през интернет. Което значи огромен оборот за Гери и другите наркодилъри. За Гери е по-добре да спаси живота си в затвора, защото на свобода другите наркобосове ще я очистят като конкуренция.
4
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Става малко безсрамна тази госпожа! Едно ще кажа- случаен човек не попада в полезрението на американските власти!
3
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като се сетя, че Ц.Ц. я обяви за наркодилър. Добре че се вдигна шум за несправедливото и обвинение и да се стигне до нейното освобождение. А на до коментар 1 и коментар две ще кажа, че ако четяха повечко вместо да плямпат и да показват колко са глупави, щяха да разберат че обвинението към нея не е за наркотици а за някакви болкоуспокояващи, които се продават във всяка аптека без рецепта, но в списъка на лекарства в САЩ били с рецепта. много хр.добавки разрешени в САЩ пък са забранени в ЕС.
2
38
 
18
 
! Отговори
АК42 преди 10 години
Хайде стига с тази мухла бе...Не знаела това,не знаела онова ама иначе си е прибирала парите парите...Всички в тази държава искат ПРАВОСЪДИЕ но не и за самите тях,нали?Тази ревла да благодари на американското правосъдие а всички които "не я пускаха" да разберат,че никой не е искал да я вкарва непременно в затвора а тя трябваше да застане пред тази институция и щом е невинна да отстои невинността си а не да обикаля телевизиите и разни деградирали *** да я защитават...
1
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е чиста а прането и онлайн търговията с наркотици носят огромни печалби.

Спонсорирани публикации