Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба

„Атака” иска санкции за показване на хомосексуална ориентация
190
Ходиш на „София Прайд”- затвор и глоба
Снимка: Булфото, архив

"Атака" предлага лишаване от свобода от 1 до 5 години и глоба от 5 хиляди до 10 хиляди лева за публично демонстриране на хомосексуална ориентация или принадлежност. Вчера депутати от партията са депозирали в деловодството на парламента законопроект за промени в Наказателния кодекс, с които се регламентират санкциите, съобщава пресцентърът на националистическата формация.

Предложението е за добавяне на нов член - 155в : "Който манифестира публично своята или на други хомосексуална ориентация или принадлежност, чрез организация или участие в митинги, шествия и паради или чрез средствата за масова информация и интернет, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева."

"Атака" за пореден път изразява недоволство от днешния гей парад в столицата, организиран за шеста поредна година.

"Това чуждо на националните ни традиции и морал уродливо явление, се състоя за пръв път през 2008 г. и оттогава до днес се провежда без никакъв адекватен отпор от страна на държавните институции", се казва още в разпространеното до медиите съобщение.

В партията са притеснени и от идеите на хомосексуални активисти за легализиране на бракове между еднополови двойки и осиновяване на деца от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
12
 
! Отговори
Baby преди 10 години
"Атака иска санкции за показване на хомосексуална ориентация" - щом ще се наказва сексуалността, в такъв случай трябват санкции за показване и на хетеросексуална ориентация. Честито, сексуални народе!
29
6
 
5
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Щом Сталин е велик човек, какво да говорим повече. Ами да, Рим точно разврата и *** са го изтрили от картата на Европа, ама това не го казваш. Аман от толерастията и своеволията ви.
28
5
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
До Нощен Скитник.Ще бягаш доста наделече от България ми се струва.Тук няма да бъде скоро помийната яма на Америка и Израел.
27
11
 
11
 
! Отговори
католик преди 10 години
Гей парад не ми бе подразнил повече отколкото парад на националистите. А налагането на глоби и пращането в затвор смятам за неприемливо. В коментарите стана въпрос за гражданския брак. Реално гражданският брак е просто един договор за подялба на имущество в случай на развод.
26
13
 
4
 
! Отговори
Нощен Скитник. преди 10 години
Стига толкова, безсмислен гняв. Нищо не може да променим! Това се дължи на хормони, не се избира. Да си хомосексуалист, не е все едно аз ся да реша: сменям си чорапите и готово.Пък и повечето велики хора са били хомосексуалисти. ПРИМЕРИ:Александър Велики. Леонардо да Винчи..(Мона Лиза, всъщност е младеж който той харесвал, но го нарисувал с по-нежни черти за да не го познаят) 80% от Римските императори. Йосиф Сталин (рисувал голи мъже). Фердинант I и много, много други.
25
11
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Честит ви хамерикански морал и свободия!Само на Путин не минаха тези номера и ги закла със закон!
24
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова години вече се води този безсмислен спор! Въпросът не е в това,че всеки да има право на избор - нека си правят каквото искат! Въпросът е в НАГЛОТО, ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО КЪМ ЧУВСТВАТА НА ДРУГИТЕ, ДЕМОНСТРИРАНО С ТЕЗИ "ПАРАДИ" : "НИЕ СМЕ..." Бъдете каквито искате - задниците (с извинение) са си ваши. Но ние, останалите, НЯМАМЕ НИ НАЙ-МАЛКОТО ЖЕЛАНИЕ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ИЗЦЕПКИТЕ НА ТЕМА "КОЛКО СЪМ РАЗЛИЧЕН!"Ето това трябва да разберат всички подържащи крайно неестетичното, пошло и т.н представление!
23
7
 
18
 
! Отговори
зико преди 10 години
Бре като чета тук колко са защитниците на парадите то много народ с обратна резба.Бог е създал мъжа и жената да са различни по пол и да се обичат и любят. От другото човек трябва да се срамува а не да го парадира. Подкрепям декларацията на Атака.
22
10
 
14
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Поздравявам всички които се чувстват обратни с песента " Напипай го" на Азис. Именно това са хора с психически отклонения, псевдо демократи и Про-Американски(Западни) мекерета.
21
9
 
16
 
! Отговори
varg преди 10 години
Скоро ще завзема властта и тогава такива снимки ще бъдат натикани на точното място на тия които ги качват.
20
10
 
17
 
! Отговори
мари преди 10 години
Никой от вас не е застрахован от това,синът му или дъщеря му,да се прибере един ден вкъщи и да каже:аз съм обратен/а.Тогава много ми се иска да знам дали ще мислите така!!!Но такива хора трудно си признават,че са такива...
19
2
 
17
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ми то половината министерски съвет е за кауша
18
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези са големи сладури!!!Само така момчета !!!!*** може само да лае!!!
17
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
i az podkrepiam ideiata na ataka da si jiveiat kakto si iskat no da ne go demonstrirat povrycshta mi se
16
9
 
18
 
! Отговори
! преди 10 години
Наистина ли това е най-големия проблем в момента? Добре умеят да замазват очите на хората с пълни глупости..
15
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атака,вие сте за Сибир!!!Или за Северна Корея!!!!!
14
11
 
12
 
! Отговори
M.Jane преди 10 години
е, точно 'атака' са възможно най-гейската партия, особено като им видиш 'лидера'...хехе.
13
5
 
21
 
! Отговори
Гошко преди 10 години
Кристино, пу_ко заспала, никой не възразява всеки сам да се определя какъв е и да си избира сексуалната ориентация! Проблемът е в тази показност и парадиране с това "вижтеме какъв голям гей съм" и в тази публичност и рекламиране на това като нещо нормално. По същата логика трябва да разрешата и на педофилите да си правят паради ина геронтрофилите и на зоофилите, щото всички са със различни сексуална ориентация. Аз като съм нормален парад правя ли?
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно в този вид, текста няма да се приеме, че нали политиците ни ежедневно демонстрират своите наклонности, по всички медии, включително и вносителите от Атака.
11
3
 
12
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
И какво като е от Атака?Предпочиташ от ДПС ли?Или от Ера-3?Готов педелвайс си,само да не е от Атака!:)