Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики

"Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки", пише в декларация
3 ное 2013 16:21,
221
Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики
Бежанците осъдиха нападението. Снимка: архив Булфото

Чужденците, търсещите убежище в България осъждат случая на насилие над 20 годишната Виктория Христова. Бежанците от Военна рампа изразяват солидарност с продавачката, която беше наръгана на централна софийска улича вчера през нощта от алжирец.

Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки и заедно с тях се молим за нейното бързо възстановяване. Този акт на насилие е престъпление и човекът, който го е извършил трябва да понесе цялата строгост на закона. Ако бъде доказано, че това е провокация - то подбудителите също следва да получат най-строгото наказание, се посочва в декларацията.

Търсещите убежище посочват, че са в България с мирни намерения, водени от желанието си да запазят живота и здравето на децата си, а не да рушат обществения ред и да бъдат заплаха за българското население.

Именно защото България сега е нашият втори дом, искаме да декларираме, че ще пазим реда и законите в страната и заедно с вас ще се борим с всеки, който може да бъде заплаха за тях, се казва още в декларацията, изпратена до медиите.
Декларацията се подкрепя от Асоциацията на свободна Сирия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
1
 
4
 
! Отговори
Оногондур преди 10 години
До Военна милицияТихо бе,нали има банани целогодишно....Е те за това ни е демокрацията.
159
8
 
21
 
! Отговори
Военна милиция преди 10 години
Башар Асад е прав като ги тепа тия мазеляци те не заслужават да живеят а България ще ги взима абе я да има един като Милошевич море ще ги ***.Тодор Живков и правителствата на Гриша Филипов и Георги Атанасов супер ги разбиха и изгониха долните турци при възродителния процес ама новите продажни ръководители след 1989 пак я върнаха тая *** за какво ни е демокрация
158
3
 
3
 
! Отговори
Dr.LOVE преди 10 години
ivan00000...Дай си телефончето и утре ще ти звънна да те видя и изнасиля на живо пред най-близките ти *** ..;)) Ще те клатя,като магарица..;) Ще ти хареса ;)) Само 24см ми е и е ***..м...м.м.м.м. по мед.причини ;))
157
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до гурбетчияОт един истински ТурчинНе се идентифицирай с нас. Ти не си Турчин. Ние сме смели и великодушни. Остави хората да изразят мьката и негудованието си имат право. Що се отнася до Левски не може да знаеш очевидно не си му набор. За нас турците да петниш паметта на покойник е грях. Освен това ние турците араби и *** мразим повече от бьлгарите.
156
0
 
8
 
! Отговори
Pixie преди 10 години
Иван е скапан "македонец". Бан за мекето!
155
0
 
13
 
! Отговори
аххх преди 10 години
До ivan00000Циганин *** без държава бе история. Ние българите сме велик народ!!! *** са нито българи нит турци ви сте едни ***. Не си играйте с нас, защото ще загубите. Българите имат история и сме патриоти закърмени.....не ни предизвиквайте а си стойте скрити в храстите и чакайте някое ново "Баташко клане" за да си покажете гнусната, жалка същност... Никой, никъде не ви има за нормални и достойни хора. *** марш от страната ми!
154
9
 
1
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
До РозаТи също, миришите устата, върви да си мниеш мръсната уста. пуфффффффффф отвратитено смърдиш
153
0
 
15
 
! Отговори
Роза преди 10 години
До ivan00000Ха ха ха...Вие сте за професионално лечение, господине!!!
152
31
 
2
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
До До 196Българите не са хора,а едно *** племе, което не зазлужава да съществува. Дано да станме война, до крак ще бъдете заличени. Те първа почва, бъдете готови мършави българи, устите ви миришат, защото ядете ***!
151
28
 
2
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Българите трябва да бъдат укопирани и да се издигнат стени да не бъдат пускани никъде освен да се навъртат на 100 метра от гетото, трябав да бъдат изградени конц лагери и да се пращат да работят в мините, без да им бъде заплащано, само така ще бъде българското племе заличено от лицето на земята!
150
2
 
16
 
! Отговори
До 196 преди 10 години
Бай "Иване", турците са насилвали и баба ти, щом ни наричаш ***. Ти си потомък на онези потурчине страхливи българи, предпочели да перклонят глава, но да оцелеят, а не на смелите наши деди били се за свободата си. но истината е, че и ти и ние сме едно и също, плът от една плът. Разликата е, че ти си дбебна и страхлива, жалка душичка изпълнена с омраза. Аз обичам Родината си и се гордея, че съм българин. Въпреки всичко. Не мразя различните стига да спазват законите и правилата в тази страна.
149
25
 
3
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Най долната нация на земята това са ***, те трябва да бъдат унищожени до крак.
148
0
 
1
 
! Отговори
дО КОМЕНТАР 194 преди 10 години
Дано не изпадаш в тяхното състояние. България не е най стабилната и сигурна нали?
147
0
 
14
 
! Отговори
акуд преди 10 години
това ли е интеграцията за която реве кристалина георгиева
146
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вън мръсните арабски *** от България. Неблагодарни *** дойдохте да живеете на наш гръб и за благодарност почнахте българи да убивате!!! Да се линчува и обеси тая *** на публично място. Да изгоним всички неблагодарни арабски *** от България.
145
0
 
20
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
Случилото се е като да дойде някой у вас, да го нагостиш, а той за благодарност да изнасили жена ти.
144
0
 
11
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Имам съмнения, че *** е 12 годишно лапе, което докато чака да получи първата си ерекция, си мечтае над клавиатурата за какво ли не.Умственият капацитет според мен не стига дори да намери Терминал 2, какво остава някой да му даде работа в Германия, където отиват едни от най-умните българи.Малък, лягай си, Сънчо мина!
143
0
 
26
 
! Отговори
бай Генчо преди 10 години
Така е да. Генетичните изследвания от 2011г. напълно отрекоха тюркският ни произход и оттам и турското в нас. Оказа се, че славянският компонент не е водещ, а е примес, така че не сме били претопени в славянското море, както дълго се твърдеше. А сега най-интересното, 22-30% от мъжете имат ген на 7800г!!!И този ген няма аналог в света и е уникален за Балканите. Тоест ще се окаже вярна теорията, че кан Аспарух ни завзема нови земи, а се връща в нашите изконни такива. Бъдете горди с това мои сънаро
142
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще отречеш ли убийствaтa нa Aтaтюрк, кaто осмaнски офицер в Трaкия, товa че бил влюбен в Д. Ковaчевa с нещо променя ли нещaтa. Споменa зa великия Вaзов, aми кaжи няколко думи зa пророкa ви и сексуaлните му похождения?
141
1
 
18
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Америка, дето са супер полицейска държава, не успяха да спрат чеченските братя, почти непълнолетни *** да им взривят маратона в Бостън, таИнтересно как нашта недъгава полиция + Кристалинка ще ни защитят нас?Ислямският свят оправдава много от престъпленията си с какво ли не, колкото по-далече оттук, толкова по-добре.Мерси, ама не ви щем декларациите!