Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики

"Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки", пише в декларация
3 ное 2013 16:21,
221
Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики
Бежанците осъдиха нападението. Снимка: архив Булфото

Чужденците, търсещите убежище в България осъждат случая на насилие над 20 годишната Виктория Христова. Бежанците от Военна рампа изразяват солидарност с продавачката, която беше наръгана на централна софийска улича вчера през нощта от алжирец.

Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки и заедно с тях се молим за нейното бързо възстановяване. Този акт на насилие е престъпление и човекът, който го е извършил трябва да понесе цялата строгост на закона. Ако бъде доказано, че това е провокация - то подбудителите също следва да получат най-строгото наказание, се посочва в декларацията.

Търсещите убежище посочват, че са в България с мирни намерения, водени от желанието си да запазят живота и здравето на децата си, а не да рушат обществения ред и да бъдат заплаха за българското население.

Именно защото България сега е нашият втори дом, искаме да декларираме, че ще пазим реда и законите в страната и заедно с вас ще се борим с всеки, който може да бъде заплаха за тях, се казва още в декларацията, изпратена до медиите.
Декларацията се подкрепя от Асоциацията на свободна Сирия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
19
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯ97 Това не са бежанци,а са престъпници преминали границата нелегално !Набий си го в кратуната !
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите са чужденци в собствената си държава.
78
14
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
АБЕ ,ЧЕ ГИ МРАЗИТЕ БЕЖАНЦИТЕ ,МРАЗИТЕ ГИ ,6-5 НЯМА ,НО НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ВСИЧКИ ЗАРАДИ НЯКАКЪВ ПРЕСТЪПНИК ! ДОРИ И ДА ИМ ДАРЯВАТЕ ДРЕХИ ,НЕ ГО ПРАВИТЕ ОТ НЯКАКВО СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ ,А ГО ПРАВИ ДЪРЖАВАТА И ДРУЖЕСТВАТА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ,ЗА ДА НЕ КАЖАТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ПОМАГА !
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вън *** от БГ
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ох, писна ми от тая средна класа! След ореховата зима ще се радвате хляб да можете да си купите, а не нещо друго!ХАХАХАХАХАХА!
75
11
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
КАКТО КАЗАХ ,ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА *** ! ТОЗИ ДА КАЖЕМ Е *** АРАБИН ,*** ,НЕ МИСЛИ ТРЕЗВО НАПРАВИЛ Е БЕЛЯ ! А КВО ДА КАЖЕМ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ СТУДЕНТ В АНГЛИЯ ДЕТО МИНАЛАТА ГОДИНА ИЗНАСИЛИ И ОГРАБИ ПЕНСИОНЕРКАТА КОЯТО ГО Е ПРИЮТИЛА В ДОМА СИ .ТОЙ САНКИМ НАЛИ Е ОБРАЗОВАН И УЧЕН ,ЗАЩО ПРАВИ "СИГАНСКИ РАБОТИ" ?! НЕ БЪРЗАЙТЕ С ОПРАВДАНИЯТА ,НЕ Е *** ,НИТО ТУРЧИН , А БЪЛГАРЧЕ-СТУДЕНТЧЕ В АНГЛИЯ !
74
1
 
4
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Анонимен 84Направо се просълзих!
73
0
 
16
 
! Отговори
ДАУН преди 10 години
Абе всички разбирате ли разликата между бежанец и нелегално преминал границата ????Почти всички са от вторите,а за тях има закон,който просто никой от нашите продажници не иска да приложи !Смятам ,че първо трябва да се търси отговорност,от тези,които трябва да спазват закона,но не го правят !!
72
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Dekadent До Mangi4aНе -- ***!
71
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите затова са пропагандирани че са толерантни и че България е пълна с толерантни Българи, ЗАЩО ЛИ??За да ни земат правата, частната собственост, да се унижаваме по чуждите държави, да ни земат религията, да ни изгона от собствената си земя, да няма справедливост и корупцията да процъфтява, и накрая да ни кажат браво, бяхте добри кученца! ТОВА Е ПОМИЯ!! не не съм толерантен към неспазващите интереса на българите *** и техните производни, и бежанците вън !
70
0
 
5
 
! Отговори
istina преди 10 години
daaa TE sammi napisaha deklaraciqta .... aman ot politicheski manipulacii !! ! natresoha ni bejanci... ama s tqh i prestapnici... kakvi sa tiq marokanski mutri v Siriq ??? samo miusiulmani v hristiqnskata Bulgaria... zashto gi prashtat ot Turciq v Bulgaria... shtoto iskat da ni pomiusiulmanchat... a v Siria izbivat hristiqnite prestapnicite v Bulgaria ,za da stane sled godini i tyk kato v Siria ............
69
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нaсaждaнето нa етническa и рaсовa омрaзa е престъпление, още повече срещу горките бежaнци! Един криминaлен aкт се използвa по безогледен нaчин. Горкото момиче също го ползвaт *** зa рейтинги, кaквa мерзост! Бългaрите сме добронaмерен и гостоприемен нaрод нямa дa върнем бегълци- жертви нa войнa. Имa място зa всички ни!
68
2
 
8
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До АнонименНямам познание по международно право, но останалото, което пишеш ми е ясно. Затова казвам -- ПОЛИТИЦИТЕ СА НИ ВИНОВНИ! Включително и Сидеров!
67
0
 
3
 
! Отговори
Декадент До Анонимен преди 10 години
и как помагаш бе льольо ?! какво правиш ти лично, че помагаш на християнските ни братя?! Я отивай да претакваш зелето, ограничен комплексар!
66
6
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До софиянецМОЖЕШ ДА МЕ ИЗЛЪЖЕШ ЗА НЕЩА СЛУЧВАЩИ СЕ В СОФИЯ ЗАЩОТО СИ СОФЯНЕЦ ,НО ЗА ГЕРМАНИЯ НЕ МОЖЕШ , АЗ СЪМ ГЕРМАНЕЦ ,РАЗБИРАШ ЛИ ,ОТ 20 Г. ЖИВЕЯ ТУК И НЕ СЕ МЪЧИ ТОЧНО МЕН ДА КАНДЪРДИСВАШ !
65
1
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До TOTO_!!!!Политиците са виновни, а ти пишеш глупости и искаш да ти ръкопляскам. Няма да стане!
64
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вън арабски ***. За това че ви прибрахме вие се отблагодарявате като ни избивате. Линч за *** наръгал момичето. Неграмотни *** вие навярно и на собствения си език не можете да пишете. Не се поддавайте на *** хуманисти. Тия бандити нямат място в България. Имаме си достатъчно ***. Историята ще се повтори - вижте Македония която приюти бежанци мюсюлмани какво стана.
63
4
 
6
 
! Отговори
Dekadent До Mangi4a преди 10 години
Лицемери долни злобни! Той Бог достатъчно ни наказва, за това което сме ! Най големия душманин на българския народ, е той самия... и всекидневно го доказваме това! С ориенталския ни ограничен манталитет! Погледнете се първо вие преди да говорите за другите! Погледнете се къде живеете, кой ви управлява как се забавлявате, каква музика слушате! Жалка картинка! И все някой друг ни е виновен - американците, руснаците, ***, турците, бежанците..... ЛИЦЕМЕРИ!
62
4
 
8
 
! Отговори
1112222222 преди 10 години
До АнонименАбе мъжки толкова години търпим *** да изнасилват и душат бабичките и старците за пенсиите им а ти сега ми говориш за бежанци. Сириския гражданин е наи малкия ни проблем. Толкова години не изселихме турците и *** ти сега за сирииски бежанци си седнал да ми говориш че трябвало да ги изхвърлим. На мен не ми трябват но щом има воина и искат да се спасят нека ги изпартим без бои до турската граница а *** трябва да им стъжним живота защото са истинската *** във тази стран
61
7
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До софиянецДо ГУРБЕТЧИЯ Е- след като си турчин, е най- естественото нещо да търсиш турски или рабски лекари- защо ти е да търсиш български лекари?:)ТИКВАТА ТИ НЕ АСИМИЛИРА ,НЕ РАЗБИРАШ !!!ТИ НЕ ТЪРСИШ БЪЛГАРИ ,ТУРЦИ ИЛИ МАРСИАНЦИ ,А ПИШЕШ НАПРИМЕР ,ЧЕ ТЪРСИШ ОЧНА КЛИНИКА ,ИЗЛИЗАТ ВСИЧКИ БОЛНИЦИ И КЛИНИКИ С ИМЕНАТА НА ЛЕКАРИТЕ ,ЧЕТИ ТАМ ИМЕНАТА ДА ВИДИМ КОЛКО БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ЩЕ СРЕЩНЕШ !!!! ДОСЕГА СЪМ СРЕЩАЛ САМО ЕДИН БЪЛГАРИН - УРОЛОГ !!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА НЕМЦИ И ТУРЦИ !