Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики

"Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки", пише в декларация
3 ное 2013 16:21,
221
Бежанците от Военна рампа осъдиха нападението над Вики
Бежанците осъдиха нападението. Снимка: архив Булфото

Чужденците, търсещите убежище в България осъждат случая на насилие над 20 годишната Виктория Христова. Бежанците от Военна рампа изразяват солидарност с продавачката, която беше наръгана на централна софийска улича вчера през нощта от алжирец.

Изразяваме своята искрена солидарност с нея и нейните близки и заедно с тях се молим за нейното бързо възстановяване. Този акт на насилие е престъпление и човекът, който го е извършил трябва да понесе цялата строгост на закона. Ако бъде доказано, че това е провокация - то подбудителите също следва да получат най-строгото наказание, се посочва в декларацията.

Търсещите убежище посочват, че са в България с мирни намерения, водени от желанието си да запазят живота и здравето на децата си, а не да рушат обществения ред и да бъдат заплаха за българското население.

Именно защото България сега е нашият втори дом, искаме да декларираме, че ще пазим реда и законите в страната и заедно с вас ще се борим с всеки, който може да бъде заплаха за тях, се казва още в декларацията, изпратена до медиите.
Декларацията се подкрепя от Асоциацията на свободна Сирия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
#57 Mangi4a, стана ми ясно единствено, че нямаш понятие от международно право. Не се притеснявай. И Сидеров, и Каракачанов са като теб. Всъщност, за тях подозирам, че много добре знаят за какво става дума, но не могат да си позволят да признаят, защото ще се самоубият политически. Истината е, че с тези бежанци ни го набиха много здраво, а ние, поради куп причини (дипломатически грешки през годините), нямаме много възможности за реакция.Със здраве и чети повече!
59
1
 
2
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
До Mangi4aТи пък как разбра, че не ми е виновен точно той? Да не си ходил на психо курсове при Алгафариевица, че даваш непоискани съвети насам-натам?!
58
0
 
0
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
Всекиму - своето!
57
4
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До TOTO_!!!!Не ти е виновен Алгафари. И аз не го харесвам, но го разбирам.
56
1
 
6
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Абе Софиянеца и ***, що не си смените скайпове и да не ни занимавате тука с глупости, а?Ние се чудим как да изгоним *** и арабеските, и негърчетата по 2 метра като трикрилни гардероби, а вие си чешете тука ... нещо си!
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до декадентЛичи си, че си *** като тези от правителството! Ние българският народ искаме да помогнем, НО на нашите християнски сирийски братя! Не на инфилтрирани от Турция ислямисти от Ал Нусра и Ал Кайда, те си живеят в Турция ЧУДЕСНО, а на християните- жална им майка! Разбра ли бе...?
54
0
 
8
 
! Отговори
хахахх преди 10 години
Къде са снимките на деца със майки от Сирия? Ей тищ медии са си манипулатори до дупка. Слугинаж
53
0
 
7
 
! Отговори
TOTO_!!!! преди 10 години
Веднага да се пусне национална подписка да се отнеме българския паспорт на Нидал Алгафари, + всички, които защитават престъпниците, които ни колят!
52
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До АБДУЛ ХАМИДПИШИ ДО ВЕЛИКАТА ПОРТА!
51
6
 
4
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До софиянецОТВОРКО СЕГА ЩЕ ТИ ПОМОГНА ДА РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕКАРИ В ГЕРМАНИЯ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ ! НАМИСЛИ СИ ЕДИН НЕМСКИ ГРАД НАПИШИ МУ ИМЕТО В ГУГЪЛА И СРЕЩУ НЕГО НАПИШИ - AUGEN KLINIK ; HNO ; UROLOGIE И КАКВОТО ТИ ДОЙДЕ ДРУГО НА УМ ! ВИЖ ЧЕ ИМА САМО НЕМСКИ И ТУРСКИ ИМЕНА !
50
0
 
0
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Декадент 51Ей! Голяма самокритика си дръпна!
49
1
 
12
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Анонимен 44... Просто при задържане да ги връщат обратно, откъдето са дошли, а при престъпление от тяхна страна -- като , напр. опит за нелегално преминаване през границата -- в затвора, където биха пратили теб, при опит да преминеш нелегално границата на Турция, Сирия, Нигерия , САЩ, Русия дори... която и да е! Стана ли ти ясно?
48
0
 
20
 
! Отговори
и такаа преди 10 години
Сред всяка етническа група има ***, но разликата е че при някои % е твърде висок, такива например са *** и арабите. А иначе на *** ще кажа, че имам позната женена за германец и човека каза, че го е страх да минава през турските квартали, било ад и като нищо можело да ти вземат главата. Истината е, че българите са етнос с много ниска престъпност, освен това са доста интелигентни и ако вършат престъпления то са в финансовата сфера, рядко ще е посегателство срещу здравето на човек и
47
16
 
1
 
! Отговори
АБДУЛ ХАМИД преди 10 години
ISKAME СТАТУТ НА ХОРА С ГРАЖДАНСТВО...ПИСНА МИ ДА МЕ ВЪРТЯТ ГЛАДНИТЕ КОРУМПИРАНИ БУЛГАРАШИ...ИСКАМ СТАТУТ НА ГРАЖДАНИН !!
46
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пуснете им малко жандармерия и с бой до турската граница, Франция изгониха ***, време е и ние да изгоним бежанците.
45
12
 
2
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До софиянецАБЕ КАКВИ БЪЛГАРСКИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ,КАКВИ ЛЕКАРИ И ПР. В ГЕРМАНИЯ БЕ ?! НА ВСЯКА КРАЧКА ОСВЕН ГЕРМАНСКИ ЛЕКАРИ ,ТУРСКИ И АРАБСКИ ! ОГЛЕДАЙ СЕ ПО ТАБЕЛИТЕ НА ЧАСТНИТЕ КАБИНЕТИ ,ВИЖ В БОЛНИЦИТЕ КОИ РАБОТЯТ ! ДАЖЕ И ОТ ТУГЪЛА МОЖЕШ ДА СЕ УВЕРИШ ,НАПИШИ НА НЕМСКИ НАПР. ОЧНА КЛИНИКА МЮНХЕН ,ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ВСИЧКИ КЛИНИКИ И ЧАСТНИ КАБИНЕТИ С ИМЕНАТА НА ЛЕКАРИТЕ ,КОИТО РАБОТЯТ ! ЗА КАКВИ БЪЛГАРИ СЪНУВАШ ?! НЕ ЧЕ НЯМА ,НО СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ !
44
6
 
8
 
! Отговори
Декадент преди 10 години
Личи си, че сме ***! Не исках да го казвам, но не дай си боже да стане някаква трагедия в Бг и да тръгнем ние да се спасяваме! Искам да погледнете дрипавите си комплексирани *** търсещи помощ някъде извън пределите на родината си! Много ми е интересно тогава, като почнат за нас да говорят така "тия долни, кирливи изпадняци да се махат от тука" как ще се почуствате тогава?! Ще претендирате ли че и вие сте хора?! Ще обяснявате ли, че сте много умни, интелигентни и кадърни хора търсещи помощ?
43
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Декларацията ме трогна, даже се просълзих!Йовчев, ти ли написа декларацията, защото ако бе писана от сирийци щеше да има- смърт за ***, Бог да го накаже и 20 -30 пъти Аллах акбар!И да не забравиш оставчицата утре в НС!от АТАКА
42
0
 
1
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До Анонимен 42Ти луд ли си?Ако не си -- пий по-малко!
41
1
 
3
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
А "мъжа" на днес.бг изведнъж стана алжирец.