Джеймс Пардю се срещнал с Ранобудните на частна визита

Марси Рийс: Той е пълноправен гражданин
Обновена: 19 ное 2013 11:01 | 19 ное 2013 10:55, Екип на Bulgaria On Air
62
Джеймс Пардю се срещнал с Ранобудните на частна визита
Снимка: Bulgaria On Air

Бившият посланик на САЩ Джеймс Пардю е бил на частно посещение в Българи и се е срещнал с протестиращите студенти от Софийския университет „Свети Климент Охридски“. Това заяви пред журналисти настоящият послник на САЩ Марси Рийс.

По думите й той е пълноправен гражданин и може да прави, каквото пожелае.

Рийс коментира и протестите у нас.  Според нея България има светло бъдеще. "Подкрепям хората да говорят един с друг за наистина сериозните проблеми, които се отнасят за страната", каза посланик Марси Рийс.

На журналистическия коментар, че страната в момента е разделена, Рийс отговори, "че това е добра причина за диалог“.

Посланикът на САЩ в България Н.Пр. Марси Рийс посети 17 СОУ „Дамян Груев“ в София и беше гост на един учебен час в 17 СОУ, по време на който децата имаха възможност да й задават лично въпроси. Посещението на Н. Пр. Марси Рийс в столичното школо е част от инициативата „Седмица на Заедно в час“, в рамките на която изявени личности влизат за един учебен час в класни стаи и разговарят с учениците.

Вижте какво още каза тя:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
45
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Пълноправен гражданин на какво? На САЩ? Това тук е вътрешен държавен въпрос, а не занималня за американци. Като бивш посланик и би трябвало да се въздържа от изяви, свързани директно с политическия живот у нас. Да сте чули руския посланик да е тръгнал да подкрепя който и да е протест в България?
8
2
 
18
 
! Отговори
Liberast преди 10 години
youtube/watch?v=la2ckRs_zBM&list=PL5F5879E03CFA78FA&feature=player_embeddedСАЩ- Завладяването на Изтока 1 от 4.avi
7
3
 
41
 
! Отговори
българче преди 10 години
Посланикът на САЩ в България Н.Пр.Марси РИЙС влезна в час в едно софийско училище и ПОЗНАЙТЕ каква НОВИНА се появи веднага: В неделя в София ще има шествие на СЪЮЗА НА УЧЕНИЦИТЕ в БГ ! Скоро очаквайте шествие на СЪЮЗА НА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ!
6
3
 
35
 
! Отговори
nexussss преди 10 години
Поредната доза ОТКРОВЕНО И НАГЛО ЛИЦЕМЕРНИЧЕНЕ от страна на някаква си американска посланичка..... Ама оуууууу коза с козата ти, ти кьорава ли си да видиш, че тази територия се обезлюдява и кадърните хора се изнесоха на 80%, щото не желаят да робуват на местните и "вносни" изедници за жълти стотинки? Всеки напуснал тая жалка териториика го е направил с една единствена цел - НОРМАЛЕН ЖИВОТ!!! И тука според мен бъдещето ще е с доста *** отенък...сещате се нали???
5
15
 
2
 
! Отговори
zabobol преди 10 години
USA+ROSSIQ/bez Putin/=NOV SVETOVEN RED!
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно от това се страхувах! Справедливото негодуване на хората, ще бъде употребено за налагане на макро-интереси! Пак ни поставят между Русия и САЩ, а ние сме длъжни да гледаме своя интерес, но нямаме мъдри политици като св.Борис I , Иван Асен II, Екзарх Йосиф I...
3
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се, че като свободен гражданин може да прави каквото си иска. Но нашия въпрос е друг - докога вие ще се бъркате в нашите вътрешни работи и не е ли това подпалвачество?
2
34
 
4
 
! Отговори
KLINGON преди 10 години
James e pich!!! i shte pravi kakvoto si iska! :)OSTAVKA!!!
1
3
 
34
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Даже не се е усетила - "може да прави каквото пожелае"!