Няма хора, няма викове – петима протестират пред НС

"Ранобудните студенти" твърдят, че полицията не ги допуска
Обновена: 21 ное 2013 10:04 | 21 ное 2013 10:04,
88

Снимка: "Ранобудните студенти", Facebook

Спокойна е днес обстановката около парламента. Едва няколко души - не повече от петима, дойдоха на протест.

"Ранобудните студенти" веднага разкриха във Facebook защо протестът пред парламента е толкова рехав.

Още по темата
"Ранобудните полицаи не позволиха на студентите да поздравят народните представители за началото на работния ден", пишат те.

Инак петимата пред НС седят и от време на време надуват свирки при служебния вход на Народното събрание.

Не се чуват дори обичайните скандирания "Оставка". Движението в района се осъществява напълно нормално, няма блокирани пътни артерии.

Полицейските заграждения обаче са на мястото си, въпреки вчерашните опити на протестиращите да ги подпалят.

Днес около Народното събрание липсва и обичайното засилено полицейско присъствие. Униформени все пак има, но те са значително по-малко. Колите на жандармерията обаче си стоят при служебния вход на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: протестНСполиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
11
 
16
 
! Отговори
"red" men преди 10 години
Какво се силите "студенти"?Или сега си търсите новите Кушлуковци и Панделиеви?Да Ви изпратят в САЩ на "ОБУЧЕНИЕ". Ако бяхте единни както през 1997г. на барикадите друго щеще да е.Сега на някого платят,друг тръгне за идеята,трети е студент само в "КЛУБ 33" и "ПЛАЗА".Такива сте.И още нещо.Питайте Вашите родители,баби и дядовци "ЗАЩО НИЕ СМЕ СЕГА НА УЛИЦАТА,А ВИЕ НЕ СТЕ СИ СВЪРШИЛИ ГРАЖДАНСКИЯТ ДЪЛГ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ".И се замислете за да влезе ДПС с толкова депутати "КОЛКО ОТ ВАС ГЛАСУВАХА ИЗОБЩО"?!
55
5
 
13
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Между другото някои лекарства поскъпнаха с десетина процента.Честито.
54
5
 
13
 
! Отговори
Още по-многото преди 10 години
До Един от многотоЗа какви много говориш? За един от петимата ли?
53
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хахахаха БСП завинаги. Който не му харесва на терминала :)))
52
19
 
20
 
! Отговори
Един от многото преди 10 години
Не сме се опитвали да подпалим загражденията - те са метални. За какво подпалване става съпрос?. Всичко беше символично.
51
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицията не служи на хората. Тя служи на шепа ***, които дойдоха на власт въпреки народното отвращение (хората не гласуват от погнуса), партии, които са платени с парите на наркобосове и олигарси и сега с топ не можеш да ги избиеш оттам. Лъжат, мажат, клеветят, прилагат тоталитарни мерки, занимават се да отпускат жълти стотинки на тоя-оня, за да гласува за тях, а не правят единственото правилно нещо: нов изборен кодекс и - аут! Това не може да продължава дълго. Тъпните от КНСБ къде се врат?
50
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименХайде пак простотиите от опорните точки. Плащайте като сте дрогирани червени лайняри по хилядите полицаи да висят пред парламенвта ,да спят в четиризвездните хотели за да си върти синджирчето Доган и
49
19
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СИМОВярно е . По големи разсипници и престъпници от бившите демократи България не познава. За няколко години разсипаха държавата.И тогава скачаха същите , които сега се правят на маймуни пред парламента.Не сме ви забравили седерастки маймуни.
48
15
 
41
 
! Отговори
Dqdo ioco преди 10 години
Бойко влезе в болница и се оправи обществото.
47
26
 
24
 
! Отговори
кака ти Мая преди 10 години
Станишев престани да пишеш във форума, че ще те обадя на Моника!
46
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Няма хора, няма викове" - Какво мъдро заключение - нееееееееее, полтъргаиста ще вика."Полицейските заграждения обаче са на мястото си, въпреки вчерашните опити на протестиращите да ги подпалят." - ЛЕСНО ЛИ СЕ ПАЛИ ЖЕЛЯЗО?! Ей тия "ранобудните са много опасни.!
45
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и какво от това че се събират на протест около 1200 човека те ли ще свалят правителството
44
7
 
14
 
! Отговори
Заграждения преди 10 години
Сериозно, днес? Опити да подпалят загражденията? Мухахахаха!
43
42
 
29
 
! Отговори
Радост преди 10 години
Ало, днес.бг! Да не сте се успали? Още в 9 часа имаше протестиращи студенти, които не бяха допуснати близо до парламента. Много им се иска на някои люде, ей така изведнъж да престанат протестите. Да, ама НЕ!
42
22
 
20
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До 40 СлучаенИмали бъдеще?Къде имали бъдеще бе?С тия си циркове,най-много да станат атракция на някой западен цирк. А това,че местата им за миячи на чинии,ку*ви и т.н. си е подсигурено е ясно. Ако това им е бъдещето,то ние,дето не сме успели,няма за какво да завиждаме. Е защо да не ги плем а? Щом те имат право да правят циркове,то и ние имаме право да ги критикуваме. Явно се надяват тия 'ранобудни",да налапат държавния кокал ,както са им обещали,ама накрая друго лапнаха
41
13
 
18
 
! Отговори
Sasho преди 10 години
Няма да се плашите куфарите и към терминалите ,ще го разберете ама късно :)
40
15
 
26
 
! Отговори
123 преди 10 години
Ми как ще има като на организаторите им платиха достатъчно за да спрат протеста.
39
27
 
25
 
! Отговори
интернет лумпен преди 10 години
Няма човек - няма проблем!Машалла, да живее социалистическата атака за права и свободи! И, разбира се, милицията - единствената опора на народната власт.
38
4
 
11
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Никаква промяна няма да има, чисто и просто хората да се почувстват хора, да постачкуват и това е, все е нещо, оттам кой каквото направи с главата си.
37
3
 
34
 
! Отговори
кк преди 10 години
Ако сте слушали снощи исказването на Президента след поредния КСНС, точно и ясно беше казано: Промяна в политическата система няма да има.... А това беше в основата на всички протести от Февруари до сега. Да може нещо да се промени, да има контрол на политиците, на олигарси и монополисти. Но това застрашава всички - и правителство, и НС и Президентство. А те не са съгласни и се обединиха, че протестите са незаконни и... казано на български, всеки да си прибере хората. Няма повече да даваме...